Gość TrueOgre Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 wiem że najlepsza, zwłaszcza na kolor, macie tu mój projekt :
wustyle Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 True, kto Ci to bedzie robil i gdzie? (w sensie jakie studio) Widze, zes z Krakowa, mam nadzieje, ze zrobisz to w "Kulcie"
Gość TrueOgre Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 to Ty takie rysuny walisz ?? chciałbym to projekt zrobiony przez grafika na zamówienie, ma gość talet, narysować coś takiego w photoshopie :shocked: True, kto Ci to bedzie robil i gdzie? (w sensie jakie studio) Widze, zes z Krakowa, mam nadzieje, ze zrobisz to w "Kulcie" Kult - Dawid, mało kto byłby w stanie to wydziarać tak żeby było dobrze, Dawid da radę, raz że zna True z gry, dwa ma hopla na punkcie kolorów, trzy przygotowujemy się tego już 2 lata
SoMeS Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 moją liczbę na łopatce :gwizdanie: nic wielkiego ale ma być... większy projekt będzie na dole pleców jesienią
wustyle Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Opublikowano 22 Maja 2009 to Ty takie rysuny walisz ?? chciałbym to projekt zrobiony przez grafika na zamówienie, ma gość talet, narysować coś takiego w photoshopie :shocked: True, kto Ci to bedzie robil i gdzie? (w sensie jakie studio) Widze, zes z Krakowa, mam nadzieje, ze zrobisz to w "Kulcie" Kult - Dawid, mało kto byłby w stanie to wydziarać tak żeby było dobrze, Dawid da radę, raz że zna True z gry, dwa ma hopla na punkcie kolorów, trzy przygotowujemy się tego już 2 lata gites! [br]Dopisany: 22 Maj 2009, 07:46_________________________________________________ moją liczbę na łopatce :gwizdanie: nic wielkiego ale ma być... większy projekt będzie na dole pleców jesienią na lopatce? oj bedzie bolalo...
SoMeS Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 a tam... :gwizdanie: nic już nie będzie bolało bardziej niż moja druga dziarka
konradzed Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Tatoo & Piercing? :gwizdanie: Ja tam wolę Felattio.
Ukasz699 Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 to Ty takie rysuny walisz ?? chciałbym to projekt zrobiony przez grafika na zamówienie, ma gość talet, narysować coś takiego w photoshopie :shocked: True, kto Ci to bedzie robil i gdzie? (w sensie jakie studio) Widze, zes z Krakowa, mam nadzieje, ze zrobisz to w "Kulcie" Kult - Dawid, mało kto byłby w stanie to wydziarać tak żeby było dobrze, Dawid da radę, raz że zna True z gry, dwa ma hopla na punkcie kolorów, trzy przygotowujemy się tego już 2 lata gites! [br]Dopisany: 22 Maj 2009, 07:46_________________________________________________ moją liczbę na łopatce :gwizdanie: nic wielkiego ale ma być... większy projekt będzie na dole pleców jesienią na lopatce? oj bedzie bolalo... Ja mam na lopatce i zyje Nie jest zle ) Boli jak wszedzie konturek a pozniej mozna spac
qoperek Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 http://www.dafont.com/new.php macie czcionki na napis na dziare polecam :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 http://www.dafont.com/new.php macie czcionki na napis na dziare polecam :gwizdanie: do obu moich dziarek brałem stamtąd czcionki :gwizdanie:
moskal Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Sie nakręciłem na dziare , chyba po wakacjach cus zmontuje
wustyle Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Opublikowano 23 Maja 2009 montuj Moskal montuj pamietaj: KTO SIE NIE DZIARA TEN FUJARA
moskal Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 KTO SIE NIE DZIARA TEN FUJARA Wiem o tym , ja już jedną mam. podjade w tygodniu do tego łepka którego namiary mi dałeś i coś bedziemy modzić
Reniu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Ciekawe opcje: http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/26211/tatuaze_u_kobiet_co_o_nich_myslisz/
Reggi Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Takie laski wyjebane na maxa mnie srednio rajcują To by jeszcze uszło
qoperek Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 a moja ma kilka dziurek :decayed: :decayed: :polew: nie moglem sie powstrzymac
Gość TrueOgre Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 a moja ma kilka dziurek :decayed: :decayed: :polew: nie moglem sie powstrzymac :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi