DarkMind Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 To chyba masz racje, że lampy zmienione, bo rogi lamp są białe, tzn jasne, nie pomarańczowe Tapatalk
rafalekx Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Nic tylko podpinać dzienne a tu takie małe w temacie: ĐОигŃĐ°ĐťŃŃ Đ˛ ŃĐ°Ńки 09.02.13 - YouTube Może to Wasza...
dziako Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Nic tylko podpinać dzienne a tu takie małe w temacie: ĐОигŃĐ°ĐťŃŃ Đ˛ ŃĐ°Ńки 09.02.13 - YouTube Może to Wasza... specjalista jak widać debili za kółkiem nie brakuje
DarkMind Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Gdzie najlepiej zrobią regenerację felg? http://felgi-profil.pl - tutaj warto pojechać? Tapatalk
Kowi87 Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Opublikowano 14 Marca 2013 Ja tam polecam ten zakład, tylko trzeba pilnować termonowosci:wink:
paput Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Ja tam polecam ten zakład, tylko trzeba pilnować termonowosci:wink: a to jakąś nową serię kołpaków wypuszczają? Termonowości - i ty możesz kupić ocieplane kołpaki na koła:grin:
DarkMind Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Haha Paput - Ciebie to widze w każdym temacie spotowym pełno:-D (w sumie tak jak i mnie:-D) Dzięki Kowi, jutro tam podjade Tapatalk
paput Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 HahaPaput - Ciebie to widze w każdym temacie spotowym pełno:-D (w sumie tak jak i mnie:-D) Dzięki Kowi, jutro tam podjade Tapatalk mam robotę na zewnątrz ale ta upierdliwa zima nie chce odejść to cóż tu robić
bigos_s Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Paput jakbyś cycki miał to tylko jedna profesja przychodzi mi do głowy
paput Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Paput jakbyś cycki miał to tylko jedna profesja przychodzi mi do głowy
poziek Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Witam Państwa Mam sprawę. Poszukuję garażu, parkingu strzeżonego, kawałka ogrodzonego pola żeby ze spokojem postawić samochód. Może być na okres od kwietnia do października lub cały rok - sprawa do dogadania. Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie, ktokolwiek jest obszarnikiem blisko lotniska na Ułężu proszę o jakieś info
Kowi87 Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Opublikowano 27 Marca 2013 Ja nie pomoge, w bloku mieszkam:facepalm: a parkingów strzeżonych to tu nie ma:thumbdown: takze jeśli ktos to tylko ten kto ma działke i kawałek miejsca:whistling:
Armi Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Zostaw w JW. Teren zamknięty i strzeżony:grin:
poziek Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 A mamy kogoś z klubu kto mieszka niedaleko lotniska ?
Kowi87 Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Opublikowano 27 Marca 2013 ja mam 10km, ale nie mam gdzie go ulokować, chyba nikgo nie ma blizej, moze bigos, ale on wiecej w wawie jak tu w terenie, a z tamtych rejonów(koło lotniska) to chyba nikogo nie ma "pewnego"...
bigos_s Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Poziek łobuzie akurat jestem w okolicach LRY jutro podjadę na hacjende do rodziców i ogarnę temat czy zrobili porządek w stodole i czy chcą żeby jakieś podejrzane typy kręciły im się po podwórku
poziek Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 Stodoła, kurfa pole cokolwiek żeby auto postawić. Widzieliby mnie raz na dwa tygodnie w bezdeszczowe dni. Sobota lub niedziela. No i kasę też wypłacam i to bez dyskusji.
Rekomendowane odpowiedzi