Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Simply Clean Wagon 3.0 TDI V6 Quattro by FroS-t

FroS-t

Rekomendowane odpowiedzi

Zobaczymy, teraz pirorytet to A3 8P dla Mojej ukochanej, a właśnie jakbyście cos słyszeli to dajcie prosze znać, z tym że chce tylko w S-line zew i wew więc wiem jak ciezko dostać.....

Na siemiana kombinatora trza uważać bo to szczwana rasa. :decayed:

Tzn, konkretniej...?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Tzn, konkretniej...?

Taki dżołk[emoji6]

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Mały Up

Śruby w nadkolu usunięte, gwint się ułożył więc trzeba było pokręcić ;)

Sory za jakośc ale fotki robione srajfonem....

4gly5y.jpg

20gelpj.jpg

2m369zm.jpg

33w42hk.jpg

To by było na tyle z Mojego gadania że to "daily" :wink4:

Czy Tobie dobre foty musza wychodzic nawet srajfonem? :/

Zawsze mogloby byc nizej.... :polew::D:kox:

Elegancko :whistling: 

Zalozysz 225, wtedy pewnie jeszcze wpadnie dystans i bedzie luxus :decayed:

Przelamal sie z wrzucaniem fotek z telefonu :lol:

4 minuty temu, H4mm3R napisał:

Jest git i nawet nie wiem czy ma sens zmieniać opony na 225

No właśnie dziś trochę o tym pisałem z Treworem, jak wjadą inne opony to wszystko się rozjedzie znowu, tez mi przechodzi ochota na 225, na przyszłość to przydałyby się 235 ale z dużo mniejszym rantem i będzie grało

Jakie ET masz felgi,bo u sb mam 35 i opone 235 po dodatniu dystansu 5mm niestety opona trze o nadkole przy skrecenie na chopkach . Wiec lepiej zostaw jak jest teraz bo ładnie siedzi :D

19x9j et 33, zostaje tak jak jest,  jeśli cos się zmieni to inne gumy 235, myślałem mocno o 225 ale jednak dam sobie spokój, podziękował za rady :hi:

37 minut temu, Mizur138 napisał:

Jakie ET masz felgi,bo u sb mam 35 i opone 235 po dodatniu dystansu 5mm niestety opona trze o nadkole przy skrecenie na chopkach . Wiec lepiej zostaw jak jest teraz bo ładnie siedzi :D

A co Ty porównujesz ET jak masz inną szerokość felgi.

24 minuty temu, FroS-t napisał:

19x9j et 33, zostaje tak jak jest,  jeśli cos się zmieni to inne gumy 235, myślałem mocno o 225 ale jednak dam sobie spokój, podziękował za rady :hi:

Na pewno 235 lepiej klei i skraca drogę hamowania.

11 minut temu, H4mm3R napisał:
A co Ty porównujesz ET jak masz inną szerokość felgi.

A no tak zapomnialem o tym :facepalm:  no dokladnie tak jak mowi Kolega 235 lepiej kleja itp tez tym sugerowalem sie podczas wyboru.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Mizur138

Godzinę temu, FroS-t napisał:

No właśnie dziś trochę o tym pisałem z Treworem, jak wjadą inne opony to wszystko się rozjedzie znowu, tez mi przechodzi ochota na 225, na przyszłość to przydałyby się 235 ale z dużo mniejszym rantem i będzie grało

z Treworem to Ty możesz rozmawiać o sadzeniu pomidorów a nie o oponach :grin: zapytaj się jakie on ma opony na swoich 8 J :naughty: to ja zdziadziałem że na 9 J zakładam 225 a on tuuuu że jak założysz inne opony to się rozjedzie hehe Rozjedzie to się mu te jego padło .   Trewor oddaj mi klucz bo lato tuż tuż a ja mam dalej koze na zimówkach :facepalm:

@FroS-t jak już usunąłeś te śruby wraz z plastikiem z nadkoli to je zroluj . Pchaj na na przód 5mm a na tył 7 i wtedy zobaczysz jaki będzie spas na tych dziadkowych oponach :D

20 minut temu, vwbartus napisał:

z Treworem to Ty możesz rozmawiać o sadzeniu pomidorów a nie o oponach :grin: zapytaj się jakie on ma opony na swoich 8 J :naughty: to ja zdziadziałem że na 9 J zakładam 225 a on tuuuu że jak założysz inne opony to się rozjedzie hehe Rozjedzie to się mu te jego padło .   Trewor oddaj mi klucz bo lato tuż tuż a ja mam dalej koze na zimówkach :facepalm:

@FroS-t jak już usunąłeś te śruby wraz z plastikiem z nadkoli to je zroluj . Pchaj na na przód 5mm a na tył 7 i wtedy zobaczysz jaki będzie spas na tych dziadkowych oponach :D

Trewor nie użył takich słów tylko ja  poprostu tak napisałem :whistling: tylko rozmawialiśmy ze jak wrzuce węższą oponę to trzeba będzie niżej żeby wypełnić nadkole i tyle, :rolleyes: z reszta tak jak piszesz węższa opona to nie wszystko trzeba jeszcze nizej i dystans, ale ja oprócz niżej lubie jeszcz szybko pojeździć a nie porobić duże naciągi i wpieniac się każda dziura w drodze czy studzienką:decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...