Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AVG] Maksymalna prędkość 1.9 TDI 110KM 1999r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

130 na trójce

Jakim cudem?

Ja swoim max co zrobie to 120 na trójce i obortów brak

Opublikowano

No to tak...

Autobahn na FrankFurt \ Erfurt Dooooooooość Dluga prosta na zwyklym 110 Konnym bez programu 205km/h więcej nie poszła choć jeszcze kupa drogi przedemną i dosłownie zero wiatru (lato)

Ta Sama droga (Autobahn Frankfurt \ Erfurt) Po programie 158KM Ponad 220km/h niewiem ile dokladnie bo mam licznik do 220 ;p Ale jak bylo 220 Obroty jeszcze wyraźnie szly do góry i wiem tylko tyle A6 2.5 Tdi Nie dała rady ciagle sie trzymala za mną tak do 195km/h potem sie zaczela powolutku oddalac.. :):a4fan::ON:

Opublikowano

Sam program 158 w AFNie :shocked: to nieźle wyżyłowany, ciekawe jak długo pociagnie na takim strzale :mysli:

Opublikowano

+ nowa przepływa od innego silnika.. Nie jestem Taki głupi.. Czekam na pieniądze z Firmy jakies 15 tys i bede sie nią bawił.. Juz mam ustalone wszystko z koleżka który sie tym zajmuje zamówil mi już sportowy Kolektor, Układ Wydechowy w Pełni Przelotowy no i jak starczy mu czasu bo chlopak do Irlandi jedzie to Sportowy Wałek Rozrządu.. Mysle ze powyżej 200 KM będzie ;] [br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 18:06_________________________________________________a co do tego ile pociagnei na takim strzale... to hehe 1,5 roku bez ŻADNEGO pierdnięcia jeździ :)

Opublikowano

Zaraz tu będzie dyskusja na temat twoich modów :naughty: 200km chcesz osiagnąć na seryjnej pompie turbinie i intercoolerze??? To juz Ci mówie ze nie da rady osiągnąć tyle wymieniając wydech i kolektor tylko :gwizdanie:

tu masz taki projekt http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ajm_koncepcja_na_dlubniecie_parcha-t38351.0.html zrobiony po mistrzowsku :good:

Najlepiej to pochwal sie jakims wykresikiem :kox: :kox:

Opublikowano

ok jak najszybciej postaram sie dodac wykresik..[br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 20:38_________________________________________________[br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 20:41_________________________________________________A co do turbiny przyznaje ze zapomnialem ze to tylko zwykla Turbinka z Audi i za wiele z tego nie wykrzesam... Musze poszukać czegosc Lepszego.. Mysl ze za 15 tys juz z niej cos fajnego zrobie..

Opublikowano

u mnie poszedl za dawnych czasow rowne 210km/h od poczatku łeb w łeb z brata mercedesem e220

Opublikowano

Jak planujesz wlozyc 15tys, i miec moce 200KM to rob SWAP-a na AWX lub AVF . Jestem za taka moca :good: ale nie na tym silniku co masz :naughty:

Opublikowano

ja swoją niunią jechałem 200km/h wskazania licznika więcej się nie dało :tongue4: 3 osoby i bagaż za mną jechał kumpel identyczną a4 z identycznym silnikiem i u niego 180 i koniec wszystko zależy od stanu silnika :wink4:

Opublikowano

Ja na A2 jechałem sam w bagażniku z 50kg a na liczniku 230 i jeszcze się rozpędzał ale mam standardowe opony 15 z indeksem do 190 i się bałem dłużej tak jechać, dodam że samochód jest bez czipsa i licznik porównywałem z innym a4 do prędkości 160km/h było identycznie a szybciej nie patrzyliśmy.

Opublikowano

zrob zdjecie nastepnym razem bo malo prawdopodobne

Opublikowano

jak można sprawdzić na klimatroniku prętkość i temp. silnika???

Opublikowano

Ja swoim 210 poleciałem załadowany - a teraz jeszcze nie testowałem ale powinno być sporo więcej.

AFN_VGT - 158 KM na seryjnych wtryskach - :embarrassed:

Opublikowano

To ja poproszę wykres - :>

Opublikowano

witam ja swoim 1.9 110KM i automat 4b leciałem na autostradzie pod poznaniem 205 w/g licznika i hamowalem juz na zjazd, myślę że 210 bym doszędł :mysli:

Opublikowano

Ja na A2 jechałem sam w bagażniku z 50kg a na liczniku 230 i jeszcze się rozpędzał ale mam standardowe opony 15 z indeksem do 190 i się bałem dłużej tak jechać, dodam że samochód jest bez czipsa i licznik porównywałem z innym a4 do prędkości 160km/h było identycznie a szybciej nie patrzyliśmy.

Bajki o 19 na wieczor :polew:

ok jak najszybciej postaram sie dodac wykresik.

Czekamy na ten wykres :gwizdanie:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak, tak...

Panowie montowac GPSy i wtedy mierzymy prędkość bo inaczej to nasze rozbiezności wyników będą dośc spore

Opublikowano

Moja lecialem juz 190km/h ale mialem jeszcze gazu pod noga mysle ze tak 210 pujdzie

Opublikowano

ciekawi mnie jedna rzecz jeśli rozpędzasz auto na maxa to chyba dajesz mu gaz do dechy a nie jedziesz jak do kościoła 1/3 gazu i wolno żeby ludzie widzieli świeżo woskowane autko :polew: więc jak ktoś może mieć jeszcze gaz pod nogajadąc 190km/h :tongue4:

ps: ja swoim srebnym szerszeniem (fiat125p) jechałem kiedyś 180 tyle przynajmniej licznik pokazał a za mną kumpel punto i mówi że u niego 130 było a jechał zaraz za mną :polew: :polew: :polew: :polew: