Opublikowano 13 Października 20169 l Ja na tej gablocie widzę alusy Rotory. Ojjj nieziemsko by się prezencilo. Myślałeś nad nimi ?
Opublikowano 14 Października 20169 l Autor Ja na tej gablocie widzę alusy Rotory. Ojjj nieziemsko by się prezencilo. Myślałeś nad nimi ? Myslalem, ale sa w ciemnym kolorze... Nie wiem czy moj kolor auta by sie z nimi zgral. Ogolnie byl w planach ciemny kolor felg ale to juz przeszlosc Dobrze rotory wygladaja u FroS-t. Miazga podeślesz link do tego "zatrzasku" podłokietnika ? Pewnie http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6387911804 Ladny:) idziesz z modami jak burza Dzieki Jeszcze kilka jest w planach. Mam nadzieje, ze dzis beda dwa elementy ukladanki do odbioru w ASO.
Opublikowano 16 Października 20169 l Karol ta wycieraczka pasuje p&p ?Pasuje P&P [emoji6]A wyciera o niebo lepiej [emoji1360] Wysłane z iPhone Edytowane 16 Października 20169 l przez shakal
Opublikowano 16 Października 20169 l Ja w sumie jej nie używam ale wygląd do mnie przemawia Sorry za ot Karol ale Shakal potrzebuje jakiś numer części czy ma być po prostu Q5 np ta: http://allegro.pl/ramie-wycieraczki-tyl-audi-q5-8r0-i6565575430.html
Opublikowano 16 Października 20169 l Autor Ja w sumie jej nie używam ale wygląd do mnie przemawia Pasuje p&p. Kupujesz 3 elementy w ASO lub calosc uzywana na allegro i tylko przekladasz. Ale ciezko jest wyjac stara No i wyglad na duzy plus
Opublikowano 16 Października 20169 l Znalazłem temat u Nas na forum, rozumiem że te trzy numery aktualne ? -8R0 955 407 1P9- Ramie wycieraczki-8R0 955 425 - Wycieraczka-8K9 955 205 - Obudowa Używana odpuszczę.....
Opublikowano 16 Października 20169 l Ja w sumie jej nie używam ale wygląd do mnie przemawia Pasuje p&p. Kupujesz 3 elementy w ASO lub calosc uzywana na allegro i tylko przekladasz. Ale ciezko jest wyjac stara No i wyglad na duzy plus U mnie wycieraczka zeszła bardzo łatwo [emoji6]A w ASO wystarczy powiedzieć ze potrzebujesz kompletną tylną wycieraczkę do Q5 [emoji6] Wysłane z iPhone
Opublikowano 31 Października 20169 l Autor Świetna Audiczka, te 100mm z tyłu jednak robi robotę Dzieki Mialem 90mm w B6, srednio mi sie podobalo.. Dlatego teraz od razu chcialem 100mm EDIT Kilka modow z minionych dni. W koncu wybralem sie do DOMINa na dolozenie kilku gratow -rezystory DRL 25W -podswietlane blendy lusterek z A6 C6 -nakladki lusterek S4 OEM w satynie -boczne fotochromy z A6 C6 -bluetooth "C" -jezyk, ktory w miare rozumiem -podnoszona klap bagaznika z pilota https://vimeo.com/189623771 Na dniach wpadna spryski mgielkowe, AUX oraz pelne podszybie Dodatkowo zostal zaslepiony EGR. No i dalej kompletuje zestaw Edytowane 1 Listopada 20169 l przez dakine0007
Opublikowano 2 Listopada 20169 l Na prawde świetnie się auto prezentuje. Gratuluje wyglądu! Zestaw do detailingu bardzo podobny do mojego, więc autko musi być pieszczone. ps. dzięki za pomoc i rozwianie moich problemów z DRL ! Tak trzymaj ! Edytowane 2 Listopada 20169 l przez tomastbg
Opublikowano 3 Listopada 20169 l Autor Zacnie, te fotochromy zew. występowały też w B7 Wiem, ze wystepowaly ale jak patrzylem to ciezko bylo znalezc. No i ceny.. W cenie foto z B7 kupilem cale lusterka z A6 C6 Na prawde świetnie się auto prezentuje. Gratuluje wyglądu! Zestaw do detailingu bardzo podobny do mojego, więc autko musi być pieszczone. ps. dzięki za pomoc i rozwianie moich problemów z DRL ! Tak trzymaj ! Dzieki wielkie No staram sie dbac o auto pod kazdym wzgledem Nie ma za co Doszla w koncu paczka z emblematem. Oslony na swoich miejscach. Od razu milej dla oka :eye: Edytowane 6 Listopada 20169 l przez dakine0007
Opublikowano 6 Listopada 20169 l Piękne wozidło, widać że dopieszczana z każdym postem odnośnie felg, sam na Swojej mam czarne felgi z chromowanym rantem i znacznie pomniejszają.
Opublikowano 6 Listopada 20169 l Czegoś potrzeba by działał bluetooth w RNSie? Wasnie tego mi brakuje u mnie
Opublikowano 6 Listopada 20169 l Czegoś potrzeba by działał bluetooth w RNSie? Wasnie tego mi brakuje u mnie Modułu Bluetooth, mikrofonu i wiązki [emoji6] Wysłane z iPhone