robertjudi Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Powiem Ci ze średnio siadlo... niestety jak juz chcesz opony z większą ilością mięsa to felga nie może mieć rantow bo robi sie baloniasto i wyglada jak 17".. jakie masz tam opony?Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
was002 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 ...pozbierałem szczękę z podłogi (dopiero dziś ten temat znalazłem) i już zasubskrybowałem. Gratuluje podejścia do zrób-to-sam no i "odjanuszowania" klątwy poprzedniego właściciela!
enczu Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Niby jest naprawdę fajnie, schludnie i czysto. Ostatnio siada mi jak jest więcej mięsa na feldze ale chyba tutaj delikatnie za wiele. No i nadal zostaję przy opinii, że te czerwone paski powinny wylecieć bo do niczego nie pasują. Koło złote, ranty srebrne, nagle paski czerwone. Za duże kolorów. Poza tym jest naprawdę bardzo spoko!
Houdini Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Hudi jak bedziesz sciał maszynke do rolki to daj znac:wink: Ładnie Ci zjadło tego nadkola.Coraz częściej o tym myślę [emoji14]
Houdini Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Hudi jak bedziesz sciał maszynke do rolki to daj znac:wink: Ładnie Ci zjadło tego nadkola.Coraz częściej o tym myślę [emoji14]
Houdini Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Pamiętaj że jak będzie na sprzedaż to stoję w kolejce [emoji16] Nie ma wstydu. Wygląda syto a jak zrobisz że będzie brzmieć jak na filmiku to gatki opadają [emoji23]No to uzbrój się w cierpliwość bo szybko sprzedawał nie będę [emoji14] Dzięki za dobre słowo [emoji6]
Houdini Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Powiem Ci ze średnio siadlo... niestety jak juz chcesz opony z większą ilością mięsa to felga nie może mieć rantow bo robi sie baloniasto i wyglada jak 17".. jakie masz tam opony?Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka225/40 I owszem też uważam że trochę za dużo jest, ale prawdopodobnie po tym sezonie sprzedaję koło z oponami i będzie 19 na przyszły, stąd nie chciało mi się już kombinować
Houdini Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2017 ...pozbierałem szczękę z podłogi (dopiero dziś ten temat znalazłem) i już zasubskrybowałem. Gratuluje podejścia do zrób-to-sam no i "odjanuszowania" klątwy poprzedniego właściciela!Dzięki [emoji2] szacun że chciało Ci się to wszystko czytać [emoji6]
Houdini Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Niby jest naprawdę fajnie, schludnie i czysto. Ostatnio siada mi jak jest więcej mięsa na feldze ale chyba tutaj delikatnie za wiele. No i nadal zostaję przy opinii, że te czerwone paski powinny wylecieć bo do niczego nie pasują. Koło złote, ranty srebrne, nagle paski czerwone. Za duże kolorów. Poza tym jest naprawdę bardzo spoko! [emoji3]Jak pisałem przed chwilą, mięsa jest za dużo ale i koło za małe, więc przyszły sezon prawdopodobnie wiele się zmieni [emoji6] narazie czerwony zostaje [emoji6]
Kqli Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Ten samochód mi tak robi, że masakra. Według mnie jest wzorem idealnego auta. CUDO !
Houdini Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Ten samochód mi tak robi, że masakra. Według mnie jest wzorem idealnego auta. CUDO ! [emoji33]Dzięki kolego za tak dobre słowa [emoji6] cieszę się że kogoś ona cieszy [emoji14] a do ideału jeszcze jej trochę brakuje [emoji6]
Houdini Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Ten samochód mi tak robi, że masakra. Według mnie jest wzorem idealnego auta. CUDO ! [emoji33]Dzięki kolego za tak dobre słowa [emoji6] cieszę się że kogoś ona cieszy [emoji14] a do ideału jeszcze jej trochę brakuje [emoji6]
Malec Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 jest bardzo dobrze, chciałbym żeby moje auto było w takiej kondycji jak twoje
Houdini Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2017 (edytowane) Mała paczka od majfriendów P21/5w w ledzie. Niestety ciężko dostać takie z canbusem więc postanowiłem wrzucić rezystor. Dodam że planuje w ledach zrobić również boczne jak i tylne kierunki, więc rezystor jest dosyć duży [emoji6] Po testach potwierdzam że nawet przy braku wszystkich żarówek od kierunków nie wywala błędu braku żarówki [emoji6] Strona kierowcy led https://youtu.be/wOqB9gLOW4M Następnie chciałem zabrać się za odświeżenie tylnych hamulców. Przesmarować prowadnice, oczyścić i pomalować. Obie strony okazały się zapieczone. Skończyło się jednak jeszcze gorzej Na szczęście jarzma już w drodze i jutro mam nadzieję ogarnę wszystko do końca. Przy okazji podłączyłem wsteczny do czujnika w skrzyni, dzięki czemu odzyskałem światło wstecznego i czujniki parkowania, oraz podpiąłem czujnik sprzęgła do ECU więc tempomat również wrócił [emoji2] Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez Houdini
booster70 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Troche mala roznica miedzy obrysem a kierunkiem, raz juz mialem taka sytuacje jak koles mi wymusil bo nie zauwazyl ze kierunek mruga
wesz82 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Troche za pozno na odswierzanie Ladnie musialo to zatrzymywac kola. Moze ktos dal kleju zamiast smaru
Houdini Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Troche mala roznica miedzy obrysem a kierunkiem, raz juz mialem taka sytuacje jak koles mi wymusil bo nie zauwazyl ze kierunek mruga Faktycznie tak to wygląda. Wydaje mi się że na żywo inaczej się to prezentuje, aczkolwiek będę musiał zwrócić na to uwagę. Tu jeszcze jeden film z innego ujęcia
booster70 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 No tu juz cos widac najgorzej bedzie w sloneczne dni
marcinoa4b5 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Dnia 17.08.2017 o 22:10, Houdini napisał: Mała paczka od majfriendów P21/5w w ledzie. Niestety ciężko dostać takie z canbusem więc postanowiłem wrzucić rezystor. Dodam że planuje w ledach zrobić również boczne jak i tylne kierunki, więc rezystor jest dosyć duży Po testach potwierdzam że nawet przy braku wszystkich żarówek od kierunków nie wywala błędu braku żarówki Strona kierowcy led https://youtu.be/wOqB9gLOW4M Następnie chciałem zabrać się za odświeżenie tylnych hamulców. Przesmarować prowadnice, oczyścić i pomalować. Obie strony okazały się zapieczone. Skończyło się jednak jeszcze gorzej Na szczęście jarzma już w drodze i jutro mam nadzieję ogarnę wszystko do końca. Przy okazji podłączyłem wsteczny do czujnika w skrzyni, dzięki czemu odzyskałem światło wstecznego i czujniki parkowania, oraz podpiąłem czujnik sprzęgła do ECU więc tempomat również wrócił miałem kiedyś to samo w tylnych jarzmach oba dolne zapieczone ale jedno udało się rozruszać a 2 ukręcone nawierciłem bez żadnego naruszenia, ale było z tym zabawy, u Ciebie jak zawsze wysoki poziom
Houdini Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) Hamulce ogarnięte, dzięki [mention=125121]BARTEKAUDI[/mention] za części [emoji6] Przyszły też boczne kierunki LED. Cieszę się bo zawsze mnie wkurzało jak żarówki gubiły farbę której potem było pełno w kloszu. Na szczęście LED rozwiązuje ten problem [emoji2] Tu nawet jedna zgubiła całą farbę i stała się biała Trzeba było trochę przyszlifować kołnierz żeby zmieściło się do kierunku No ale w końcu siedzi [emoji6] Teraz jeszcze tylko tył i może coś wykombinuję z pozycja/stop [emoji2] A tymczasem czekam na tkaninę węglową, czyli carbon [emoji16] czas spróbować swoich sił w robótkach ręcznych [emoji6] na pierwszy ogień dekory, potem detale dla praktyki i może pójdę w zamówienia hurtowe [emoji2] Wybiera się ktoś może na Vag Royal 2? Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez Houdini
Rekomendowane odpowiedzi