turzol Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Tak jak dzisiaj pogadalismy,chrom obowiązkowo out bo na A4 wygląda to słabo. Jakby co to pomogę w przekladce A co do A4 to miałem okazje jechać jako pasażer i wyrywa z butów Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Zieluu Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Pakuj czarne ori relingi i obwódki szyb Relingi czarne też mam w planie, co do obwódek (na szczęście) mam seryjnie czarne z czego jestem bardzo zadowolony
KoJ@K Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Opublikowano 21 Lipca 2016 turzol - musiales miec zle zasznurowane, jak Cie z butow wyrwalo. Zieluu - zazdroszcze takiego zestawienia - ciemne ramki, a relingi chrom, bo przelozyc relingi to juz nie taka masakrancja, jak z tą wycinką tych szyb ...
bjoern Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 dawaj czarne relingi, ramki i szyby a listwy z drzwi w kolor pomaluj
KoJ@K Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Że jak? Coś Ty to wymyślił ? Poka jakąś fotke. Edytowane 21 Lipca 2016 przez KoJ@K
bjoern Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 no na czarno to co chcesz, a te listwy S4 z drzwi pomaluj w kolor nadwozia i będzie lepiej
FroS-t Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 A mi się widza te czarne listwy , mega sie komponują z lusterkami, jak dojdą czarne relingi i cała reszta przy szybach bedzie
KoJ@K Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Aaa o te listwy Ci chodzilo. nie no narazie zostaja czarne, mam jeszcze w garazu S-line-owe i nawet w moim kolorze to moze kiedys se przymierze, jakby to wygladalo. Narazie mam cisnienie na ten "chrom out" , zobaczymy co i kiedy z tego wyjdzie. Przygotowywujemy lakier pod korekte i kwarc, dzisiaj odsmalania, glinkowania i na koniec polozony detajler. Jak widac prickbort sobie zjadl na obiad strukture z dyfuzora... czym by go teraz prysnac !? Edytowane 25 Lipca 2016 przez KoJ@K
akjam Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 Tak jak dzisiaj gadaliśmy, Zmieniaj listwy wokół szyb na czerń plus relingi, będzie dobrze! Dzisiaj widziana na żywo kolejny raz i z pakietem czerń będzie git! Zmiana Chromów na czerń nie łatwa sprawa (wiem co mówię bo robiłem przekładki w drugą stronę) ale gra warta świeczki.
KoJ@K Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Opublikowano 28 Lipca 2016 Tak jak napisalem wczesniej - ja juz jestem przekonany do przekladki i teraz tylko wyczekuje z duzym nie doczekaniem kiedy to nastąpi, a chcialo by sie, zeby dalo rade jeszcze przed urlopem... akjam powiedz mi gdzies Ty ją wczoraj widział na zywo, jak od rana z garazu nie wyjezdzala. Pany ktore lepsiejsze listwy?? Czarne S4 czy w kolor S-line?
bjoern Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 kolor S4 zobacz jak czarne dziwnie odcinają to miejsce na drzwiach, jakby nie z tego auta
Adasko19 Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 Już musisz założyć s4 ☺ ale moim zdaniem lepsze w kolorze
KoJ@K Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Opublikowano 29 Lipca 2016 Mi sie bardziej widza czarne, a eS lajny lecą do Ciebie.
boguc Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 S4 w kolorze, sam chciałem na początku pomalować na czarno listwy , ale teraz w kolorze jak patrze na auto , wygląda dużo lepiej, s4 w kolor to najlepsza opcja
FroS-t Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 S4 w kolorze, sam chciałem na początku pomalować na czarno listwy , ale teraz w kolorze jak patrze na auto , wygląda dużo lepiej, s4 w kolor to najlepsza opcja Wcale że nieprawda
KoJ@K Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Jakis czas temu przed urlopem pojawily sie straszne drgania cala budą i lewarek zmiany biegow latal jak żyd podczas przyspieszania, nawet delikatnego, a po odpuszczeniu gazu lub na luzie wszystko wracalo do normy. Dodatkowo od samego poczatku jak mam auto podczas hamowania przy ponad 100km/h na kierownicy pojawialo sie straszne bicie, a gdy predkosc byla nizsza to bicia nie bylo - powrot z urlopa i dzis sprawca tego ambarasu (przegub wewnetrzny) zostal namierzony, wymieniony i wszystkie w/w objawy ustaly teraz hamowanie z wyzszych predkosci to przyjemnosc.
lopes1987 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Te przeguby w b6 to jakiś feler, co chwile ktoś wymienia. Zresztą ja sam już chyba ze 3 razy Poza tym Twoje b6-tki to wzór do naśladowania (Czarna rządzi!!!)
Rekomendowane odpowiedzi