KoJ@K Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 No a jak. Wyjmowane to one będą jeszcze nie raz nie dwa, bo jeszcze muszę silniczki ogarnąc do sterowania wysokością z kabiny, tylko muszę znaleźc gdzieś na forumie jakie to konkretnie mają byc silniczki, no i co, gdzie jak podłączyc.
Animal Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Silniczki z Passata B6 o ile dobrze pamiętam Edytowane 22 Marca 2016 przez Animal
Grz3si3k Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Fajnie działasz Bardzo dobra robota z tymi lampami! Ja robiłem tego moda u siebie już rok temu i jakbym musiał to z chęcią zrobiłbym jeszcze raz Nie jest trudno, jak kolega pyta, trochę umiejętności w rękach i do dzieła..Tu na forum kupisz soczewki od B8 już z "podciętym" uchem, do tego adapterki - i uwierz - proste jak zmiana koła
KoJ@K Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2016 No i jeszcze w zaleznosci od tego na jakich adapterah montowane, to trzeba podciac obudowe. Doszly silniczki lamp do sterowania wysokością z kabiny.
turzol Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Nice teraz czas na spryski i samopoziom.
KoJ@K Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Nie po to kupowałem silniczki z paska, żeby się teraz w samopoziomy bawic.
turzol Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Silniczki to jedno ale samopoziom to jeszcze czujniki na wahaczach + sterownik. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Czaki89 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 No pięknie, mam nadzieję że w końcu świeci jak trzeba Nie masz gdzieś odbłyśników soczewki seryjnej na zbyciu w bd stanie ?
bjoern Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ciekawe jakby walnąć przesłony na żółto czy by się fajnie komponowało z żółtymi halogenami? dobrze siadły lampy, polecam żarówki inne w kierunki bo pomarańcz nie pasi np philips silver vision
KoJ@K Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Silniczki to jedno ale samopoziom to jeszcze czujniki na wahaczach + sterownik. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka No wlasnie to wiem, dlatego tym bardziej odpada. Czaki mam 4szt odblysnikow, ale zaden nie jest w fajnym stanie. Przeslony mozna zrobic na kolor dowolny: niebieski, czarny, zielony itd, to i tak jest widziane tylko pod jednym kątem, nie caly czas. A odnosnie zarowek to wlasnie trzeba bedzie jakies takie jasne wlasnie zakupic. Przyjechaly dzis soczewy Hella Intemo. picture sharing Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez KoJ@K
staniek Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Wsadzasz intemo zamiast B8? Wygląda na to, że z dopasowaniem tych będzie więcej walki Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez staniek
KoJ@K Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Dokladnie tak, zamiast B8 bedzie Intemo, ale to nie ze slabo swiecily, bo wedlug mnie jest bardzo fajnie na B8, ale bardziej chodzilo o zaspokojenie ciekawosci, choc i tak mysle, ze nie beda to ostatnie soczewki w tych lampach. no a z rzeźbą to tak jak mowisz, bedzie troche wiecej walki. Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez KoJ@K
staniek Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 W takim razie czekam na wymianę i Twoją ocenę, które lepsiejsze
KoJ@K Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autko w tamtym tygodniu się sprzedało, a w ten łykend zrobiłem sobie spóźniony dzień dziecka iiiiii... zapraszam do "nowego starego tematu" http://a4-klub.pl/index.php?/topic/361973-a4-b6-avantador-gtb-2260vzk-continue-by-kojk-s4line-rns-e/
Rekomendowane odpowiedzi