Opublikowano 15 Października 20241 r 5 godzin temu, Langista napisał(a): Bose? Bose, dodatkowe 2 poduszki w kanapie oraz grzanie kanapy ? także tunel już ściągany nie będzie
Opublikowano 15 Października 20241 r Teraz, kosik25 napisał(a): Bose, dodatkowe 2 poduszki w kanapie oraz grzanie kanapy ? także tunel już ściągany nie będzie to czego Ci tam jeszcze w autku brakuje? ?
Opublikowano 15 Października 20241 r 55 minut temu, MaTeo85 napisał(a): to czego Ci tam jeszcze w autku brakuje? ? Webasto i grzanej przedniej szyby ?
Opublikowano 16 Października 20241 r Tylko po co? Grzana przednia szyba jest bardzo droga a Webasto załatwia sprawę ze wszystkimi szybami ?
Opublikowano 27 Października 20241 r Z pewnością jesień to czas, gdy wiele osób zwraca szczególną uwagę na swoje samochody. Każdy detal nabiera wtedy znaczenia, a estetyka idzie w parze z funkcjonalnością. Montaż nowego systemu audio to ekscytująca modyfikacja, która potrafi odmienić wnętrze auta. Choć pojawiające się trudności mogą być frustrujące, satysfakcja z dobrze wykonanej pracy będzie z pewnością ogromna. Warto zatem szukać rozwiązań i cieszyć się efektem końcowym, który zwala z nóg. Aby pokazać, że nie zawsze jest kolorowo dodaje filmiki z montażu bose. To był mój 3 montaż bose w audi a4 b6/7 i właśnie za tym 3 razem pojawiły się problemy, które udało się ogarnąć. ? 20241025_154638.mp4 20241025_155102.mp4
Opublikowano 27 Października 20241 r Autor Dobra robota Dawid ! Brawa determinację i dążenie do celu ☺️
Opublikowano 22 Grudnia 20241 r Piękna jest. Jak będziesz chciał sprzedać z chęcią odkupię, bo naprawdę fajny wóz
Opublikowano 5 Stycznia 20251 r 22 godziny temu, Ivanek napisał(a): Zrobili i od razu Ci wysłali na pocztę? ? Byłem akurat przy nagrywaniu
Opublikowano 5 Stycznia 20251 r Moje akurat obydwa są, nie pomyślałbym, że byli nawet tu gdzie C6 stoi. Robili jakąś aktualizację bo dużo wcześniej gdzie stoi B7 był mój poprzedni Golf IV. @kosik25 jak zaśmiecamy Ci temat to pisz do moderatora, niech usunie te posty.