Armi Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ja byłem kierowcą ale i tak zabawa była Zauważyliśmy klubowego avanta b5 na WKZ a później zamieniliśmy parę słów z jego właścicielem. Pozdrowienia
Kowi87 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 Noi ja zdrowy rano wstałem aż szok, ale nie pamiętam nic wie ktoś coś wiecej na temat adaptacji tej przepływki? kiedys wymieniałem i nic nie adaptowałem [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 16:45_________________________________________________ Ja byłem kierowcą ale i tak zabawa była Zauważyliśmy klubowego avanta b5 na WKZ a później zamieniliśmy parę słów z jego właścicielem. Pozdrowienia było go na spoty do nas zaciagnąć
Armi Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Noi ja zdrowy rano wstałem aż szok, ale nie pamiętam nic wie ktoś coś wiecej na temat adaptacji tej przepływki? kiedys wymieniałem i nic nie adaptowałem [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 16:45_________________________________________________ Ja byłem kierowcą ale i tak zabawa była Zauważyliśmy klubowego avanta b5 na WKZ a później zamieniliśmy parę słów z jego właścicielem. Pozdrowienia było go na spoty do nas zaciagnąć Rozmawialiśmy o tym i mam nadzieję, że na kolejnym spocie się pojawi.
Kowi87 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 to moze i na wątek tu zawita kiedy
Armi Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Mówił, że śledzi to co się u nas dzieje (chodzi o wątek spotów LRY)
rafalekx Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zapraszamy! Impreza będzie http://www.a4-klub.pl/smf/wo346p_2010_lublin_10012010_plac_zamkowy-t109789.0.html
hubresm Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ja byłem kierowcą ale i tak zabawa była ok2Zauważyliśmy klubowego avanta b5 na WKZ a później zamieniliśmy parę słów z jego właścicielem. Pozdrowienia hi Witajcie i Pozdrowienia dla ciebie i dziewczyny. A co do spotów to postaram się zawitać jak czas pozwoli
Kowi87 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ja byłem kierowcą ale i tak zabawa była ok2Zauważyliśmy klubowego avanta b5 na WKZ a później zamieniliśmy parę słów z jego właścicielem. Pozdrowienia hi Witajcie i Pozdrowienia dla ciebie i dziewczyny. A co do spotów to postaram się zawitać jak czas pozwoli Będzie trzeba ustalić jakis spocik, bo przez świeta nie wyszło :gwizdanie:
De8bolek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 A ja w sobotę bym się pożegnał z moją pięknością źle oceniłem przyczepność nawierzchni która okazała sie lodem i tak przeciąłem drogę z pierwszeństwem i jak na złość jechał samochód nie wiem jakim cudem nie uderzyłem dosłownie bardzo mały ułamek sekundy zadecydował ze nawet nie dotknąłem go Co lepsze ja sobie pojechałem dalej jak gdyby nigdy nic bo w końcu nic sie nie stało a ten pojechał za mną wybadał po śladach na które podwórko wjechałem i do mnie z pretensjami ze go nie stuknąłem i dziewczyna mu się przestraszyła A spocik pasowałoby w styczniu zrobić jesli o mnie chodzi to 9 albo 23 styczeń mam wolne 16-17 siedzę w lbn
Armi Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 A ja w sobotę bym się pożegnał z moją pięknością źle oceniłem przyczepność nawierzchni która okazała sie lodem i tak przeciąłem drogę z pierwszeństwem i jak na złość jechał samochód nie wiem jakim cudem nie uderzyłem dosłownie bardzo mały ułamek sekundy zadecydował ze nawet nie dotknąłem go Co lepsze ja sobie pojechałem dalej jak gdyby nigdy nic bo w końcu nic sie nie stało a ten pojechał za mną wybadał po śladach na które podwórko wjechałem i do mnie z pretensjami ze go nie stuknąłem i dziewczyna mu się przestraszyła A spocik pasowałoby w styczniu zrobić jesli o mnie chodzi to 9 albo 23 styczeń mam wolne 16-17 siedzę w lbn Dobrze, że Ci się nic nie stało :gwizdanie: Moja dziewczyna z koleżanką tak przecięła trasę lubelską w Moszczance. Jechały na Kock. Facet któremu śmignęły przed maską gonił je z 16 km. A one bały się zatrzymać.
Kowi87 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja też ostatnio wbił bym sie w lanosa na krzyzówce koło urzedu, ja hamowałem ale d*pa za ślisko to wpiz*e i driftem poszedłem , też o mały włos bym A co spotu, też mi nie pasuje 16-17 bede w wawie, noi ogólnie musze ogarnać autko bo narazie tryb awaryjny
Kowi87 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 to może 9 styczeń?? Hmm moze najwyzej przyjade w trybie awaryjnym :gwizdanie:
janjazda Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 daleko nie masz, jakoś się dotoczysz
Kowi87 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 jak sprawa przerywacza ??? Krzyniek teraz nie w głowie przerywacz teraz to apokalipsa, przepływomierz zawyza dawki, nie ma sygnału od wtryskiwacza sterujacego, masakra jakaś i jestestem w trakcie wyboru laptopa, musze nabyć własny kabelek bo nie robota :gwizdanie: Dawaj do nas na spota
krzyniek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 jak sprawa przerywacza ??? Krzyniek teraz nie w głowie przerywacz teraz to apokalipsa, przepływomierz zawyza dawki, nie ma sygnału od wtryskiwacza sterujacego, masakra jakaś i jestestem w trakcie wyboru laptopa, musze nabyć własny kabelek bo nie robota :gwizdanie: Dawaj do nas na spota no tak jak się coś wali to na maxa
Kowi87 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ogarne to niebawem :gwizdanie: bedzie zapierd@@lał jeszcze 160 kuca musi byc
krzyniek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ogarne to niebawem :gwizdanie: bedzie zapierd@@lał jeszcze 160 kuca musi byc oby
Kowi87 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 I jak ogarniamy w tą sobote spota :kox:
Rekomendowane odpowiedzi