tomo.td Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Auto zakupione w marcu 2014r. z przebiegiem 113tyś km. Tak prezentowało się w dniu zakupu Krótko Rocznik: 2011 Silnik: 2.0 TDI 136KM CJCB Lakier: LZ9Y (PHANTOM BLACK PEARL) Wyposażenie: Tapicerka skórzana, przednie fotele podgrzewane. Klimatyzacja 3 strefowa. Lampy bi-ksenonowe, ledy przód i tył. Czujnik zmierzchu Czujnik deszczu Coming Leaving Home Czujniki parkowania tył Wyświetlacz MMI Tempomat ABS ESP Planowane zmiany: Zmiana felg na 17" - zrobione Uruchomienie testu wskazówek - zrobione Wskazanie naładowania akumulatora - zrobione Wizualizacja systemu parkowania - zrobione Pakiet oświetlenia QQ1 - zrobione Wymiana przełączników szyb, lusterek i klapy bagażnika na lift - zrobione Wymiana kratek nawiewów na lift - zrobione Lusterko wewnętrzne fotochrom - zrobione Lusterka zewnętrzne fotochrom, składane, z asystentem pasa ruchu - zrobione Nawigacja 3G - zrobione (3G+ sim) Asystent zmiany pasa ruchu (Audi Side Assist) - zrobione Asystent kontroli toru jazdy (Lane Assist) - zrobione Audi Hold Assist - zrobione High Beam Assist - zrobione Tempomat z ACC - zrobione Kamera cofania PDC przód - zrobione Wymiana licznika na lift lub z A5 - zrobione (licznik z A5) Zmiana dekorów na Y27 - zrobione Zmiana lampki podsufitki na S-line z homelink - zrobione Homelink Zmiana zderzaka przód na S-line Zmiana grilla na czarny Zmiana świateł tył na led neon - zrobione Korekta i zabezpieczenie lakieru Wyłącznik airbag pasażera - zrobione W trakcie pewnie coś jeszcze wpadnie Tak przy okazji wpadły wieszaczki do bagażnika Przy okazji tego moda i zdjęcia zauważyłem że nie mam lewej osłony zawiasu bagażnika Edytowane 16 Czerwca 2019 przez tomo.td uaktualnienie
szogun555 Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Bardzo fajny sedanik, bezawaryjności życzę :-)
andynl Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Fajnie, masz jeszcze sporo mozliwości, Bezawaryjności
tomo.td Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Opublikowano 16 Marca 2016 Fajnie, masz jeszcze sporo mozliwości, Bezawaryjności A o jakich myślisz? Zawsze w cenie są dobre uwagi.
andynl Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Miałem na myśli że masz jeszcze sporo do wymodzenia, listę masz sporą to i możliwości wiele Kierę bym zmienił na początek i fela 17 to maleństwo, spokojnie możesz wciskać 19, no chyba że dojeżdżasz codziennie przez las
griga-st Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Andynl nie podpuszczaj! Zmiany mają być powolne:-) Proponuję Dołożyć Q żeby do nalepki pasowało;-)
andynl Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Ale ta nalepka to chyba nie Q tylko S-line
griga-st Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Co by to nie było to proponuje Podoba mi się sedanik Może dlatego ze moje pierwsze cztery zera były w sedanie i mam sentymeta
iwadrian Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Ostatnio wpadł nowy gadżet Co to właściwie jest, kubek?
iwadrian Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 popiołka Aha. Szkoda bo właśnie fajki rzuciłem, a nawet jak jeszcze paliłem to starałem się tego w aucie nie robić.
andynl Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 ja musze sobie to kupić bo nie mam gdzie gum do żucia trzymać
komoornik Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Ciężko czasem dostać, ale sprzedają jeszcze gumy w pudełkach: 1
tomo.td Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Opublikowano 18 Marca 2016 To popielniczka kubek. Ja w ogóle nie palę. Fajnie zakrywa puste miejsce A palenie w aucie to wielka zbrodnia
andynl Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Ciężko czasem dostać, ale sprzedają jeszcze gumy w pudełkach: No właśnie takie mam ale ciężko gumę z tego wydłubać
tomo.td Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Koledzy, proszę o podpowiedź. Lepiej zmienić licznik na poliftowy czy od A5-tki?
D4NTE Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Fajny zadbany sedanik, dobra baza do modów bezawaryjności życzę Ostatnio wpadł nowy gadżet Gdzie można dostać tą popiołkę i za ile złociszy?
Rekomendowane odpowiedzi