Madas Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 przecie to w środku prawie to samo :gwizdanie:
Pawlo 2004 Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Opublikowano 16 Listopada 2008 No właśnie prawie :> ja za 2 tygodnie bede juz wiedzial czy mam ten wypasik czy nie bo na ta chwile autko czeka na malowanie.
Madas Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 ale to o czym jest temat jest w obu identycznie rozwiązane :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Co do świateł odprowadzania do domu, to z tego co mi wiadomo to jest to opcja dodatkowa. Jeżeli masz małe pokrętło obok włącznika świateł z możliwością ustawienia go w pozycji 0 lub 1, to masz opcję "światęł odprowadzania do domu". Po ustawieniu pokrętła w pozycji 1, powinny w tym momencie śweicić tylne światła, oświetlenie tablicy rozdzielczej oraz halogeny. Dokładnie i to była opcja , a standart to 3 krotne mruganie kierunków
Musashi Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 kierunki migajace po delikatnym przesunieciu dzwigni to standard. opcja comming home wymaga dodatkowego modulu i jest wyposazeniem dodatkowym, swieca mijania jezeli opcja jest zamontowana, mozna ja wylaczyc VAG-iem. jezeli nie auto nie jest w nia wyposazone nie ma mozliwosci wlaczenia.
Pawlo 2004 Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Opublikowano 16 Listopada 2008 No i wszystko wiem o takie odpowiedzi właśnie mi lotto czyli musze podłączyć VAG-a i wszystko będe wiedział.
boberek Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 B7 i B6 to jest róznica tylko kierownicy podejżewam ze reszta w 99% to to samo
simon__75 Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 nie jest to dodatkowa opcja mają to wszystkie auta B6 B7 i pewnie B8 i inne audi - standard U mnie w B6 jest cosik takiego... ostatnio latalem Opelem i tam rowniez wygladało to tak samo-lekkie dotkniecie manetki kierunku i 3 mrygniecia Co do opcji "oswietlenie" drogi do domku....chetnie bym sie na to pisal jesli jest to mozliwe....
Madas Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 nie jest to dodatkowa opcja mają to wszystkie auta B6 B7 i pewnie B8 i inne audi - standard U mnie w B6 jest cosik takiego... ostatnio latalem Opelem i tam rowniez wygladało to tak samo-lekkie dotkniecie manetki kierunku i 3 mrygniecia Co do opcji "oswietlenie" drogi do domku....chetnie bym sie na to pisal jesli jest to mozliwe.... jak masz w wyposażnieniu opcjie comming home..... bo w innym razie nic Vagiem nie zdziałasz [br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 08:46_________________________________________________ B7 i B6 to jest róznica tylko kierownicy podejżewam ze reszta w 99% to to samo też tak myśle i dlatego kolegom napisałem
camel88 Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Poczytajcie sobie: Funkcja wejscia do domu cz.1 Funkcja wejscia do domu cz.2
Madas Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 mialem w Volvo i bardzo fajna rzecz ale czasem tylko sie korzysta
Pawlo 2004 Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Opublikowano 17 Listopada 2008 No to ja tego wypasiku nie mam na 100%
sepol Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 przecie to w środku prawie to samo :gwizdanie: Prawie czyni jednak różnicę Ja ją widzę za każdym razem jak wsiadam do B6 znajomego a później do swojej niuni
A4 AVANT S-line Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 trzymasz różnice w rękach, oprócz kierownicy wygląda tak samo.. przynajmniej jak porównywałem moja z innymi B7.
Madbar Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Czy ktos wie, co jest potrzebne( sprzetowo ), zeby ta "follow me home" funkcje wyrezac? Oczywiscie oprocz tego paneliku z wlacznikiem tej opcji? Chetnie bym to zalozyl. Rozumiem, ze ten panelik da sie kupic tak samo jak wlacznik swiatel. I moze bedzie tanszy ASO niz wlacznik swiatel . Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi