iwadrian Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Dotyczy kupującego ale akcja jakich mało. Sprzedawałem kiedyś auto i gościowi wszystko się podobało: jak auto wygląda, jak jeździ, cenę też uzgodniliśmy satysfakcjonującą obie strony i w ogóle miód malinka, takiego szukał, o takim marzył, tylko... ten przebieg - zaraz sąsiady i szwagry będą mi wytykać, wie pan jak to jest. - żebym wiedział to bym cofnął zanim pan przyjechał. zażartowałem. - no trzeba było, a może by my teraz cofneli jakby dało radę? - żartuje pan? - nie, gdzie tam, pokaż pan jak, to ja sam sobie cofnę. Rozebraliśmy licznik (stary analogowy ) gość ustawił sobie przebieg i odjechał szczęśliwy jak dzecko Edytowane 1 Marca 2016 przez iwadrian
LukeCabrio Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Oglądam Mercedesa SLK... -Czy auto miało jakąś stłuczkę, czy blacharskie ingerencje? -Odkąd stoi u mnie to nie. Ideał. XD
lukaszek13ns Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Dzisiejsza sytuacja z giełdy. Samochód akurat niczego sobie bardzo zadbany itd. ale tekst mnie rozbawił.
Dev Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 - panie a silnik to olej bierze ? - co ? Ma q...a dawac ?
mirek31071977 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 To tutaj coś od prywatnego dla odmiany ale opis jest świetny.Komiczny ale i szczery http://olx.pl/oferta/audi-a6-c5-avant-2-8-quattro-stare-uszkodzone-niejezdzace-zamiana-CID5-IDepI2p.html#53515cddf2
samekgsx550 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Najlepsze jak handlarzowi najczęściej w komisie pokazujesz gdzie jest 1 cm szpachli. Nawet miernik się nie trzyma. Po czym handlarz mówi, gdzie malowany Panie... Wyciąga swój miernik przerobiony prze Janusza i na szpachli pokazuje 1 powłokę lakierniczą
Fenrir Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Jak kupowałem B5 od handlarza to nie otwierała się szyba kierowcy ale było słychać silniczek - "a, to po zimie przestało działać", no dobra, w sumie pierdoła, potem okazało się że brakowało jednego ślizgu, i szyba jest podparta kijem
samekgsx550 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Kiedyś znajomy rozebrał boczek drzwi żeby zmienić głośniki na większe a tam zdjęcia jego auta. Poprzedni właściciel kupił powypadkowe na handel. Podczas naprawy, wszystko fotografował aż do efektu końcowego. Po czym zrobił niespodziankę przyszłemu nabywcy i wrzucił zdjęcia za tapicerkę drzwi. Edytowane 19 Czerwca 2016 przez samekgsx550
Fenrir Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Chodzi o to że jego znajomy kupił auto które się okazało powypadkowe bo zdjęcia z naprawy handlarz wrzucił do środka drzwi. Nie wiem po co ale niech będzie Na upartego jest to dowód do tego żeby odstąpić od zakupu z powodu wad ukrytych.
Dev Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Kilka dni temu miałem na.oględzinach a4 B6 2004r. Moje stwierdzenie: -... klima nie działa.. Typ: -... panie działa... ale nie chłodzi. . Pogonilem go w piz*u. ..du
Krumak Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Kiedyś znajomy rozebrał boczek drzwi żeby zmienić głośniki na większe a tam zdjęcia jego auta. Poprzedni właściciel kupił powypadkowe na handel. Podczas naprawy, wszystko fotografował aż do efektu końcowego. Po czym zrobił niespodziankę przyszłemu nabywcy i wrzucił zdjęcia za tapicerkę drzwi. Takie bajki to ja 10 lat temu słyszałem...Wysłane z mojego Galaxy S7 przy użyciu Tapatalka
griga-st Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 @Emejcz Że niby co? Wolosate to już nie Polska?? By to Staśek H. słyszał, to by Ci horyzonty wyprostowal :-P:-D
maximusell Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Dzisiaj z jednego z ogłoszeń audi a4 b6: "Cena zrówno jak i przebieg do negocjacji na miejscu."
lutas Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 1 sytuacja: robiłem oględziny Audi 80 B4, sprawdzałem blacharkę czujnikiem lakieru. Autentycznie wszędzie była szpachla, jakby całe auto było szpachlowane (chyba tylko na dachu miejscami nie było), gdy zapytałem o to sprzedającego, to stwierdził: - Panie, co Pan tutaj pajacuje z tym czujnikiem, a tak w ogóle to Audi ma w fabryce robioną szpachlę natryskową antykorozyjną na nadwoziu ... 2 sytuacja: oglądałem nawet ładne, niebite 80 B4, nawet mnie zainteresowało i postanowiłem sprawdzić szczegółowo numery VIN. Okazało się że główną tabliczkę VIN ktoś przymocował takimi nitami jak z marketu, jeden nit nawet był w innym miejscu niż oryginalnie - widać cymbały dojść nie mogli. A na wlepce w bagażniku był zupełnie inny numer VIN (debile pewnie nie wiedzieli że tam jest naklejka, bo w innym wypadku by pewnie zerwali). Jak zwróciłem sprzedającemu uwagę na te fakty, to powiedział że mam iść na Policję, żeby mi sprawdzili
Kali S4 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Było iść, odechciało by im się handlowania jak by im furę na inspekcję zabrali.
Dev Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Ja raz zadzwoniłem to śpi. ...i aż się kurzyło
Rekomendowane odpowiedzi