SHITERS Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Witajcie, dzisiaj zainteresowałem się tematem nowej Audi A5. Z tego co udało mi się ustalić poniższe zdj jest najbliższe prawdzie. Nowe Audi A5 prawdopodobnie bedzie tak wygladac: A to zdjęcia z testu drogowego: Wiecej zdj z testu drogowego tutaj: http://www.motorauthority.com/news/1029135_2018-audi-a5-spy-shots-and-video-with-interior#image=100527073 Co sądzicie? Według mnie auto ma lekko za "łagodną twarz" Pozdrawiam
fidmac Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Witajcie, dzisiaj zainteresowałem się tematem nowej Audi A5. Z tego co udało mi się ustalić poniższe zdj jest najbliższe prawdzie. Nowe Audi A5 prawdopodobnie bedzie tak wygladac: A to zdjęcia z testu drogowego: Wiecej zdj z testu drogowego tutaj: http://www.motorauthority.com/news/1029135_2018-audi-a5-spy-shots-and-video-with-interior#image=100527073 Co sądzicie? Według mnie auto ma lekko za "łagodną twarz" Pozdrawiam Ja bym to nazwal face-liftingiem.W BMW i Mercedesie nowy model rozni sie znaczaco od poprzedniego , a Audi mozna wieczorem patrzac z boku pomylic stary z 'nowym" Edytowane 7 Stycznia 2016 przez fidmac
jospethe Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Wogóle nie przypomina AUDI , bardziej jakiegoś Forda
miron78 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 mi tam się podoba płaski szeroki ryj robi robotę
the19game Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Nowe Audi A5 prawdopodobnie bedzie tak wygladac: Fakt, że to render, ale jak tak będzie wyglądać to lipa. Mocne 3/10 Edytowane 7 Stycznia 2016 przez the19game
Bristol Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) 4końcówki wydechu z tyłu? Mam nadzieję że tego nie wrzucą do 2.0TDI Nie podoba mi się. Wygląda jak nowy Mondeo po obniżeniu :/ Edytowane 7 Stycznia 2016 przez Bristol
andynl Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Audi idzie totalnie w złym kierunku stylistycznym jak dla mnie
dazwid Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Moim zdaniem każda marka ma wzloty i upadki jeżeli chodzi o stylistykę. Ciężko jest robić piękne samochody cały czas. Takie wpadki miało Bmw, miał też Mercedes, a teraz przyszła pora na Audi. Najnowsze Q7 wypada moim zdaniem dużo gorzej w porównaniu do poprzednika. Najnowsze A4 hmm... Nie widziałem na żywo, ale póki co sedan mi się średnio podoba, jest poprawne, ale wolałbym C klasę w pakiecie AMG. No i teraz A5.... Wiadomo, że nie będzie wyglądać tak samo jak na tych renderach, ale będzie podobne. Póki co mi się średnio podoba, znów myślę, że C klasa coupe i Bmw 4 wyglądają lepiej, ale może jak pokażą A5 oficjalnie, to będzie miało jakieś smaczki które mnie bardziej przekonają. Jeszcze najnowasza A3 sedan z s-line szalenie mi się podoba. Gdyby nie gabaryty to myślał bym zmienić B8 właśnie na A3.
SHITERS Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2016 co do tego rendera, moim skromnym zdaniem w tym zdjeciu jest zawarte duzo prawdy. Krazy tylko jedno takie zdjecie po necie, nie jest to zmodyfikowana fotografia a4 b9. Wystarczy przyjgladac sie zdjeciom samochodu "zamaskowanego" a odrazu widzimy takie same przetloczenia, lusterka, ksztalt lamp i atrapy w zderzaku. Inne renedery na necie odchodza mocno od rzeczywistosci, a ten tutaj wydaje mi sie ze mogl zostaw naprawde wpuszczony przez vaga. baa, a5 miala wyjsc w tym roku, dlatego mysle ze to moze byc zdjecie w 90% oddajace wyglad nowej a5
jedrekx Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 a mi się podoba najważniejsze, że piękna linia boczna zostaje odpowiednio zachowana
Bristol Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Słyszałem że handlarze z Gubina już mają parę sztuk tych najnowszych A5tek za niewiele ponad 100tys.zł. Nie Bite igły! Edytowane 8 Stycznia 2016 przez Bristol
black4 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 slabo mi sie podoba ;/ Witajcie, Myślę, że odwrót od klasycznego design-u w nowych modelach może zrazić sporo klientów Audi. Jak na razie sprzedaż im rośnie no ale w końcu nie samym designem auta się sprzedają Wg. mnie ostatnim udanym designersko projektem był A3 sedan (klasyczna bryła - klin, odpowiednie proporcje, linia szyb wysoko poprowadzona itp.) Nowe Q7 wygląda jak jakiś podwyższony kombi, a4 też dyskusyjne, no może R8 jeszcze się udało... Ten render A5 lipa - stary model z doklejonym grillem z B9 i koślawymi lampami... Zobaczymy co będzie w realu, Pozdrawiam!
M@rcin Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 przód auta okropny, jeszcze te wcięcia w reflektorach jak z b9
Sedrak Dan Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Trochę tak dziwinie się czuję narzekając na nowe modele Audi, ale jakieś takie dziwne na tych zdjęciach się prezentują . Ten grill, lampy . Zobaczymy na żywo.
SHITERS Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2016 przód auta okropny, jeszcze te wcięcia w reflektorach jak z b9 ej no, obecna generacja a5 tez byla praktycznie taka sama jak b8
M@rcin Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 przód auta okropny, jeszcze te wcięcia w reflektorach jak z b9 ej no, obecna generacja a5 tez byla praktycznie taka sama jak b8 heh tak ale korona z głowy by projektantom nie spadła jak by do każdego modelu z osobna dodawali coś unikatowego, a nie powielali schemat(wg mnie nie udany) z b9
Rekomendowane odpowiedzi