FroS-t Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 5 godzin temu, afroo. napisał: Nikt nie mówił, że nie można się zamienić rolkami na kolejny sezon. Będzie ciekawie
FroS-t Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 3 godziny temu, KoJ@K napisał: Eee no nie przeadzaj, popatrz jakie inne fajne gabloty tam wrzucają na kalendarze, B8 na powietrzach, fajne B7 itd To prawda
Norbas Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 4 godziny temu, KoJ@K napisał: Szanować pompejki, czy te od @afroo. ?? pompejki
KoJ@K Opublikowano 18 Września 2017 Autor Opublikowano 18 Września 2017 Wszystko co mam to staram się o to dbać, jak umiem - mniej lub bardziej, ale niestety nie wszystkie rzeczy są zależne tylko od nas
jacek70 Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 12 minut temu, KoJ@K napisał: Wszystko co mam to staram się o to dbać, jak umiem - mniej lub bardziej, ale niestety nie wszystkie rzeczy są zależne tylko od nas A to akurat widać . Super projekt.
KoJ@K Opublikowano 20 Września 2017 Autor Opublikowano 20 Września 2017 Przymiarka kółek od @afroo. Veemann - y 19' 4x9,5J Co powiecie? Bo według nas wyszło dobrze...ale na korzyść @afroo.
rade Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Powiedział bym, że przy tym grafitowym lakierze te fioletowe felgi giną... za to srebrne u Ciebie siadły idealnie Brałbym
KoJ@K Opublikowano 20 Września 2017 Autor Opublikowano 20 Września 2017 Za to znowu nasze zdanie było całkiem odmienne - że na żywo w B7 pompei-e siadły fajnie, (na fotkach może faktycznie troche zginęły - uroki ciemnego koła) nadały autu agresywności, a u mnie te Veemany nie przypasowały zbyt dobrze, koło naprawde bardzo przyjemne, idealne parametry, ale w tym kolorze, do tego koloru budy to nie jest to, no czegoś brakuje gdyby auto było takie jak powinno być - czyli czarne to koło było by ideollo !!! a tak to zostają mi tylko fotki chyba, żeby coś pokombinować z ciemniejszym kolorem koła, a front zostawic w polerce tak jak jest.
kamil-vag Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Felgi, felgami, ale fajnie wyszły te garażowe fotki Mati ja to już za tymi Twoimi kółkami nie nadążam [emoji14]Wysłane z Xiaomi Mi 4 LTE przy użyciu Tapatalka
FroS-t Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Tez moim zdaniem wyszło na korzyść afroo, ale Tobie to nie dogodzi, a to chce czarne auto, chce inny kolor felg , chce 9j, chce 9,5j, ciagle cos
KoJ@K Opublikowano 20 Września 2017 Autor Opublikowano 20 Września 2017 Gdyby tylko auto było czarne to by było dogodzone ze wszystkim 1
kamil-vag Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 To sprzedaj swoją i kup czarnucha [emoji14] Spełnisz się i będzie frajda z modzenia przy okazji hehe [emoji14] Wysłane z Xiaomi Mi 4 LTE przy użyciu Tapatalka
Norbas Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Na b7 wygląda to koło jeszcze lepiej ?? Ten model Veemann'a troszkę słabo podszedł do Ciebie. Kumpel ostatnio założył też Veemann'a ale w graficie i inny model. Na żywo super się prezentuje
FroS-t Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Godzinę temu, KoJ@K napisał: Gdyby tylko auto było czarne to by było dogodzone ze wszystkim Pitu, pitu
KoJ@K Opublikowano 20 Września 2017 Autor Opublikowano 20 Września 2017 Nooo do takiego kolotu auta musi byc jakies ciemniejsze kółko i tyle
afroo. Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 3 godziny temu, FroS-t napisał: Tez moim zdaniem wyszło na korzyść afroo, ale Tobie to nie dogodzi, a to chce czarne auto, chce inny kolor felg , chce 9j, chce 9,5j, ciagle cos Sporo w tym prawdy. 7 godzin temu, KoJ@K napisał: Bo według nas wyszło dobrze...ale na korzyść @afroo. Co zrobisz jak nic nie zrobisz. Mat - masz też fotę drugiej strony mojej na Veemannie? Byłoby dla kontrastu jak leży to koło przy różnym kolorze budy.
roni07 Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Za to Veemann'a w czasie jazdy rozbija bank
KoJ@K Opublikowano 20 Września 2017 Autor Opublikowano 20 Września 2017 2 godziny temu, afroo. napisał: Sporo w tym prawdy. Co zrobisz jak nic nie zrobisz. Mat - masz też fotę drugiej strony mojej na Veemannie? Byłoby dla kontrastu jak leży to koło przy różnym kolorze budy. Właśnie przejżałem zdjęcia i nima za bardzo się nagrzaliśmy na koła, które przekładaliśmy
rrrudy25 Opublikowano 21 Września 2017 Opublikowano 21 Września 2017 Kojuś....rozumiem ze szukasz inspiracji na setup zimowy[emoji848]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi