rrrudy25 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Inna,ale pasuje ponoc z a6 c5 lift[emoji106]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
kamil-vag Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2017 To przekonaliście mnie hehe Już wiem co będę kompletował hehe Rzeczywiście nie ma sensu malować teraz dokładek hehe
marcin120383 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Kamil wycieraczka tył jeszcze wywal ja po założeniu lotki tak zrobiłem jest o wiele lepiej
kamil-vag Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Marcin rozważałem to, ale zawsze wyjeżdżam z podwórka tyłem. O ile dla mnie to nie problem, żona czasami też bierze Audi i jej się ta wycieraczka przydaje Wiem, że wygląda lepiej z zaślepką, ale u mnie musi zostać Tym bardziej, że silniczek mam nowy założony i pióro...
KoJ@K Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, kamil-vag napisał: To przekonaliście mnie hehe Już wiem co będę kompletował hehe Rzeczywiście nie ma sensu malować teraz dokładek hehe Dlugo namawiac Cie nie trzeba bylo
K4rol81 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Ładuj wycieraczkę z q5 dużo zgrabniejsza Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Onyks Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zdrowa sztuka Ci sie trafila, swietnie sie prezentuje ps. Ramię z q5 podejdzie do reszty z b6?
kamil-vag Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Ramie z piórem musi być i pasuje p&p na wałek silniczka
Onyks Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 2 godziny temu, kamil-vag napisał: Ramie z piórem musi być Tak, oczywiście. Dzięki.
Norbas Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Gałka ładnie przypasowała tak jak przedmówcy szukaj pakietu s-line i bedzie miodzio. Fusso fajny ma efekt używaj rękawiczek i maseczek przy jego aplikacji bo potrafi oddziaływać na organizm
kamil-vag Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2017 3 godziny temu, Norbas napisał: Gałka ładnie przypasowała tak jak przedmówcy szukaj pakietu s-line i bedzie miodzio. Nom nawet wydaje mi się, że lepiej leży w ręce niż ta alu 3 godziny temu, Norbas napisał: Fusso fajny ma efekt używaj rękawiczek i maseczek przy jego aplikacji bo potrafi oddziaływać na organizm Zapamiętam, dziękuję za radę Dziś w końcu też wyczyściłem felunek i udało się nawet wrzucić na auto Także @KoJ@K nie ma już brzydkich kołpów haha Pakietem S-line mnie zaszczepiliście i będę oczywiście kompletował
Pawisco Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Pod Fusso był Poorboy's Professional Polish o ile pamiętam? Nakładałeś go ręcznie? Ile czasu Ci zeszło przy tym łącznie? Ja się wkurzam, bo nie mam czasu się zająć lakierem, zaraz maj, a ja w tym miesiącu miałem to ogarnąć...
KoJ@K Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 5 godzin temu, kamil-vag napisał: Także @KoJ@K nie ma już brzydkich kołpów 5 godzin temu, kamil-vag napisał:
kamil-vag Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2017 22 godziny temu, Pawisco napisał: Pod Fusso był Poorboy's Professional Polish o ile pamiętam? Nakładałeś go ręcznie? Ile czasu Ci zeszło przy tym łącznie? Tak to ten cleaner Ręcznie i około 4h mi zeszło na spokojnie...
slawekk1980 Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 Odnośnie wosku Fusso, nie zostawia smug, dobrze się go poleruje? Gdzieś na innym forum wyczytałem że na ciemnych lakierach zostawały mazy.
kamil-vag Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Opublikowano 4 Maja 2017 10 minut temu, slawekk1980 napisał: Odnośnie wosku Fusso, nie zostawia smug, dobrze się go poleruje? Gdzieś na innym forum wyczytałem że na ciemnych lakierach zostawały mazy. Jak dla mnie wręcz odwrotnie. Poleruje się go bardzo dobrze. Żadnych maz, żadnych plam. Być może to kwestia przygotowania powierzchni, cleaner'a itd... Kładłem go też w pochmurny dzień, temperatura nie była wysoka... zapewne każdy z tych czynników wpływa na łatwość aplikacji wosku... Tak przy okazji wpisu - udało mi się nareszcie pozbyć problemu parowania tylnej lewej lampy (po str kierowcy) - wyciągnąłem, odkleiłem gumową uszczelkę, okleiłem taśmą dookoła tak by powstała 5mm fuga i po całości obleciałem szczelinę pomiędzy obudową a kloszem (taki rowek), następnie przykleiłem z powrotem ori uszczelkę i jest suchutko po nocnych ulewach W sumie to nie widać ingerencji w lampę a pomogło w 100%. Po analizie stwierdzam, że chyba po czasie puszcza klej, który łączy klosz z obudową. Po silikonowaniu widać bardzo dobrze w górnej części, gdzie wpłynął głębiej silikon w środek klosza...
MARCIN607 Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Ja tylko chciałem powiedzieć że jak spotkam Auto na tych pięknych kołpakach na mieście to nauczę je Fruwać :-) fura kozak Kamilu :-) ps nie chciał byś se skody tak popieścić :-) Edytowane 4 Maja 2017 przez MARCIN607
K4rol81 Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 Ja tylko chciałem powiedzieć że jak spotkam Auto na tych pięknych kołpakach na mieście to nauczę je Fruwać :-) fura kozak Kamilu :-) ps nie chciał byś se skody tak popieścić :-) Ale się tej skody czepiasz, sprzedaj toto i kup porządny samochód, przynajmniej będzie z kim jeździć na spoty złoty itp Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
MARCIN607 Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Dnia Thursday, May 04, 2017 o 18:12, karol1981 napisał: Ale się tej skody czepiasz, sprzedaj toto i kup porządny samochód, przynajmniej będzie z kim jeździć na spoty złoty itp Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Póki ekolot daje rade musi być- kiedyś Cie przewioze to zobaczysz :- ))))
Rekomendowane odpowiedzi