Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam jeździć z tym :wallbash: najlepiej wcale go nie zapalaj... Lepiej pożycz od kogoś furę :kwasny: Poza tym z wesela i tak wracać nie będziesz samochodem chyba, że jako pasażer :decayed: Więc niech Cię ktoś zawiezie a furę zostaw w domu :wink4:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 158,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mało prawdopodobne ale może to jakaś nieszczelność wydechu. Sprawdzałeś ?

Opublikowano

wiem co to tak stuka... POPYCHACZE. Był u mnie rano o 8 mechanik i odpaliłem go przy nim i werdykt był jeden popychacze nie wypełniają się olejem... i dla tego tak walą... czyli szykuje się wymiana popychaczy ;(

Opublikowano

wiem co to tak stuka... POPYCHACZE. Był u mnie rano o 8 mechanik i odpaliłem go przy nim i werdykt był jeden popychacze nie wypełniają się olejem... i dla tego tak walą... czyli szykuje się wymiana popychaczy ;(

Cały czas mi się myli, że masz diesla.

Pewnie trzeba wymienić komplet ? :gwizdanie:

Opublikowano

Popychacze tak szybko z dnia na dzień raczej nie dają o sobie znać. Objawy powinny być już dużo wcześniej

Opublikowano

Popychacze tak szybko z dnia na dzień raczej nie dają o sobie znać. Objawy powinny być już dużo wcześniej

Też mi się tak wydaje ale mechanikiem nie jestem.

Rozumiem w dieslu, kle kle więc można głośniejszego klekotu nie słyszeć ale benzyna jest przecież cichutka. Nagle z dnia na dzień z benzyny zrobił się klekot to dziwne.

Może wstaw ten filmik do nowego wątku w dziale silników benzynowych.

Opublikowano

Witam klubowicze,

razem z rodzicami jeszcze nienarodzonego chłopca prosimy o pomoc, zajrzyjcie do tego wątku, każdy grosz się liczy: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=160387.0

pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc :hi:

Opublikowano

Kowi jesteś dzisiaj na Reytana ?

Opublikowano
  • Autor

Kowi jesteś dzisiaj na Reytana ?

nie

za tydzień w sobote

Opublikowano

moja Adusia naprawiona :naughty:, sprawa była bardzo prozaiczna... pompa olejowa nie wyrabiała na wolnych obrotach i popychacze chodziły bez oleju i jak miały nie walić?? :cool1:

Opublikowano

to wyjątkowo głośno

Opublikowano
  • Autor

no to dobrze ze obyło sie bez większych wydatków :good:

Opublikowano

to wyjątkowo głośno

jak miało byc nie głośno jak wszystek olej spłyną na duł a na górze było sucho... ale ciesze się że to tylko pompa :>

Opublikowano

to wyjątkowo głośno

jak miało byc nie głośno jak wszystek olej spłyną na duł a na górze było sucho... ale ciesze się że to tylko pompa :>

to czym jest ta pompka napędzana?
Opublikowano

nie mam pojęcia... :decayed: nie pytałem się :hi:. ja się na mechanice nie znam wiec nie powiem ci czym ona jest napędzana...

Opublikowano

nie mam pojęcia... :decayed: nie pytałem się :hi:. ja się na mechanice nie znam wiec nie powiem ci czym ona jest napędzana...

a nie z wału korbowego?
Opublikowano

No Dzieselowcy :> powiedzcie mi co może być przyczyną nagłego dymienia diesla? wczoraj zaczął kopcić jak ciężarówka z naczepą w górach :kox:

silnik to 1,9 JTD 116PS

Do głowy mi przychodzą wtryski ale jakoś nie odczułem zmiany w mocy :mysli:

nigdy nie miałem diesla wiec nie wiem od czego zacząć.

Opublikowano
  • Autor

No Dzieselowcy :> powiedzcie mi co może być przyczyną nagłego dymienia diesla? wczoraj zaczął kopcić jak ciężarówka z naczepą w górach :kox:

silnik to 1,9 JTD 116PS

Do głowy mi przychodzą wtryski ale jakoś nie odczułem zmiany w mocy :mysli:

nigdy nie miałem diesla wiec nie wiem od czego zacząć.

problem tkwi w ... ALFIE i silniku fiatowskim, dobrze ze blach FORDOWSKICH nie masz :polew: :polew: :polew:

A tak poważnie jesli czarny dym to układ paliwowy, moze to być dziura w dolocie ale wtedy odczuł byś różnice w mocy

Opublikowano

cycki macie jutro albo w srodę czasa na spota Cponowskiego tam gdzie zawsze :decayed: