kamil-vag Opublikowano 15 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja Coś pięknego ! u mnie miał drugie życie, ale u Cb to już ma jak w niebie ten samochód 😉 Naprawdę fajnie się patrzy jak ktoś dzieli pasje jak Ty, i kontynuuje to "dzieło". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Sobota dzień moda. Pamięć foteli i lusterek 🤑🫡 20240518_192204.mp4 20240518_163639.mp4 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja 18 minut temu, kosik25 napisał(a): Sobota dzień moda. Pamięć foteli i lusterek 🤑🫡 20240518_192204.mp4 20.73 MB · 0 pobrań 20240518_163639.mp4 46.27 MB · 0 pobrań za***iście, tylko gratulować 👍 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Dawid idzie pełnym ogniem z modyfikacjami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Niedziela, czas umyć auta Za chwile 3 audi skończone i co ja będę modzić? 🫡 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja 13 minut temu, kosik25 napisał(a): Za chwile 3 audi skończone i co ja będę modzić? 🫡 Do każdej dołożyć quattro, niebieskiej bixenon... coś jeszcze znajdzie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja 45 minut temu, george napisał(a): Do każdej dołożyć quattro, niebieskiej bixenon... coś jeszcze znajdzie się. Graty leżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja Hel za 2 dni 🫡 FB_VID_4992281809968532999.mp4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Zlot audi Hel 2024 🫡 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Wypucowana ,że strach. 😀 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4b6quattro Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia W dniu 1.06.2024 o 17:20, kosik25 napisał(a): Zlot audi Hel 2024 🫡 W tym Roku nie stety mnie nie było bo ,nie dałem rady zjechać do PL szkoda 😫 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioR34 Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Such a beautiful automobile , i love it. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 3 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia W dniu 2.08.2024 o 15:13, A4b6quattro napisał(a): W tym Roku nie stety mnie nie było bo ,nie dałem rady zjechać do PL szkoda 😫 Może za rok Władi też zorganizuje. Ja się dowiedziałem na sam koniec od @kkam 🤪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monti Opublikowano 8 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia W dniu 3.08.2024 o 17:06, kosik25 napisał(a): Może za rok Władi też zorganizuje. Ja się dowiedziałem na sam koniec od @kkam 🤪 Opisujcie proszę gdzieś takie imprezy. Przeglądałem w tym roku dział zlotów ale nikt nic nie wstawiał 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 8 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 3 godziny temu, Monti napisał(a): Opisujcie proszę gdzieś takie imprezy. Przeglądałem w tym roku dział zlotów ale nikt nic nie wstawiał 😁 Informacje były na auditeam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monti Opublikowano 8 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 1 godzinę temu, kosik25 napisał(a): Informacje były na auditeam Nie mam tam konta, ale chyba czas założyć 🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 12 Października Udostępnij Opublikowano 12 Października Jesień... to najlepszy czas na mody 🤑 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Pewno tunel USA'a, takie mam przeczucie ? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Klocki Lego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik25 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października W dniu 14.10.2024 o 08:16, staniek napisał(a): Pewno tunel USA'a, takie mam przeczucie ? Pozdr Tunel USA nie ma panelu menu do włączania wentylacji pojazdu więc odpada. Kilka metrów przewodów dokładam 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi