Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten srebrny pasuje do myjni jak ulał :gwizdanie: :>

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

O k@rwa nawet nie zwróciłem uwagi... mrogal... jakiego ty masz bata od CB :polew: Trajtek normalnie :naughty:

Marudził Wam że nie podoba mu się Wawa? :decayed::naughty:

Opublikowano

O k@rwa nawet nie zwróciłem uwagi... mrogal... jakiego ty masz bata od CB :polew: Trajtek normalnie :naughty:

no ba ale jak sie sprawdza nie to co ten twoj 50cm analny podrazniacz :polew: :polew:

umrzyj!

nie marudził bo mu sie humor poprawil jak tajli nakupil za grosze i wiedzial ze te chvuje w tych yebanych korkach musza gnic codzien :kox::polew:

Opublikowano

no ba ale jak sie sprawdza nie to co ten twoj 50cm analny podrazniacz :polew: :polew:

umrzyj!

nie marudził bo mu sie humor poprawil jak tajli nakupil za grosze i wiedzial ze te chvuje w tych yebanych korkach musza gnic codzien :kox::polew:

prawdziwy polak :przebiegly: cieszy sie że inni mają gorzej :polew: :polew: :polew: :polew:

Tez sie z nich śmieję :cicho: jak pojechałem kiedyś w piątek po południu (18:00) i zobaczyłem na trasie 3 pasmowej kilkukilometrowy korek to myslałem że ze śmiechu wysiądę :polew: :polew: Dobrze że jechałem w druga strone :decayed:

Opublikowano

Rafalekx lubi warszawskie korki... analne :mysli:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: mój "analny podrażniacz" jest git :polew: :polew: :polew:

umrzyj!

Lubię to! :polew:

Tez sie z nich śmieję :cicho: jak pojechałem kiedyś w piątek po południu (18:00) i zobaczyłem na trasie 3 pasmowej kilkukilometrowy korek to myslałem że ze śmiechu wysiądę :polew: :polew: Dobrze że jechałem w druga strone :decayed:

:) Szczerze, tu jestem w stanie szybciej przejechać w drugi koniec miasta niż w Lublinie :gwizdanie: Tam jak jest korek to wszystko stoi i nic nie jedzie :decayed: A tu przynajmniej jakiś ruch jest mimo korka :decayed: Ale ja na szczęście codziennie korków nie widzę :)

A jak wygląda warszawski korek analny? :kox: :kox: :kox: Wytłumacz mnie? :kox:

Opublikowano

Myślałem że nam opowiesz :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

co to się tak ch#jowo zacytowało :mysli: a wsio dobrze żem wpisał :mysli::disgust:

ale co? no wytłumacz mnie bo nie wiem o co cho :kox: nie wiem co lubię :embarrassed: ;( :wallbash:

Opublikowano

co to się tak ch#jowo zacytowało :mysli: a wsio dobrze żem wpisał :mysli::disgust:

ale co? no wytłumacz mnie bo nie wiem o co cho :kox: nie wiem co lubię :embarrassed: ;( :wallbash:

" mój "analny podrażniacz" jest git "

wszystko wskazuje na osobisty korek :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

" mój "analny podrażniacz" jest git "

wszystko wskazuje na osobisty korek :polew: :polew: :polew: :polew:

nie czaję... albo Ty nie czaisz :embarrassed: co ma "analny podrażniacz" do korka? :mysli:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 13:48_________________________________________________Jak się ma "analny podrażniacz" o którym mowa od samego początku to się nie ma korka :kox: Kowi no zero logicznego pomyślunku w tej Twojej makówce :no: :no: :no::thumbdown:

Opublikowano

to teraz przeczytaj cały tok rozmowy(nie tylko miedzy nami) i znajdź powiązanie korka do reszty :gwizdanie: :wallbash: na huij ci te magistry jak ty czytać i kojarzyć nie potrafisz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Przeczytaj 3 razy i znajdź sobie odpowiedź n/t korków :polew: :polew:

Opublikowano

korek + "analny podrażniacz" = nic sensownego :gwizdanie:

korek to korek

"analny podrażniacz" bat od anteny CB

jedyny tok rozumowania w miare logiczny to

Jak się ma "analny podrażniacz" o którym mowa od samego początku to się nie ma korka kox Kowi no zero logicznego pomyślunku w tej Twojej makówce no no no thumbdown

ktos sie chyba pogubil :przebiegly:

Opublikowano

to teraz przeczytaj cały tok rozmowy(nie tylko miedzy nami) i znajdź powiązanie korka do reszty :gwizdanie: :wallbash: na huij ci te magistry jak ty czytać i kojarzyć nie potrafisz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Tylko Ty możesz mieć tak pojeb@ne skojarzenia :polew: architekcie analny :polew:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 13:58_________________________________________________

korek to korek

Jak się ma "analny podrażniacz" o którym mowa od samego początku to się nie ma korka kox Kowi no zero logicznego pomyślunku w tej Twojej makówce no no no thumbdown

no właśnie :polew: To Kowi dwa kompletnie nie związane ze sobą pojęcia w tym zdaniu:

dlatego zapytowuję się go jeszcze raz o co mu cho :decayed:

Piękna analiza naszych wypowiedzi Tomku :good::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

umrzyj!

A później moja wypowiedź

kłania sie dokładne czytanie ze zrozumieniem, nie bez potrzeby dodałem trzy kropki, ale nie kurfa nikt nie zwrócił uwagi na to ze to szydera ze skojarzeń, "Mój analany podrażniacz" a późniejsze

Lubię to! :polew:

przecież to az sie prosiło zeby zacytować w odpowiedni sposób :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Tylko Ty możesz mieć tak pojeb@ne skojarzenia :polew: architekcie analny :polew:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 13:58_________________________________________________

korek to korek

no właśnie :polew: To Kowi dwa kompletnie nie związane ze sobą pojęcia w tym zdaniu:

dlatego zapytowuję się go jeszcze raz o co mu cho :decayed:

Piękna analiza naszych wypowiedzi Tomku :good::polew: :polew: :polew:

:oops::cicho:
Opublikowano

Weź no to kórwa ładnie zacytuj UJU :polew:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 14:07_________________________________________________Kowi łączysz ze sobą odpowiedzi na zupełnie różne pojęcia w zupełnie innych wypowiedziach (cytaty) :polew: co kompletnie nie ma sensu :polew:

Opublikowano

Dobrze wiesz ocb :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 14:12_________________________________________________tylko popierdoliłem cos w cytowaniu i zaduzo mrogala sie tam zrobiło :decayed:

Opublikowano

Weź no to kórwa ładnie zacytuj UJU :polew:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 14:07_________________________________________________Kowi łączysz ze sobą odpowiedzi na zupełnie różne pojęcia w zupełnie innych wypowiedziach (cytaty) :polew: co kompletnie nie ma sensu :polew:

zesrala sie bida i placze ;(

kvrwa nie pojade wiecej do wawy bo sie chlopaki zaraz pobija :polew:

Opublikowano

zesrala sie bida i placze ;(

kvrwa nie pojade wiecej do wawy bo sie chlopaki zaraz pobija :polew:

:polew: :polew:

to kiedy sie widzimy na wojewódzkim? Ten 10lipca to już pewna zaklepana data?