martin a4 Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 panowie co myslicie o takich lampkach http://moto.allegro.pl/item483474340_lampy_socz_devil_eyes_czarn_audi_a6_97_01_dayline.html http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=244302
marcin j Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 jednak bym odradzal do b6, w b7 byloby już lepiej.
axemen Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 wszyscy odradzają, a dzięki tym reflektorom które maja ledy do jazdy w dzień można zaoszczędzi dożo energii,w dodatku maja zrobić poprawkę do przepisów związanych z jazda w dzień tylko na światłach z przodu,i zrobi się więcej chętnych na takie lampy,
Piechol Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 ja bym odpuścił... już mnie zaczynają wkurzać ledy nawet w najnowszych Audi... :gwizdanie:
Cineksik Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 baaardzo na... nieee, jak już LEDy to od S6
Dibo Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Odpuść sobie, już na forum ktoś ma to w B5 i kiepsko te lampy wyglądają. Napewno ładniej wyglądają ori jakie masz teraz niż to coś. Poza tym to Sonary także Jak chcesz już tak oszczędzać i chcesz te LEDy to kupuj od A6 i pakuj w zderzak. A ori lampy zostaw w spokoju To najlepsze rozwiązanie
Młody Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Kurde nie mogą zrobić fajnych a nie takich nawet nie wiem jak je nazwać mogliby zrobić takie jak ma B8 mniejsze te ledy
AIRWOLF Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 albo by wystarczył poziomy pasek ledów tak jak w A6 po lifcie a nie tu jakis taki zwiesniaczony i powyginany, mi sie to nie podoba
martin a4 Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Opublikowano 16 Listopada 2008 nie sa takie nagorsze na tej a6 ladnie siedza
Dibo Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Panowie to są Sonary, a oni robią lampy takie kombinowane ala allegro tuning. Zasada jest prosta nieważne jak ale mają rzucać się w oczy. I stąd takie kombinacje. Ważniejszy jest wygląd niż świecenie. Poza tym moda na te LEDy dopiero nastała i za jakiś czas napewno lepsze firmy (FK czy Depo) wypuszczą takiego typu lampy. A te napewno nie będą takie przesadzone no i lepiej oświetlą drogę.
AIRWOLF Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 oo to wtedy sie może skusze bo te mi nie lezą jak narazie
domjenick Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 osobiscie wole pasek led'ow na dole lampy,a nie zagiety w gore,ale jak sie komus podoba-wolny wybor...
Reggi Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 wszyscy odradzają, a dzięki tym reflektorom które maja ledy do jazdy w dzień można zaoszczędzi dożo energii,w dodatku maja zrobić poprawkę do przepisów związanych z jazda w dzień tylko na światłach z przodu,i zrobi się więcej chętnych na takie lampy, Tylko jakieś jakości ..Nie patrzycie na to ludzie ? Propnowane to syf ..
Dibo Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Tylko jakieś jakości ..Nie patrzycie na to ludzie ? Propnowane to syf .. No bo liczy się szpan a nie jakość. Nie ważne jak to świeci i jakiej jest jakości, ważne że na ulicy ludzie będą się oglądać
HiRide Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 Tylko jakieś jakości ..Nie patrzycie na to ludzie ? Propnowane to syf .. No bo liczy się szpan a nie jakość. Nie ważne jak to świeci i jakiej jest jakości, ważne że na ulicy ludzie będą się oglądać beda sie ogladac potem pokazywac palcami a na koniec zwijac ze smiechu "obciach optik" jak nic
Dibo Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 beda sie ogladac potem pokazywac palcami a na koniec zwijac ze smiechu "obciach optik" jak nic W międzyczasie jeszcze powiedzą: " patrzcie UFO jedzie " :polew:
truckmaniac Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Zawsze lubiłem iśc pod prąd, więc skoro wszystkim sie nie podoba, to je sobie założę Mnie sie akurat podobają :gwizdanie:
musti Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Jednym się podoba drugim nie.Wybór należy do ciebie więc wybieraj . . .
truckmaniac Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Jednym się podoba drugim nie.Wybór należy do ciebie więc wybieraj . . . Do tego zmierzam. Szkoda tylko, ze tu na forum wiekszosc opiera sie na opiniach innych, a nie na swoich gustach.Ktos moze napisac, ze wiocha, ale ja akurat nic do wiochy nie mam. Nie jestem typem "chlopaka z miasta". Malo tego. Wlasnie szukam sobie domku na wsi
Rekomendowane odpowiedzi