Kowi87 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Kowi kto Ci szaraka pukł w zadek Zima+drift=wgniotka ale to sie wyciagnie
krzyniek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Kowi kto Ci szaraka pukł w zadek Zima+drift=wgniotka ale to sie wyciagnie jak się nie potrafi to się nie porywa jaki masz ten przerywacz od kierunków? dawaj fotę
Kowi87 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 A kierunek nie miga - świeci Jak świecił tak świeci do dzisiaj ostatnio wzorując sie na warsztacie wyjałem to zdzierstwo i co /? moim oczom ukazał sie całkiem inny przerywacz Dawaj do hansona do Avansu on i tak tam nie ma ruchu pewno pijany siedzi po świetach :kox:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 15:36_________________________________________________ jaki masz ten przerywacz od kierunków? dawaj fotę Nie zrobiłem fotki ale te dwa tranzystorki nie były równe jak u ciebie na zdjeciu jeden był mały a drugi wielki :gwizdanie: i nie było tam żadnych blaszek
krzyniek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 ej to weź to wyciągnij i zrób fotę chyba nie zajmie Ci to więcej niż 5 min
Kowi87 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 ej to weź to wyciągnij i zrób fotę chyba nie zajmie Ci to więcej niż 5 min jutro grzebne bo odzisiaj juz ciemno i zara na spota jade po ponad tygodniu przestoju mojego padła :gwizdanie: Jutro bede robił drobne poprawki to moze i tym sie zajme, w planie kolektor, okleina jednego plastiku w karbon i moze te kierunki
krzyniek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 ej to weź to wyciągnij i zrób fotę chyba nie zajmie Ci to więcej niż 5 min jutro grzebne bo odzisiaj juz ciemno i zara na spota jade po ponad tygodniu przestoju mojego padła :gwizdanie: Jutro bede robił drobne poprawki to moze i tym sie zajme, w planie kolektor, okleina jednego plastiku w karbon i moze te kierunki rób jak chcesz tylko wprowadź kierunki na pierwszy punkt jutrzejszych zajęć
bigos_s Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Dawaj do hansona do Avansu naughty on i tak tam nie ma ruchu pewno pijany siedzi po świetach kox kox brak Qattro strach na Ryki wyjechać tam sami driffterzy nowicjusze :polew: Zima+drift=wgniotka wallbash ale to sie wyciagnie good Jutro.
Kowi87 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Nowicjusze :gwizdanie: :polew: Jutro postaram sie to wyciągnąć, to wcale nie takie 5min :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Nowicjusze :gwizdanie: :polew: Jutro postaram sie to wyciągnąć, to wcale nie takie 5min :gwizdanie: w sumie masz racje mi zajęło to 4minuty karbon miał moskal ori, wszystkie listwy tylko nie wiem czy do sprzedania
Kowi87 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 ja to jade folią ala karbon po plastiku wokół mieszka Davids zrobił i elegancko wyglada jutro sie pochwale Dobra jade do avansu
krzyniek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 ja to jade folią ala karbon po plastiku wokół mieszka Davids zrobił i elegancko wyglada jutro sie pochwale Dobra jade do avansu siak będzie ładne to obstaw mi kawałek tej folii
bigos_s Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Kowi jak chcesz to możemy zrobić testy z czarnym lakierem w wysokim połysku albo delikatny macik na listwy sieknąć Ciekawe jak by to wyglądało. masz jakieś stare plastykowe graty do testów?
Kowi87 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ja listw nie bede malował, noi w sumie mam tylko klamki pod pełna elektryke
grippen Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 zapraszam do zagłosowania http://www.a4-klub.pl/smf/propozycja_dlugopisu_ankieta-t109152.0.html
krzyniek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ja listw nie bede malował, noi w sumie mam tylko klamki pod pełna elektryke a przerywacz
Kowi87 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ja listw nie bede malował, noi w sumie mam tylko klamki pod pełna elektryke a przerywacz Nima foty z kolektorem walczyłem pół dnia i wywalczyłem tyle że mam nieszczelnosć jeszcze gdzies w pewnym zakresie obrotów :gwizdanie:
bigos_s Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 A ja byłem dziś u Gruzy i się załamałem - dwa przeguby muszę wymienić ;( Kowi namierzyłem zderzak od eSy w twoim kolorze ze spryskami. Ciebie też przed pocztą w Riczmond kiele południa
Rekomendowane odpowiedzi