grzes1150 Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 http://patrz.pl/filmy/id/395799 ...no chyba że jako pasażer
Yelo Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 A było CB kupić Niektórzy nie wiedzą gdzie jest umiar w łamaniu przepisów
GRazny Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 http://patrz.pl/filmy/id/395799 ...no chyba że jako pasażer he he... a zerknijcie sobie na 22 lub 23 sekundę... GSZ-54AR... ale TVN dał ciała... ja bym walczył...
grzes1150 Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Opublikowano 18 Listopada 2008 Ja ostatnio testowałem moją A4 i wykręciłem prawie "dwie paki" a nie powiem do ilu było :kox: nawet o antenie CB zapomniałem ale na szczęście jej nie zwiało
Dygu Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 koleś źle zrobił powinien nie przyjąć mandatu i jechać dalej a w sadzie możne i bu mu dowalili grzywnę ale prawko by miał dalej. również podczas obrony mógłby o te same wykroczenia oskarżyć kierowce radiowozu tez stwarzał zagrożenie na drodze... jak sądzicie??
slaweq Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 również podczas obrony mógłby o te same wykroczenia oskarżyć kierowce radiowozu tez stwarzał zagrożenie na drodze... jak sądzicie?? Ale wymysliłeś...
DAWIDBORI Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 to i tak oki ze mu dowodu nie zabrali za szyby:D<lol>
michu93 Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 hehe mi sie podobało ukrywanie rejestracji... wszedzie zaslonietne a na zdjeciach gdzie auto widac idealnie dobrze nie zasłonili
moro99 Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 ja powiem tak... CB nie CB ale jakiś umiar i "wyobraźnie" trzeba mieć. Widać ze nasz pan jeździ tak na codzień i pomyślcie sobie ze spotykacie takiego dobrego kierowce z naprzeciwka jak wyprzedza a wy sobie stoicie grzecznie np na pasie do skrętu w lewo... Wg mnie DOBRZE ZE GO ZATRZYMALI - ale nie sadze żeby sie czegoś nauczył Zdenerwował sie ze jego dziewczyna nie chciała pojechać ... Ciekawe jak jeździ jak jest porzadnie wku....rzony
Piterex Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Koleżka przegioł - ciągłe linie wyprzedzanie na przejściu , według mnie zasłużył sobie. A CB nie upoważnia do jazdy w taki sposób...
Michas Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 za taką jazdę to mu powinni co najmniej ze 2 tys przywalić, prawko zabrać natychmiastowo a auto na lawetę
szogun0 Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 koleś źle zrobił powinien nie przyjąć mandatu i jechać dalej a w sadzie możne i bu mu dowalili grzywnę ale prawko by miał dalej. również podczas obrony mógłby o te same wykroczenia oskarżyć kierowce radiowozu tez stwarzał zagrożenie na drodze... jak sądzicie?? Bzdury piszesz. Sąd może odebrać prawo jazdy. Ponadto, policja nakłada punkty karne, które są niejako zawieszone do orzeknięcia wyroku. Wtedy punkty dopisywane są do konta. Juź było kilku takich, co myślało, ze jak odmówią przyjęcia mandatu, to punkty im się pójdą .....
Młody Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 koleś źle zrobił powinien nie przyjąć mandatu i jechać dalej a w sadzie możne i bu mu dowalili grzywnę ale prawko by miał dalej. również podczas obrony mógłby o te same wykroczenia oskarżyć kierowce radiowozu tez stwarzał zagrożenie na drodze... jak sądzicie?? Matko :doh1:
Nowak_zg Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 to wszystko przez te lusterka m3
Madas Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 szczena opadła mi koleś jest nie możliwy
hornet Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Ktoś z klubu ?? Mam nadzieję że nie miala przyjemności dołączenia.
freon Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 bo go dziewczyna zdenerwowała i pocisnął <LOL> Ale o numery rejestracyjne to bym walczył, mimo iż jadąc przegiął totalnie.
hornet Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Jest jedno określenie na takich kierowców -- to są zwykłe kasztany
Rekomendowane odpowiedzi