FroS-t Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 No kurcze jak taki wiesz, niesmiały jestem i bardzo chciałem, ale widziałem ze sam cykasz sobie jedno po drugim to nie chciałem się wcinac i męczyc d*pyogólnie szkoda że tak pozno wpadłes, mam nadzieje że za rok uda się więcej pogadać, popić i porobić fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Ja też nie śmiały, no ale z tym akurat mogłeś się wcinać My byliśmy już trochę wcześniej, tylko to Ty się późno pojawiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruuuum Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Czekam aż włożysz ten gwint tak samo jak Ty... kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Ach te nasze brudasy również było bardzo miło poznać gwincior elegancki, secio bardzo go chwalił KoJ@K tak latałeś koło tej swojej B6 że nawet czasu przywitać się nie miałeś i to nie tylko z Frostem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 13 minut temu, Bruuuum napisał: Czekam aż włożysz ten gwint tak samo jak Ty... kiedy? No postaram się jak najszybciej tylko mogę, obiecuje Zawartość dodana 3 minutes later 16 minut temu, KoJ@K napisał: Ja też nie śmiały, no ale z tym akurat mogłeś się wcinać My byliśmy już trochę wcześniej, tylko to Ty się późno pojawiłeś Nieprawda , jak tylko Piotrek powiedział że ktoś przyleciał B6 na kołach od BMW to latałem jak wariat na okolo Stasindy, patrze, nie ma.....no a Ten juz u góry focił hehe, a tak na serio to do Zakopca lecieliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 2 godziny temu, H4mm3R napisał: Ach te nasze brudasy również było bardzo miło poznać gwincior elegancki, secio bardzo go chwalił KoJ@K tak latałeś koło tej swojej B6 że nawet czasu przywitać się nie miałeś i to nie tylko z Frostem Akurat z Frostem się zapoznałem/przywitałem Zawartość dodana 32 minutes later Brudas ustrzelony od du py strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suppapeter Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 @FroS-t Tak jak wczoraj już Ci pisałem zdjęcia są mega, wychodzi Ci to coraz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Ja patrze na Twoje zdjęcie Mateusz to.....zdecydowanie czas juz zakładać gwint i letnie koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 no gdzie ta sesja zdjeciowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 2 godziny temu, tomekhxc napisał: no gdzie ta sesja zdjeciowa ? stronę wcześniej Zacne auto FroS-T'y ! Gwint jak założysz w połączeniu z Rotorami to będzie miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 2 godziny temu, Zieluu napisał: stronę wcześniej a faktycznie ale mam ueybane auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Wczas sie kapłeś ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Dnia 27.03.2017 o 23:30, FroS-t napisał: Dnia 27.03.2017 o 23:15, Bruuuum napisał: Czekam aż włożysz ten gwint tak samo jak Ty... kiedy? No postaram się jak najszybciej tylko mogę, obiecuje będzie dobrze na dniach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trewor87 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Dnia 27.03.2017 o 21:29, Norbas napisał: nie wiedziałem, że kw robi amory dla eibach'a Robi robi A Eibach robi springi dla KW Tak więc summa sumarum Eibach Pro-Street-S to odpowiednik KW V1 (ewentualnie jakieś minimalne różnice w spring rate, nie znam specyfikacji technicznej zamówień KW na sprężyny), tylko że tańszy. A jak wiadomo, jak się da to po co przepłacać? FroS-T za******e ujęcia zawieszenia! na pewno coś ukradnę na stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 4 godziny temu, Trewor87 napisał: FroS-T za******e ujęcia zawieszenia! na pewno coś ukradnę na stronę Thx jak sie podobaja to kradnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Poka poka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Że niby już siedzi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trewor87 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 A ja już widziaaaaałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 szura już po ziemi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Dobra, dawaj foty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi