Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema cyce...

Szukam dla ojca jakiegoś wozidła.... oczywiście TDI.

Stary myślał nad jakimś paskiem, octavia, może A4. Do wydania 35 tys. Jakbyście coś słyszeli że w okolicach jest coś d sprzedania to dajcie znać. Podjedzie z Dęblina i zobaczy a raczej będę prosił żeby ktoś z nim podjechał i oblukał bo uparty jest jak osioł i liczy na licznikowe 140 tys :polew:

Może ktoś oblukać tego paździocha ? (czujnik lakieru i vag )

http://otomoto.pl/seat-toledo-1-9tdi-climatroni-oplac-super-C16535190.html

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jasne, że drugi i manual także jak miałbym wybierać z tych dwóch to drugie wozidełko :good:

tyle, że znaczna różnica w kasie między tymi autkami :kox:

Opublikowano

no to kiedy dęblińsko-puertossssssowy spot traktujący o lokalnych wojskowych spelunach ? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

no to kiedy dęblińsko-puertossssssowy spot? :naughty: :naughty: :naughty:

Na InterCity? :polew: Czy tam InterCoolerze? :polew: Jak zwał tak zwał :naughty:

Opublikowano

no to kiedy dęblińsko-puertossssssowy spot? :naughty: :naughty: :naughty:

Na InterCity? :polew: Czy tam InterCoolerze? :polew: Jak zwał tak zwał :naughty:

Interkoorfa w którym mijescu będzie? żebym mógł po lampy podjechac? :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Interkoorfa w którym mijescu będzie? żebym mógł po lampy podjechac? :polew: :polew: :polew:

a wiesz już po jakie? :naughty: Zapytaj mrogala on Ci pomoże w wyborze :good::naughty::polew:

Opublikowano

a wiesz już po jakie? :naughty: Zapytaj mrogala on Ci pomoże w wyborze :good::naughty::polew:

w sumie zdążą jeszcze wybudowac i wykończyc budynek IC zanim będzie wiadomo :polew:

Opublikowano

moofff
Opublikowano

Bigos będziesz na rykach jakoś w najbliższe dni :mysli:

Opublikowano

Tak kurewa w sądzie 30go :wallbash: (sprawa za nierozwiązanie OC)

ale jak dziś mi kumpel nie dowiezie poleconego z domu to pewnie będę musiał wpaść na godzinkę w niedzielę, a co trzeba ?

Opublikowano

Tak kurewa w sądzie 30go :wallbash: (sprawa za nierozwiązanie OC)

ale jak dziś mi kumpel nie dowiezie poleconego z domu to pewnie będę musiał wpaść na godzinkę w niedzielę, a co trzeba ?

rzuciłbyś okiem na mój projekcik, bo mam apre detali które trzeba by okreslić czy sa do wykonania tanim sposobem :naughty:

Opublikowano

Jak będę w Richmond to się odezwę albo podeślij na @ to usiądziemy do tego z technologiem.

Opublikowano

Jak będę w Richmond to się odezwę albo podeślij na @ to usiądziemy do tego z technologiem.

czekaj jeszcze obrabiam temat, bo mam dwa sposoby mocowania oparcia :naughty: jak ogarne a ty do tego czasu sie nie odezwiesz no to pójdzie na maila :wink4:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 10:55_________________________________________________Bigos daj no maila, wysłałem do ciebie z forum z myślą że wyciagne adres, ale hooja, daj no maila podesle Ci koncepcje z archicada, obadasz fachowym okiem czy jest do zrobienia w ten sposób. Głównie chodzi mi o łączenia :notworthy:

Sprawa że tak powiem pilna ;(

Opublikowano

[email protected] :decayed:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 20:39_________________________________________________Ten test bez załącznika wysłany z a4.klub też doszedł na maila :tongue4:

Opublikowano

[email protected] :decayed:[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2011, 20:39_________________________________________________Ten test bez załącznika wysłany z a4.klub też doszedł na maila :tongue4:

poszło :hi:

Opublikowano

Panie bigos mój projekecik zaakceptowany :good:

Opublikowano
onert.jpg[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 22:06_________________________________________________twotc.jpg