luknor Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) Witam Chciałbym założyć do mojej a4 b7 1.8t BFB instalację gazową. Lokalny gazownik zaproponował mi taki zestaw: AG Zenit Pro OBD Wtryski Hercules lub Hana Reduktor KME Silver lub Tomasetto Antartic Super. Co sądzicie o takiej instalacji do tego silnika? Które elementy wybrać? Silnik niezmęczony, udokumentowane 165tys. Edytowane 5 Maja 2017 przez luknor
k232 Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Ja bym się nie pchał w jakieś dziwne wynalazki, nie możesz założyć sobie staga, który jest sprawdzony?
luknor Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Mogę założyć cokolwiek, to poleca dobry gazownik, gdzie już iluś moich znajomych robilo gaz i są zadowoleni. O stagu jest dużo ale chciałbym się dowiedzieć o tym zenicie czy jest coś wart. Może akurat ktoś używa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
k232 Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) Polecam wejść na lpg-forum i tam się rozeznać w temacie. Zresztą powiedz mi co taki zenit pro będzie miał lepszego niż np stag czy lpg tech ? Inna obudowa komputera i inna szata graficzna Cię interesuje? Nie interesuje Cię to, żeby auto jeździło bez problemu? Edytowane 5 Maja 2017 przez k232
jacek70 Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 A w jakiej cenie ten zestaw ? Jeśli w podobnej jak za Staga to nie ma co eksperymentować .
luknor Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 2800 zł. Ma np OBD. Nie wiem jak stag czy LPG tech.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
k232 Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 2 minuty temu, luknor napisał: 2800 zł. Ma np OBD. Nie wiem jak stag czy LPG tech. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Bez komentarza
jacek70 Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 To coś dużo . Za staga krzyczą średnio 2500.
luknor Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Bez komentarza [emoji3]Może jednak?Taką propozycję dostałem i chciałbym wiedzieć czy warto czy nie. Ale skoro odpowiedź na każde pytanie ma być "stag i koniec" to po co ten wątek?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
k232 Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Ja Ci podaję przykłady najbardziej rozpowszechnionych instalacji LPG, które są bardzo dobrze znane i są sprawdzone a co najważniejsze działają bez zarzutu. Napisałem Ci wcześniej, zaglądnij na lpg-forum, tam się na pewno dowiesz. Tylko jak zaczniesz się zagłębiać w temat to wyjdzie na to, że nic nie założysz
przem8 Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Godzinę temu, luknor napisał: Może jednak? Taką propozycję dostałem i chciałbym wiedzieć czy warto czy nie. Ale skoro odpowiedź na każde pytanie ma być "stag i koniec" to po co ten wątek? Ja osobiście mogę polecić stag 4 qbox, reduktor ac r01 i wtryski ac w03 montowane pojedynczo, co nie jest bez znaczenia. Jest to chyba jeden z najbardziej rozpowszechnionych zestawów, który sprawuje się znakomicie i ma dobrą cenę do jakości. Prócz prawidłowego montażu ważne jest strojenie i czy ten Twój gazownik dobrze ogarnia 1.8t? bo dla niektórych to niesamowite wyzwanie
luknor Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Niby ogarnia ale jestem otwarty. Do Gliwic nam tyle samo co do Częstochowy i Opola więc będę szukał w tych okolicach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
artur100g Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Do Silesia Car możesz walić w ciemno,możesz też udać się do Browko w Strzelcach Opolskich.
luknor Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Zadzwonię w oba miejsca, do strzelec mam rzut beretem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Freeman1982 Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Silesia pewnie z miesiąc trzeba czekać ale warto
audikrk_ Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Czy założysz zenita czy staga czy lpgtecha nie ma znaczenia. Wszystkie instalacja są dobre i mają swoje zalety/wady, ale poprawny montaż i dobre strojenie pozwala bezproblemowo każdą z nich użytkować
niwet Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Znacie może jakieś dobre zakłady Trójmiasto i okolice? Słyszałem od znajomego że elektromechanika pojazdowa rafi dobrze zakłada lpg. W audi obecnie 163km, ale planuję min. 200km ew. 240km
niwet Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) o Vanosie podobno są różne opinie na lpg forum chociaż to są stare opinie z x lat, zastanawiam się Edytowane 6 Maja 2017 przez niwet
Rekomendowane odpowiedzi