Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowe Audi A5 2017/2018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, dzisiaj zainteresowałem się tematem nowej Audi A5.

Z tego co udało mi się ustalić poniższe zdj jest najbliższe prawdzie.

Nowe Audi A5 prawdopodobnie bedzie tak wygladac:

2017-Audi-A5-Coupe-Carscoops.jpg

A to zdjęcia z testu drogowego:

2017-audi-a5-spy-photos-01.jpg

2017-Audi-S5-7.jpg

Wiecej zdj z testu drogowego tutaj:

http://www.motorauthority.com/news/1029135_2018-audi-a5-spy-shots-and-video-with-interior#image=100527073

Co sądzicie? Według mnie auto ma lekko za "łagodną twarz"

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Witajcie, dzisiaj zainteresowałem się tematem nowej Audi A5.

Z tego co udało mi się ustalić poniższe zdj jest najbliższe prawdzie.

A to zdjęcia z testu drogowego:

2017-audi-a5-spy-photos-01.jpg

2017-Audi-S5-7.jpg

Wiecej zdj z testu drogowego tutaj:

http://www.motorauthority.com/news/1029135_2018-audi-a5-spy-shots-and-video-with-interior#image=100527073

Co sądzicie? Według mnie auto ma lekko za "łagodną twarz"

Pozdrawiam

Ja bym to nazwal face-liftingiem.W BMW i Mercedesie nowy model rozni sie znaczaco od poprzedniego , a Audi mozna wieczorem patrzac z boku pomylic stary z 'nowym" :grin:

Edytowane przez fidmac
Opublikowano

Zbieram zamówienia na rozbitki :decayed:

Opublikowano

Wogóle nie przypomina AUDI , bardziej jakiegoś Forda

Opublikowano

mi tam się podoba

płaski szeroki ryj robi robotę

Opublikowano

slabo mi sie podoba ;/

Opublikowano (edytowane)

Fakt, że to render, ale jak tak będzie wyglądać to lipa. Mocne 3/10

Edytowane przez the19game
Opublikowano (edytowane)

4końcówki wydechu z tyłu? Mam nadzieję że tego nie wrzucą do 2.0TDI :D

Nie podoba mi się. Wygląda jak nowy Mondeo po obniżeniu :/

Edytowane przez Bristol
Opublikowano

d*py nie urywa :kwasny:

Opublikowano

Audi idzie totalnie w złym kierunku stylistycznym jak dla mnie

Opublikowano

Moim zdaniem każda marka ma wzloty i upadki jeżeli chodzi o stylistykę. Ciężko jest robić piękne samochody cały czas. Takie wpadki miało Bmw, miał też Mercedes, a teraz przyszła pora na Audi.

Najnowsze Q7 wypada moim zdaniem dużo gorzej w porównaniu do poprzednika. Najnowsze A4 hmm... Nie widziałem na żywo, ale póki co sedan mi się średnio podoba, jest poprawne, ale wolałbym C klasę w pakiecie AMG.

No i teraz A5.... Wiadomo, że nie będzie wyglądać tak samo jak na tych renderach, ale będzie podobne. Póki co mi się średnio podoba, znów myślę, że C klasa coupe i Bmw 4 wyglądają lepiej, ale może jak pokażą A5 oficjalnie, to będzie miało jakieś smaczki które mnie bardziej przekonają.

Jeszcze najnowasza A3 sedan z s-line szalenie mi się podoba. Gdyby nie gabaryty to myślał bym zmienić B8 właśnie na A3.

Opublikowano

co do tego rendera, moim skromnym zdaniem w tym zdjeciu jest zawarte duzo prawdy. Krazy tylko jedno takie zdjecie po necie, nie jest to zmodyfikowana fotografia a4 b9. Wystarczy przyjgladac sie zdjeciom samochodu "zamaskowanego" a odrazu widzimy takie same przetloczenia, lusterka, ksztalt lamp i atrapy w zderzaku. Inne renedery na necie odchodza mocno od rzeczywistosci, a ten tutaj wydaje mi sie ze mogl zostaw naprawde wpuszczony przez vaga. baa, a5 miala wyjsc w tym roku, dlatego mysle ze to moze byc zdjecie w 90% oddajace wyglad nowej a5

Opublikowano

a mi się podoba :kox: najważniejsze, że piękna linia boczna zostaje odpowiednio zachowana

Opublikowano (edytowane)

Słyszałem że handlarze z Gubina już mają parę sztuk tych najnowszych A5tek za niewiele ponad 100tys.zł. :banan:

Nie Bite igły! :kox:

Edytowane przez Bristol
Opublikowano

slabo mi sie podoba ;/

Witajcie,

Myślę, że odwrót od klasycznego design-u w nowych modelach może zrazić sporo klientów Audi.

Jak na razie sprzedaż im rośnie no ale w końcu nie samym designem auta się sprzedają :D

Wg. mnie ostatnim udanym designersko projektem był A3 sedan (klasyczna bryła - klin, odpowiednie proporcje, linia szyb wysoko poprowadzona itp.)

Nowe Q7 wygląda jak jakiś podwyższony kombi, a4 też dyskusyjne, no może R8 jeszcze się udało...

Ten render A5 lipa - stary model z doklejonym grillem z B9 i koślawymi lampami...

Zobaczymy co będzie w realu,

Pozdrawiam!

Opublikowano

Opublikowano

przód auta okropny, jeszcze te wcięcia w reflektorach jak z b9 :facepalm:

Opublikowano

Trochę tak dziwinie się czuję narzekając na nowe modele Audi, ale jakieś takie dziwne na tych zdjęciach się prezentują . Ten grill, lampy . Zobaczymy na żywo.

Opublikowano

ej no, obecna generacja a5 tez byla praktycznie taka sama jak b8 :D

Opublikowano

ej no, obecna generacja a5 tez byla praktycznie taka sama jak b8 :D

heh :D tak ale korona z głowy by projektantom nie spadła jak by do każdego modelu z osobna dodawali coś unikatowego, a nie powielali schemat(wg mnie nie udany) z b9 ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...