FroS-t Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Ja wiem tylko wiesz, nie wiem jak to powiedzieć odczucie będzie inne i takie jakby postrzeganie barwy....bo duża ilosc bardzo białego światła a taka samo ilość ale w innym odcieniu troche zmieni sytaucje Karol rzuc jeszcze numer osłony filtra powietrza pod maską
Bruuuum Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) No właśnie ledy we wnętrzu świeca jak w statku kosmicznym, też nie lubię takiej jasności. Co sądzicie o przyciemnieniu ewentualnie obudowy folią albo przyszedł mi do głowy też pomysł, aby zwykłe żarówki podsufitki delikatnie przemalować jasnoniebieskim flamastrem - testowałem narazie na światełkach choinkowych i świeci ładnie na biało (*można też właśnie samą osłonę jakoś zrobić lekko niebieską) Edytowane 23 Grudnia 2016 przez Bruuuum
muunv Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2016 Ja wiem tylko wiesz, nie wiem jak to powiedzieć odczucie będzie inne i takie jakby postrzeganie barwy....bo duża ilosc bardzo białego światła a taka samo ilość ale w innym odcieniu troche zmieni sytaucje Karol rzuc jeszcze numer osłony filtra powietrza pod maską Barwy swiatla, to juz kwestia gustu Nr: 8E0 103 928 C No właśnie ledy we wnętrzu świeca jak w statku kosmicznym, też nie lubię takiej jasności. Co sądzicie o przyciemnieniu ewentualnie obudowy folią albo przyszedł mi do głowy też pomysł, aby zwykłe żarówki podsufitki delikatnie przemalować jasnoniebieskim flamastrem - testowałem narazie na światełkach choinkowych i świeci ładnie na biało (*można też właśnie samą osłonę jakoś zrobić lekko niebieską) Po przemalowaniu, nie beda juz raczej dawaly tyle swiatla :/ Moze lepiej poszukac gotowych na alieexpress? Btw. Widzialem Cie 2-3 razy na S17 Wawa- Lbl. Pozdrawialem w temacie "Spotkania na drodze".
Bruuuum Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Póki co na lampach choinkowych nie traci jasności, warstwa flamastra wystarcza mega cienka żeby świeciło dość biało, chyba będę testował na zarowkach O, nawet nie wiedziałem, nie czytam tego tematu
muunv Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Opublikowano 2 Marca 2017 Zeby nie bylo, ze nic sie nie dzieje Wszystkie dekory oklejone carbonem. Wyszlo calkiem spoko
shakal Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 Każdy ma swój gust i robi pod siebie [emoji6] trochę się z tym pewnie namęczyłeś, więc gratuluje wytrwałości bo ja po pierwszej listwie bym zrezygnował Ja wolałbym prysnąć w PIANO niż oklejać [emoji6]Wysłane z iPhone
muunv Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Opublikowano 2 Marca 2017 za czarno Uwielbiam czern, dlatego mi to nie przeszkadza Zawartość dodana 0 minutes later Każdy ma swój gust i robi pod siebie [emoji6] trochę się z tym pewnie namęczyłeś, więc gratuluje wytrwałości bo ja po pierwszej listwie bym zrezygnował Ja wolałbym prysnąć w PIANO niż oklejać [emoji6]Wysłane z iPhone Marzy mi sie PIANO ale mowie... Sprobuje najpierw okleic. No i nie jest zle. Faktycznie, roboty troche bylo
akjam Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 Nad kolorem nie będę się wywodził ale brawo za wykonaną robotę
muunv Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Opublikowano 2 Marca 2017 Nad kolorem nie będę się wywodził ale brawo za wykonaną robotę Dzieki
KoJ@K Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 Mi tam efekt sie podoba I rowniez gratki za robote, bo wiem ile z tym perdolenja jest Mowio, ze niby za czarno, a sami majo pozakladane ori karbony ktore sa koloru...powiedzmy ciemnego, tyle ze pokryte polyskiem
muunv Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Opublikowano 2 Marca 2017 No mi tez efekt sie podoba Balem sie, ze nie wyjdzie to idealnie.. Ale jest naprawde dobrze Dzieki, roboty bylo :/ No wiem wlasnie, a ja czern lubie Teraz najblizsze plany :Rolka 19Kamera cofaniaOlej i filtryNowa mapa u Spanky'iegoByle sie do wiosny wyrobic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
KoJ@K Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 Ja tak samo lubie czerń Jaka rolka wpadnie? Ciekaw jestem Waszych relacji i opini odnosnie tamtej kamerki, jezeli zda egzamin i wsio bedzie git, to mysle ze i u mnie zawita
muunv Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Opublikowano 2 Marca 2017 Ja tak samo lubie czerń Jaka rolka wpadnie? Ciekaw jestem Waszych relacji i opini odnosnie tamtej kamerki, jezeli zda egzamin i wsio bedzie git, to mysle ze i u mnie zawita Chcialbym JR11 lub JR22, ew OEMS IFG10. Cos w tym stylu. Napewno szeroko musi byc Moga byc dwie szerokosci. Przod 8,5 tyl 9,5. Zobaczymy co sie trafi Do konca kwietnia lato chce wrzucic
tomekhxc Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 14 godzin temu, dakine0007 napisał: Moga byc dwie szerokosci. Przod 8,5 tyl 9,5 bierz wszystkie 9,5 , ja tak zrobilem na poczatku jak kupowalem kola , po przymiarce srednio to wygladalo , zaraz wymieniałem
muunv Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Opublikowano 3 Marca 2017 bierz wszystkie 9,5 , ja tak zrobilem na poczatku jak kupowalem kola , po przymiarce srednio to wygladalo , zaraz wymieniałem Tylko jakie ET zeby wlazlo na przod?
tomekhxc Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 u mnie np teraz 35, wcześniej z dystansem wychodzilo jakies 29
muunv Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Opublikowano 3 Marca 2017 I opona 215? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi