afroo. Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Na siemiana kombinatora trza uważać bo to szczwana rasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zobaczymy, teraz pirorytet to A3 8P dla Mojej ukochanej, a właśnie jakbyście cos słyszeli to dajcie prosze znać, z tym że chce tylko w S-line zew i wew więc wiem jak ciezko dostać..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Na siemiana kombinatora trza uważać bo to szczwana rasa. Tzn, konkretniej...?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Tzn, konkretniej...?Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTaki dżołk[emoji6] Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Mały Up Śruby w nadkolu usunięte, gwint się ułożył więc trzeba było pokręcić Sory za jakośc ale fotki robione srajfonem.... To by było na tyle z Mojego gadania że to "daily" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 No i pięknie ! Siadło elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Czy Tobie dobre foty musza wychodzic nawet srajfonem? :/ Zawsze mogloby byc nizej.... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Ja tu koniecznie widzę dokładkę z cupry ,koniecznie ładnie siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzeziak Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Całkiem sympatycznie leży, aż mnie ochota naszła żeby u mnie pokręcić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Elegancko Zalozysz 225, wtedy pewnie jeszcze wpadnie dystans i bedzie luxus Przelamal sie z wrzucaniem fotek z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Jest git i nawet nie wiem czy ma sens zmieniać opony na 225 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 4 minuty temu, H4mm3R napisał: Jest git i nawet nie wiem czy ma sens zmieniać opony na 225 No właśnie dziś trochę o tym pisałem z Treworem, jak wjadą inne opony to wszystko się rozjedzie znowu, tez mi przechodzi ochota na 225, na przyszłość to przydałyby się 235 ale z dużo mniejszym rantem i będzie grało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Jakie ET masz felgi,bo u sb mam 35 i opone 235 po dodatniu dystansu 5mm niestety opona trze o nadkole przy skrecenie na chopkach . Wiec lepiej zostaw jak jest teraz bo ładnie siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 też bym nie kombinowal z oponami , chyba ze chcesz kiedys dac szersze koło to wtedy tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 19x9j et 33, zostaje tak jak jest, jeśli cos się zmieni to inne gumy 235, myślałem mocno o 225 ale jednak dam sobie spokój, podziękował za rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 37 minut temu, Mizur138 napisał: Jakie ET masz felgi,bo u sb mam 35 i opone 235 po dodatniu dystansu 5mm niestety opona trze o nadkole przy skrecenie na chopkach . Wiec lepiej zostaw jak jest teraz bo ładnie siedzi A co Ty porównujesz ET jak masz inną szerokość felgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 24 minuty temu, FroS-t napisał: 19x9j et 33, zostaje tak jak jest, jeśli cos się zmieni to inne gumy 235, myślałem mocno o 225 ale jednak dam sobie spokój, podziękował za rady Na pewno 235 lepiej klei i skraca drogę hamowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) 11 minut temu, H4mm3R napisał: A co Ty porównujesz ET jak masz inną szerokość felgi. A no tak zapomnialem o tym no dokladnie tak jak mowi Kolega 235 lepiej kleja itp tez tym sugerowalem sie podczas wyboru. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez Mizur138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Godzinę temu, FroS-t napisał: No właśnie dziś trochę o tym pisałem z Treworem, jak wjadą inne opony to wszystko się rozjedzie znowu, tez mi przechodzi ochota na 225, na przyszłość to przydałyby się 235 ale z dużo mniejszym rantem i będzie grało z Treworem to Ty możesz rozmawiać o sadzeniu pomidorów a nie o oponach zapytaj się jakie on ma opony na swoich 8 J to ja zdziadziałem że na 9 J zakładam 225 a on tuuuu że jak założysz inne opony to się rozjedzie hehe Rozjedzie to się mu te jego padło . Trewor oddaj mi klucz bo lato tuż tuż a ja mam dalej koze na zimówkach @FroS-t jak już usunąłeś te śruby wraz z plastikiem z nadkoli to je zroluj . Pchaj na na przód 5mm a na tył 7 i wtedy zobaczysz jaki będzie spas na tych dziadkowych oponach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 20 minut temu, vwbartus napisał: z Treworem to Ty możesz rozmawiać o sadzeniu pomidorów a nie o oponach zapytaj się jakie on ma opony na swoich 8 J to ja zdziadziałem że na 9 J zakładam 225 a on tuuuu że jak założysz inne opony to się rozjedzie hehe Rozjedzie to się mu te jego padło . Trewor oddaj mi klucz bo lato tuż tuż a ja mam dalej koze na zimówkach @FroS-t jak już usunąłeś te śruby wraz z plastikiem z nadkoli to je zroluj . Pchaj na na przód 5mm a na tył 7 i wtedy zobaczysz jaki będzie spas na tych dziadkowych oponach Trewor nie użył takich słów tylko ja poprostu tak napisałem tylko rozmawialiśmy ze jak wrzuce węższą oponę to trzeba będzie niżej żeby wypełnić nadkole i tyle, z reszta tak jak piszesz węższa opona to nie wszystko trzeba jeszcze nizej i dystans, ale ja oprócz niżej lubie jeszcz szybko pojeździć a nie porobić duże naciągi i wpieniac się każda dziura w drodze czy studzienką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi