Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B6 AVANTador S4/LINE GTB 2260VZK 19' Pompei S5 STYLING 132 BIX INTEMO Koito Q5 continue by KoJ@K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To sa tylko fotki, wiec wez to tez pod uwage. Gdybym zrobil 2 stopnie jasniej to byla by to najjasniejsza folia z tej "rodziny folii" ktore bralem, a to wedlug mnie wtedy wyglada bez sensu. Z 4 stopni przyciemnienia ja wybralem 3, gdzie 1 to najjasniejsza. To juz kwestia gustu i co tam komu pasuje. ;)

Przekaznik od grzania tylnej szyby z klimatronikiem od B7 "zlaczone w calosc" i szibu grzeje. :D

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Opublikowano

popiołka do zmiany :decayed:

Opublikowano

Widzę na 3 zdjęciu, że szykujesz nową kanapę na tył :grin::grin:

Chciałbym mieć tyle czasu na rezanie przy aucie. :wink:

Opublikowano

popiołka do zmiany :decayed:

A ta 2din jakos lepiej przylega, czy czym sie rozni?

Opublikowano

jest prosta nie zaokrąglona , i nie ma tej szpary między popielniczką a klimatronikiem :wink:

Opublikowano

Tak jest kanapa sie szykuje, juz z niej nawet poszycie schodzi, zeby maty dolozyc. :D

Tez bym chcial miec chociaz troche takiego luzniejszego czasu na spokojnie, dzisiaj sie wyrwalem, bo moja pojechala z Córą to mówie coś se podziałam, wracam z garażu i zjebka, ze w domu nic nie zrobione, a ja garazuje. :D

Opublikowano

Jak się Hella Intemo sprawuje po dłuższym użytkowaniu? Robi robotę ten projektor?

Opublikowano

Tak jest, jestem bardzo zadowolony. :)

Opublikowano

Tak jest kanapa sie szykuje, juz z niej nawet poszycie schodzi, zeby maty dolozyc. :D

Tez bym chcial miec chociaz troche takiego luzniejszego czasu na spokojnie, dzisiaj sie wyrwalem, bo moja pojechala z Córą to mówie coś se podziałam, wracam z garażu i zjebka, ze w domu nic nie zrobione, a ja garazuje. :D

Haha :grin: takie akcje z kobietami są najlepsze :polew::decayed: real life :wink:

Opublikowano

Siemka, oparcie też zamierzasz robić grzane? Pytam bo i mi chodzi po głowie pomysł na grzany tył, tylko chciałbym grzaną całość. A czytałem że z siedziskiem jest problem.
Opublikowano

Nie no to bylo napisane odnosnie tego siedziska, ktore mam do siedzenia, jak cos se robie. ;) narazie nie myslalem o dokladaniu grzania na tyl, najpierw przod musze ogarnac. A z tego co pisales to chyba na odwrot - z oparciem moze bedzie jakis problem, a siedzisko raczej zlazi bez problema. :)

Opublikowano

Nie załapałem o co kaman z tym siedziskiem ;)

Dokładnie, z oparciem jest podobno problem, myślałem o oparciu, a napisałem siedzisko.

Jak już zwróciłem głowę to spytam o soczewki, czy da radę wsadzić je do zwykłego xenonu według Ciebie?

A fura konkret!

Opublikowano

Podobno upychaja je do zwyklych lamp, czyli do xenonu tez pewnie bedzie sie dalo upchnac, ale to juz bez rozklejania sie nie obejdzie, no i rzezby fhuuuuuu j !! :D

Pozdrawiam srodkowym palcem jakies "lepkie raczki" ... Nie dosc, ze uj podwazyl jakims srubokretem i zostal zadarty slad, to jeszcze uyebal listwe w polowie ... Rozwalilo mnie to, zeby za 30zl ryzykowac ... Yhh ...

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Opublikowano

łapy pourywać, co za c**jek :o

Opublikowano

Co za k***a debile...

Opublikowano (edytowane)

Cóż poradzić, polska rzeczywistość :-(

Edytowane przez staniek
Opublikowano

Kiedyś w starym nissanie ukradli mi korek gazu pod marketem ;-)

Opublikowano

Mateusz zrób jakieś fajne fotki i do kalendarza, dla mnie najlepszy Avancior na forum z B6 :good:

Opublikowano (edytowane)

No niestety nic nie poradzimy na takie rzeczy, ale mam cicha nadzieje i jest mala szansa, ze bede mial nr rej samochodu goscia, ktory to robil...

Gdzie tam najlepszy avant paaanie, widzialem lepsiejsze, no i przede wszystkim czarne. :D a fotki postaram sie porobic, ale to moze dopiero jak sie wytna i sciemnia te szyby w bagaju, bo tak to na fotkach mogloby sredniawo wygladac. ;)

Wczoraj przed wjechaniem do garazu na szybko wykrecilem halogeny i w domu taki modzik poszedl. ;)

image.jpg

image.jpg

Zobaczymy dzisiaj, jak to na aucie wyjdzie. ;)

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano

Kiedyś też miałem pomysł na żółte halo,następnie szukałem żółtych żarówek

A skończyło się na żarówkach pod xenon a po drodze jeszcze ledy były :)

Przełącznik kupiony?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...