Opublikowano 18 Września 200916 l Autor BGM, a cóż to? przyszły bolid rafalka'x :polew: :polew: i to od poniedziałku
Opublikowano 18 Września 200916 l BGM, a cóż to? VW robi? robiło takie cudo 1,9 SDI 40 KM Znalazłem w kodach silników na AKP [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 10:02_________________________________________________ i to od poniedziałku kle kle kle kle...
Opublikowano 18 Września 200916 l VW BGM 40 1.9 4 2/2003 w prod. VW Marine ON SDI Wygląda na to że to jest nawet w produkcji Bo to jest silniczek do motorówki
Opublikowano 18 Września 200916 l ja troche nie w temacie ale zastanawie mnie dlaczego kowi ma pozaklejane klamki tasmą czyżby mu ped powietrza pourywał ;P A i jeszcze do BIGOSA ten koleś w leo to byłem ja a twoje a4 zdawało mi sie że gdzies już widziałem i sie nie myliłem ;D Pzdr
Opublikowano 18 Września 200916 l Autor ja troche nie w temacie ale zastanawie mnie dlaczego kowi ma pozaklejane klamki tasmą czyżby mu ped powietrza pourywał ;P Aktualnie moje padło przechodzi powrót do serii
Opublikowano 19 Września 200916 l Autor był ktoś może dzisiaJ(SOBOTA) na lotnisku w ułężu??? podobno byłe lepiej niż zwykle jest mieli pobijać 9s na 1/4 czy jakoś tak
Opublikowano 21 Września 200916 l Autor to zalezy jakie czasy tam mieli ;P ty to mógłbyś na jakiegos spota podjechać :gwizdanie: jak bedzie
Opublikowano 21 Września 200916 l Robert, mógłbyś mi swoją instalkę vaga przesłać mi na maila? Mam wersję 401-9 ale coś mi się sypie. Kolegom w pracy parchy bym powagował
Opublikowano 23 Września 200916 l Kowi tak sie przyglądałem tym plasterkom na klamkach i myśle ze teraz to jest główny punkt konstrukcyjny Mam wrażenie że jak bym je usunął to by drzwi odpadły Ale poza tym klamy wyglądają bosko
Opublikowano 23 Września 200916 l Autor Kowi tak sie przyglądałem tym plasterkom na klamkach i myśle ze teraz to jest główny punkt konstrukcyjny Mam wrażenie że jak bym je usunął to by drzwi odpadły Ale poza tym klamy wyglądają bosko sie smiejesz sie kolekcjonuje własnie nowe, jeszcze 2 sztuki mi są potrzebne :gwizdanie: a może koledzy przyjadą do Lublina w niedziele na tor? Ja 26-27 juz w Warszawie siedze
Opublikowano 24 Września 200916 l Dla wtajemniczonych którzy to tak mieli wpaść na kawkę do mnie do pracy ale się zebrać nie mogli NIEAKTUALNE Dziś byłem tam po raz ostatni