Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AVG] Maksymalna prędkość 1.9 TDI 110KM 1999r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ponad 230 licznikowe :decayed:

Opublikowano

chyba troche przesadziłes , 230 na blat ze 150 kucy to troche za duzo kolego , fizyki nie oszukasz - chyba ze z górki na niemieckim autobannie to uwierze
Opublikowano

:naughty: panie nie fantazjujesz troszke ja zamykam skrzynie przy 215 , wiec nie zabardzo mi sie chce w to wierzyc :cool1:

Opublikowano

spoko :polew: 215 to miałem na seryjnym ajm

230 na blat ze 150 kucy to troche za duzo kolego , fizyki nie oszukasz

miałem 164

panie nie fantazjujesz troszke ja zamykam skrzynie przy 215 , wiec nie zabardzo mi sie chce w to wierzyc

nie będziemy się sprzeczać, przy najbliższej autostradowej trasie Ci nagram, może licznik tyle oszukuje na 19kach choć nie sądzę.

:)

Opublikowano

chetnie to zobacze :gwizdanie:

Opublikowano

spoko :polew: 215 to miałem na seryjnym ajm

230 na blat ze 150 kucy to troche za duzo kolego , fizyki nie oszukasz

miałem 164

panie nie fantazjujesz troszke ja zamykam skrzynie przy 215 , wiec nie zabardzo mi sie chce w to wierzyc

nie będziemy się sprzeczać, przy najbliższej autostradowej trasie Ci nagram, może licznik tyle oszukuje na 19kach choć nie sądzę.

:)

każdy wie ile diesle latają wiec nie musisz nic nagrywać bo i tak nikt w to nie uwierzy kto trochę się zna
Opublikowano

ano latają :polew:

09052010081.jpg

Opublikowano

no tu widac ze nie :decayed: zreszta na tych 19 to przekalamanie jest okolo 15km/h

Opublikowano

było licznikowe 228~ do odcinki jeszcze trochę jest

Specjalnie dla was pojechałem na krótki odcinek autostrady w okolicy.

na trasie długiej jak byłem teraz w Bredzie przekraczałem miejscami 230, może ukształtowanie terenu, nie mówię że nie.

Na krótkim odcinku jak widzisz nie udało mi się osiągnąć 230 ale myślę że rozumiesz o co mi chodzi :mysli:

Opublikowano

było licznikowe 228~ do odcinki jeszcze trochę jest

Specjalnie dla was pojechałem na krótki odcinek autostrady w okolicy.

na trasie długiej jak byłem teraz w Bredzie przekraczałem miejscami 230, może ukształtowanie terenu, nie mówię że nie.

Na krótkim odcinku jak widzisz nie udało mi się osiągnąć 230 ale myślę że rozumiesz o co mi chodzi :mysli:

to jak jechales to trzeba bylo właczyc sobie gpsa i zobaczyl bys ile naprawde latasz tym autem ,chociaz i tak gratki bo auto tak czy owak niezle lata
Opublikowano

dziś nie zabrałem ze sobą gps-a bo był spontan bo mnie spieniliście :kox:

Następna długa trasa wezmę GPSa i od razu zanotuję ponad 230 licznikowe :)

Opublikowano

ja swoim fabrycznym 1,9 110km kiedyś jechałem 205 ;p

Opublikowano

Zapodal bys jakis filnik z ta predkoscia max . U mnie na GPS pokazalo 213km/h a na liczniku bylo 217 . Co bedzie dokladniejsze ?

Opublikowano

Zapodal bys jakis filnik z ta predkoscia max . U mnie na GPS pokazalo 213km/h a na liczniku bylo 217 . Co bedzie dokladniejsze ?

gps. U mnie przy licznikowych 195 wg GPS bylo 185km/h
Opublikowano

GPS jest dokładniejszy, liczniki zawsze zawyżają... nie licząc mojego w ex mercedesie G

Który pokazywał 110 a na gps 124~125 :polew:

Dudi filmik jak mówię muszę jechać w trasę, póki co strzeliłem fote na szybko bo bez zdjęcia to wy niedowiarki jesteście na maksa :decayed:

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja wczoraj moją niunię rozpędziłem do 190 km/h dość długa prosta pusta droga i więcej nie chciała pójść :kwasny: Jechałem sam 3/4 baku paliwa.Wydaje mi się to trochę mało ;(

W zeszłym roku w wakacje bujałem się Passatem 92r z silnikiem 1,9 TDi 115km i przy dwóch osobach dorosłych,dwójce dzieci i bagażnikiem kombi zawalonym pod dach pokazał 205 km/h. Myślałem że Moja Audiczka będzie szybsza :disgust:

Opublikowano

Ja wczoraj moją niunię rozpędziłem do 190 km/h dość długa prosta pusta droga i więcej nie chciała pójść :kwasny: Jechałem sam 3/4 baku paliwa.Wydaje mi się to trochę mało ;(

W zeszłym roku w wakacje bujałem się Passatem 92r z silnikiem 1,9 TDi 115km i przy dwóch osobach dorosłych,dwójce dzieci i bagażnikiem kombi zawalonym pod dach pokazał 205 km/h. Myślałem że Moja Audiczka będzie szybsza :disgust:

jakie masz felgi?

Opublikowano

To chyba normana prędkość przy tym silniku plus minus 10km/h niestety prędkości dźwięku nie osiągniesz;)

Opublikowano

Ja swoją spokojnie rozpędzam do 190 pójdzie wiecej myśle że ok 210 ale skrzynia krótka i szkoda mi tak ciągnąć.

Opublikowano

ja jak miałem na blacie 210 to navi pokazywało mi 194 i więcej juz chyba by nie poszło, powiedzmy mi nie zależy żeby auto latało 250 bo i po co ile razy można tak sie rozpędzić i gdzie w Polsce ważne damnie jest zęby sie ładnie zbierała do 160 i mi tyle starcza