MarcinOslo Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ta czerwona z filmiku to w 90% B9 i cos w tym stylu pewnie bedzie. Mnie B9 stylistyka jeszcze nie do konca przekonuje ale pewnie z czasem sie to zmieni Natomiast ta zolta z pierwszego postu - katastrofa
kris67 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Najbardziej śmieszne jest to ,że krytykujecie auto nie na podstawie oficjalnych zdjęć tylko nieudolnych renderów
Kamyk Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 ciekawe czy tablet też dadzą i oczywiście sterczący - a co tam
Bristol Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Jak dla mnie ch*jowe. Za cenę nowego wolałbym kupić dwu letnie A5 2.0 TFSI 225KM z Quattro i S-tronic a potem reszte kasy przeznaczyć na program, wydech + IC co by dało spokojnie 300KM a do tego jakieś ładne koła i auto jak ta lala Poza tym nie wiadomo do końca czy tutaj nie będzie jakiejś "niespodzianki" jak w przedlifcie z oliwą Może ten będzie nadmiernie wpierdalał płyn do spryskiwaczy Kto wie.. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Bristol
black4 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 ciekawe czy tablet też dadzą i oczywiście sterczący - a co tam Witaj, Jak już chcą być na bieżąco z trendami to jeszcze powinni powiększyć ten tablet i zrobić zakrzywiony po bokach jak w nowych TV Paranoja... Pozdrawiam!
jedrekx Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Przecież a5 to a4 coupe.. więc nawiązania na zewnątrz muszą być.. a środek na pewno znowu będzie ten sam.
fidmac Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Będzie tak jak z TTmk2 i mk3.Wizualnie na zewnątrz , odgrzewany kotlet ...hehehe
House Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zdjąć znaczek z atrapy, wyrównać lampy i........ mamy mondeo. Może to tylko zdjęcia i w realu będzie lepiej. Kierownica masakra, audi chyba zmierza w złym kierunku.
black dragon 5 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Obecna wersja bardziej mi sie podoba, nie podoba mi sie wystajacy tablet. Wysłane z mojego 8055 przy użyciu Tapatalka
zapsu Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Narzekacie na podobieństwo z Mondeo, a to Audi prezentowało modele z dużym grillem zanim Ford pokazał Mondeo. Jak zobaczyłem co Ford zrobił to myśle sobie - mocno sie wzorowali. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Generalnie dla mnie fajnie sie prezentuje na pierwszym renderze. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
nitro20 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Myślę, że sprzedaż nie będzie spadać wręcz przeciwnie. Audi i BMW wyznaczają nowe standardy, to one wychodzą z tym co się podoba, nawet jeśli na pierwszy rzut oka jest słabe. Tak miałem z e60, pamietam, że jak wyszło wszyscy mówili, że wyglada ja świnia z przodu ?, a proszę ile tego sie sprzedało.
black dragon 5 Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Ten środek z wystającym tabletem jakość mi nie podchodzi. Obecna wersja jest lepsza deska skierowana w stronę kierowcy. Obecna wersja jest ponad czasowa. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
turdzi Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Niestety zaczyna juz tracąc myszka ale zgadzam sie układ deski fajniejszy.
House Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Układ deski to jakoś mi się kojarzy z BMW i ich starszymi modelami których nigdy nie kupowałem (mimo, ze z zewnątrz mi się pdoobały) własnie ze względu na wygląd wnętrza. Jeśli chodzi o dużą atrapę i porównywanie do mondeo, no kutwa, jakoś w fordzie im to wyszło i zarówno nowa fiesta i nowe mondeo po prostu wyglądają ...... ładnie. Niestety jakością nigdy nie dogonią audi/bmw
erchi Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Nowe A5 też keślił Włoch, tak jak poprzednika?
Bristol Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Nowe A5 też keślił Włoch, tak jak poprzednika? Nie wiem czy makaroniarz ale jak dla mnie ten ktoś był najebany jak je kreślił :/
querro7 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Audi opublikowało taki filmik :https://www.audi-mediacenter.com/de/pressemappen/audi-late-light-show-5963 W 35 sekundzie jest zdjęcie przodu Audi. Czyżby nowe A5 ?? Ale czy nie za bardzo podobne do starego? no i raczej inne niż w tych spy photo zamaskowanych prototypów.
C4NC3R Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Tak jak już jedrekx zauważył/napisał A5 to A4 w coupe. A co niby było 30 lat temu jak było Audi 80 b3/b4 w sedanie i w coupe? Różniło się to czymś stylistycznie od siebie w jakimś znaczącym stopniu? Nie, tak samo jak pierwsze A5 i A4 B8...Fakt faktem nowy design Audi jest do d*py . a nowe q7 to porażka wg. mnie Edytowane 10 Maja 2016 przez C4NC3R
turdzi Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Czy ja wiem nowe TT jest super , z A4 już się opatrzylem i mnie się bardzo podoba , Q7 jak to Q7 nigdy piękne nie było i nic tu się nie zmieniło.
darusch Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 2.06.16 światowa premiera. Sam jestem ciekaw.
Rekomendowane odpowiedzi