FroS-t Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Pamiętaj ,na zimę musisz mieć takie felgi ze jak w końcu założysz lato, stoisz przy aucie i myślisz sobie "k**wa w końcu"
muunv Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Opublikowano 14 Listopada 2017 Ja tak mowie co sezon :DMoje 18” poszly do zyda i juz szukam pakietu wiosna. Najprawdopodobniej wpadna OEM z RS6 C5 19”. Najchetniej bym kupil zniszczone i odnowil jak poprzednie fele 18” Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
FroS-t Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Łopaty nigdy się nie znudzą i w b6 czy b7 będą dobrze wyglądały , dodatkowy atut to cena tych rolek , za naprawdę dobra kasę moza je kupić, ale jak się zdecydujesz to wrzuć gwint jak chciałeś i zrob fajny naciąg
muunv Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Opublikowano 14 Listopada 2017 wrzuć gwint jak chciałeś i zrob fajny naciąg:good: Jak narazie to cos mi sie wydaje, ze znow gwint jest zbyt daleko mojego zasiegu.. Co do naciagu to na 9j chcialbym opone 215/35. Zdecydowalem sie na ta fele bo raz, mozna ja kupic w dobrej kasie jak wspomniales, a dwa jest to pancerna felga Wole taka 19 niz np OEMS Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
FroS-t Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Jeszcze czas do wiosny wiec na spokojnie, nooo 215 będzie dobrze i wtedy jak @vwbartus pisał u mnie jeszcze dystans 0,5cm przód i 1 tył sam może tak zrobie, kupiłem auto mojej ukochanej to mogę kręcić i szurać na całego
muunv Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Opublikowano 14 Listopada 2017 Jeszcze czas do wiosny wiec na spokojnie, nooo 215 będzie dobrze i wtedy jak [mention=75423]vwbartus[/mention] pisał u mnie jeszcze dystans 0,5cm przód i 1 tył sam może tak zrobie, kupiłem auto mojej ukochanej to mogę kręcić i szurać na całego No teraz jej modz Aczy Skompletuje 19, zaloze i wtedy dobiore dystanse Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
H4mm3R Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 18 godzin temu, FroS-t napisał: Wiadomo jednak 40,45 i 50 profil trochę bezpieczniej, poza tym sól, wszechobecny syf na drogach , nie widac dziur itp szkoda tyrać jakieś ładne 19 cali
KoJ@K Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 Na 19' w zimie to już tylko takie same bambry burżuje ++ jeżdżo 1
FroS-t Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 31 minut temu, KoJ@K napisał: Na 19' w zimie to już tylko takie same bambry burżuje ++ jeżdżo
FroS-t Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 32 minuty temu, KoJ@K napisał: Na 19' w zimie to już tylko takie same bambry burżuje ++ jeżdżo I Ci co muszą bo wrzucili hamulce od boeinga 747
H4mm3R Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 2 minuty temu, FroS-t napisał: I Ci co muszą bo wrzucili hamulce od boeinga 747 Otóż to
Norbas Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 19 godzin temu, muunv napisał: dwa jest to pancerna felga Taa pancerna wszystkie 4 miałem do prostowania pomimo zrzekania się sprzedawcy, ze są proste... na tylu letnie felgi trzeba liczysz się z tym, ze cos będzie do prostowania. Na profilu 35nie ma pancernych kół :/
FroS-t Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 22 minuty temu, Norbas napisał: Taa pancerna wszystkie 4 miałem do prostowania pomimo zrzekania się sprzedawcy, ze są proste... na tylu letnie felgi trzeba liczysz się z tym, ze cos będzie do prostowania. Na profilu 35nie ma pancernych kół :/ Tego jak ktos jeździ nie przewidzisz bo są mistrzowie którzy każda felgę pokrzywią.....
muunv Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Opublikowano 15 Listopada 2017 Powiem tak, smieja sie ze mnie ze mam w oczach jakies silniczki, bo zobacze kazdy dolek i jade slalomem No taka prawda. Staram sie dbac o to by nie pogiac felg. Licze sie z tym, ze jak kupie to beda do prostowania, nawet minimalnego Ale chce przeprowadzic kompletna renowacje felg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
qruku Opublikowano 17 Listopada 2017 Opublikowano 17 Listopada 2017 Witam ! Zacna furka muszę przyznać po przeczytaniu tematu widać że trafiła w dobre ręce i wam razem dobrze . Powodzonka w dalszym modzeniu.
muunv Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Opublikowano 19 Listopada 2017 Witam ! Zacna furka muszę przyznać po przeczytaniu tematu widać że trafiła w dobre ręce i wam razem dobrze . Powodzonka w dalszym modzeniu. Dzieki za mile slowa Nam razem jest bardzo dobrze! Zawital w koncu listonosz z emblematami z Aliexpress Od razu wyladowaly na aucie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
golden87 Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Jak nie widać różnicy to po co przepłacać a wg mnie nie widać Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
muunv Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Opublikowano 19 Listopada 2017 Jak nie widać różnicy to po co przepłacać [emoji4] a wg mnie nie widać [emoji4]Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Oem to okolo 90zl za sztuke z tego co pamietam w aso. Te mnie wyszly ~30zl za 2 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
daglas Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Prawda jest taka, ze duza roznica w jakosci pomiedzy oem a zamiennikami to juz skrajne przypadki. Oczywiscie zdarzaja sie jakies rzezby typu lotki z wlokna szklanego które sa pofalowane jak po pijanym tynkarzu ale znaczki, przyciski itd to jeden pies
Rekomendowane odpowiedzi