Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Simply Clean Wagon 3.0 TDI V6 Quattro by FroS-t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozjebujesz system za każdym razem ;)

Opublikowano

Twoje fotorelacje rozpier**laja! :) Ciekawe czy o malzonke tak dbasz, jak o B7 :buahaha:

Opublikowano
1 minutę temu, muunv napisał:

Twoje fotorelacje rozpier**laja! :) Ciekawe czy o malzonke tak dbasz, jak o B7 :buahaha:

Musze bardziej bo by zgody na to wszystko nie było:rolleyes:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
6 minut temu, kamil-vag napisał:

Rozjebujesz system za każdym razem ;)

:friends:

Opublikowano

Czyli a3 poszla na udobruchanie :P

Opublikowano

Foty i wykonanie jak zawsze konkret :thumbup1: dodatkowo jak na taką ilość chemii to dłonie i paznokcie masz bardzo zadbane :decayed:

Opublikowano

:buahaha:

Opublikowano

Biedny "wypłoszczony" przez tyle czasu nic sobie nie podogadzał, to teraz jebnął z grubej ruły :good:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
4 godziny temu, H4mm3R napisał:

Foty i wykonanie jak zawsze konkret :thumbup1: dodatkowo jak na taką ilość chemii to dłonie i paznokcie masz bardzo zadbane :decayed:

Podziekował:friends: pomęczyłem ukochaną i zgodziła się pomóc :rolleyes:

Opublikowano

Foty jak zawsze konkret :thumbup1:

Nie myślałeś nad dokładką pod zderzak? nawet taka gumowa zrobiłaby tutaj robotę 

Opublikowano

ja tylko jestem ciekaw, z jaką prędkością dojeżdżasz do domu żeby się nie zakurzył :decayed: musimy w końcu do Was wpaść zobaczyć kolejne efekty.. jak zawsze fotki i auto konkret!

Opublikowano

Fajny garaż :decayed:

Opublikowano
4 godziny temu, jedrekx napisał:

ja tylko jestem ciekaw, z jaką prędkością dojeżdżasz do domu żeby się nie zakurzył :decayed: 

8km/h :decayed:

21 godzin temu, niwet napisał:

Nie myślałeś nad dokładką pod zderzak? nawet taka gumowa zrobiłaby tutaj robotę 

Myslałem, ale jakoś nie podchodzą mi dokładki na chwilę obecną,  z drugiej strony patrząc nawet gdyby, to teraz i tak musiałbym się wstrzymać z bólami bo niestety ale dojazdu nie mam za ciekawego, droga ma byc dopiero w przyszłym roku robiona, więc ewentualnie wtedy, nie powiem chwile walczyłem ze soba żeby auta nie kręcić wyżej, ale na szczęście wyszła mi z głowy ta głupota:) 

Opublikowano

Ja pier... Leszek Ty jesteś wariat ,oczywiście w pozytywnym słowa znaczeniu, jak już coś odjebiesz to z klasą .Piekna robota ,no i garaż cudny . I te fajne półeczki z ikei :D , sam takie kupiłem ale białe dla syna na jego autka .Szacuneczek.

Opublikowano
2 minuty temu, karol1981 napisał:

I te fajne półeczki z ikei :D , sam takie kupiłem ale białe dla syna na jego autka .Szacuneczek.

:)Ty bys widział jak ja do Ikei z kilkoma kosmetykami poleciałem żeby zobaczyć jakie butelki tam wejdą i jak to będzie wyglądać, jak sie patrzyli jak na tych ramkach butelki poustawiałem:grin:

• Pomoc techniczna 2
Opublikowano
10 minut temu, FroS-t napisał:

:)Ty bys widział jak ja do Ikei z kilkoma kosmetykami poleciałem żeby zobaczyć jakie butelki tam wejdą i jak to będzie wyglądać, jak sie patrzyli jak na tych ramkach butelki poustawiałem:grin:

??wszystko musi być Perfetto

Opublikowano

Mega fura i mega zapasy :slina: Półka za grosze a na półce pewnie ze 2.5 koła stoi? :D I jeszcze na parapecie :D 

Pytanie: można taką aktywną pianą potraktować powłokę kwarcową więcej niż raz :decayed:

Drugie pytanie: mam mega twardą wodę w domu i jak bym nie suszył auta to i tak będą zacieki. Najmniej jak zostawię w cieniu bez wycierania. Coś byś polecił, żeby się ich pozbyć ? 

Opublikowano
2 godziny temu, rade napisał:

Pytanie: można taką aktywną pianą potraktować powłokę kwarcową więcej niż raz :decayed:

Oczywiście

2 godziny temu, rade napisał:

Drugie pytanie: mam mega twardą wodę w domu i jak bym nie suszył auta to i tak będą zacieki. Najmniej jak zostawię w cieniu bez wycierania. Coś byś polecił, żeby się ich pozbyć ? 

No to co na fotkach czyli CarPro Spotless, albo zmień szampon, ja po naprawde kupieniu masy szamponów zostaje przy Gyeon Bathe lub Chemical Guys Blacklight, chodz Presta Sudzz tez daje rade a jest o wiele tańsza, z ostatnich testów bardzo fajnie zaskoczył mnie szapmpon od RRC Customs - ten niebieski....

Opublikowano
3 godziny temu, FroS-t napisał:

No to co na fotkach czyli CarPro Spotless, albo zmień szampon, ja po naprawde kupieniu masy szamponów zostaje przy Gyeon Bathe lub Chemical Guys Blacklight, chodz Presta Sudzz tez daje rade a jest o wiele tańsza, z ostatnich testów bardzo fajnie zaskoczył mnie szapmpon od RRC Customs - ten niebieski....

Zacieki pozostaną nawet po "czystej" wodzie ale tylko gdy jest gorąco ( co w sumie jest oczywiste).  Szampon to ADBL Shampoo Cola, kończy mi się to kupię coś innego, chociaż generalnie jestem zadowolony z niego. Spróbuję tego CarProSpotless, te dwa szampony co podałeś cena kosmos :whistling: Dzięki za radę! :hi:

Opublikowano
4 minuty temu, rade napisał:

Zte dwa szampony co podałeś cena kosmos :whistling: 

Gyeon Bathe 100zł ale wlewasz 25-30 ml na wiadro......niestety na czarnym Uni wychodzi jakosc pewnych kosmetyków, i ma bardzo duże znaczenie PH produktu, ile może "leżeć" na aucie, jak sie go spłukuje, czy inne jak np odparowywanie przy docieraniu..... jesli zainwestujesz w dobrą pianę i szampon a potem dobry detailer który też jest w stanie sobie poradzic z lekkimi waterspotami to masz problem w głowy, w przeciwnym wypadku pomoże takie cos jak CarPro Spotless czy Gyeon Water Spot, u siebie tez kolorow nie mam bo jak wlożyłem listek żeby sprawdzić PH wody to poszedł na maska, także......

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...