Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B6 AVANTador S4/LINE GTB 2260VZK 19' Pompei S5 STYLING 132 BIX INTEMO Koito Q5 continue by KoJ@K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wjechała smutna zima i odszczurzanko :kox:

ZeZOa6Z.jpg

rypVwQU.jpg

dNQZywD.jpg

MUAmRFV.jpg

KMMmXef.jpg

AVUS III w 18' by mi tu siadly na zime idealnie ... :whistling:

Opublikowano

No tu masz racje, Avus by wygladal lepiej... :kox:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Pociesz się tym, że niektórzy mają Twoją zimową felę na lato (i są zadowoleni :P) i trzeba jakoś jeździć... Ja już bym wolał S-line 18 niż te Avusy ;)

No Mati, u Cb to se można światła ustawiać :P Podwórko równiutkie, wybrukowane, ładna brama... Dlatego z taką lekkością Ci się mówi, no ustaw se sam hehe...

Opublikowano (edytowane)

Niestety ani podwórko, ani garaż nie należą do mnie, więc wiesz :cool1: 

Tutaj na tym kole, kolor auta chyba "podobny" - mi się widzi :naughty:

FkR2BwV.jpg

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano

Rzeczywiście, Avusy wyglądałyby lepiej :kox: 

Wyobraź sobie że ja na zimę mam 16" biedronki. To jest dopiero przypał dlatego nie śpieszy mi się za bardzo żeby już je zakładać :decayed:

Opublikowano

Avusy zdecydowanie lepiej wygladaja do tego koloru :hi:

Opublikowano

A ja to bym chciał doczekac czasu kiedy Koj@k napisze ze, " jest tak jak powinno, podoba mi się" a nie ciagle "to by lepiej siadło", "to by było lepsze", "to by lepiej wyglądało":grin:

Opublikowano

@FroS-t - Leszku:

Kojusia B8 

33 minuty temu, FroS-t napisał:

" jest tak jak powinno, podoba mi się"

Kojusia B6

34 minuty temu, FroS-t napisał:

"to by lepiej siadło", "to by było lepsze", "to by lepiej wyglądało":grin:

Wnioski ?

Sprzedać B6 :P Albo okleić folią na czarno i wtedy by może w końcu jakąś felgę dobrał :P

Opublikowano

Mendy, na drugi raz już nic Wam nie powiem :grin: 

Takim najlepsiejszym rozwiązaniem była by druga taka samiutka baza B8..do tego tylko gwincik, styling w pakiecie 4x10J i każdy byłby zadowolony...chociaż na chwile :kox:

Opublikowano
22 minuty temu, KoJ@K napisał:

chociaż na chwile :kox:

:polew::thumbup:

22 minuty temu, KoJ@K napisał:

Takim najlepsiejszym rozwiązaniem była by druga taka samiutka baza B8..do tego tylko gwincik, styling w pakiecie 4x10J i każdy byłby zadowolony

I tego Ci Mati życzę z całego serducha !

Opublikowano

Dzięki temu forum żyje, każdy inny kolor, każdy co innego grzebie, dla każdego co innego ważne....tak czy inaczej jak dla mnie Ta B6 robi robotę w choooj :good:

Opublikowano

Robi, robi ;) Mnie się zawsze podobała ! ! !

Opublikowano
1 godzinę temu, KoJ@K napisał:

baza B8..do tego tylko gwincik, styling w pakiecie 4x10J

Ja to bym widział na takim zestawie B8 allroad :kox: tak tam można poszaleć z kołami ze głowa mała :naughty: 

Opublikowano

Panie trzeba było do tych zimówek chociaż dystanse dać co by na zewnątrz trochę wyszły i już by inaczej było.:facepalm::facepalm:

Też mam takie zimówki :)

Opublikowano

W zwykłej B8 na gwincie  10J z przodu też już raczej wchodzi :wink:

No dystans by się przydał, nie powiem że nie, właśnie dzisiaj się rozglądałem nawet za dystansem, tylko nie wiem co by tutaj dać - felgi 7.5J et43 :eusathink: 10mm , 15mm na tył ? 

Opublikowano
36 minut temu, KoJ@K napisał:

No dystans by się przydał, nie powiem że nie, właśnie dzisiaj się rozglądałem nawet za dystansem, tylko nie wiem co by tutaj dać - felgi 7.5J et43 :eusathink: 10mm , 15mm na tył ? 

U mnie na zimie przy tych parametrach jest 20mm z tyłu na stronę. Foty u mnie gdzieś tam są. ; )

Opublikowano

Jedna z najlepszych B6 na forum jaram się jak ksiądz nowym ministrantem :kox:

jak B8 to sedan na stylingach :jerk:

bari-session-foz-5.jpg

Opublikowano

Mi akurat osobiście bardziej chyba się podoba buda kombi :whistling: ale gdyby "od bidy" trafil się fajny sedan to też bym nie płakał :naughty: nooo ta tutaj jest elegancka, taka po mojemu bardzo :jerk:

Opublikowano (edytowane)

Tez Avant mi bardziej pasi, lepiej "przyswaja" takie masywne rolki

Edytowane przez FroS-t
Opublikowano

Ja jestem zbyt młody i zbyt piękny żeby jeździć kombi :grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...