Opublikowano 12 Lipca 20179 l Autor To je amelynium? hahahaWysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Yes czyste amelinium [emoji1]Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 Lipca 20179 l Autor Tak sie tera wszystko prezentuje Edytowane 16 Lipca 20179 l przez Mizur138
Opublikowano 16 Lipca 20179 l Ta kiera mmm a ta dokładka to nie wiem czy nie jest nawet lepsza od cupry
Opublikowano 17 Lipca 20179 l Autko prezentuje się rewelacyjnie co do kierownicy wygląda przekozacko, ale uważam, że nie pasuje do tego wnętrza.
Opublikowano 17 Lipca 20179 l No ładna ta nowa kiera a ja czekam na paczkę Edytowane 17 Lipca 20179 l przez Bknz
Opublikowano 17 Lipca 20179 l Dnia 3.08.2016 o 21:23, Mizur138 napisał: Kolego może nie doczytałem ale czy masz pod te 19" 8,5J jakies dystanse? (ciekawie czy są takie ale 18" bo 19" mnie przeraża) i czy przyciemniałeś sam tył czy nie? jak tak to w jakim % masz szybki? PS autko do pozazdroszczenia naprawde PIĘKNA sztuka
Opublikowano 18 Lipca 20179 l Autor Kolego może nie doczytałem ale czy masz pod te 19" 8,5J jakies dystanse? (ciekawie czy są takie ale 18" bo 19" mnie przeraża) i czy przyciemniałeś sam tył czy nie? jak tak to w jakim % masz szybki? PS autko do pozazdroszczenia naprawde PIĘKNA sztukaNa tył aby po 5mmWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 Lipca 20179 l a jak z przyciemnianymi szybami jak masz robione w jakim % ładnie to wygląda na zdjęciach nie wierze ze robione smartfonem
Opublikowano 18 Lipca 20179 l Autor Godzinę temu, Karasik2 napisał: a jak z przyciemnianymi szybami jak masz robione w jakim % ładnie to wygląda na zdjęciach nie wierze ze robione smartfonem Jesli chodzi o szyby to niestety tego Ci nie powiem bo sam nie wiem co i jak juz bylo zrobione,no samsung sie nawet postaral jesli chodzi o zdj. A dokladniej co do dystansow to na przod by weszły przy takim ustawieniu 5mm ale wtedy opona 225 a na tyl przy oponie 225 mysle ze upcha 10 mm i bedzie okey
Opublikowano 18 Lipca 20179 l dzięki za info jak będziesz zmieniał buty daj znać z miłą chęcią bym przytulił twoje vosseny
Opublikowano 18 Lipca 20179 l Autor 6 minut temu, Karasik2 napisał: dzięki za info jak będziesz zmieniał buty daj znać z miłą chęcią bym przytulił twoje vosseny Napisz na pw moze sie dogadamy
Opublikowano 18 Lipca 20179 l Autor Godzinę temu, Łuki28.08 napisał: grubo ta kiera wygląda co dalej masz w planie co do środka ?? Wsadzic Fake rns a do tego jakies lepsze naglosnienie Czekam na malowanie autka bo to piorytet a pozniej juz zaberam sie za prace wsadzenia 2.7 Bi Trubo i mysle ze projekt bedzie taki jak trzeba:D
Opublikowano 19 Lipca 20179 l no to poważne plany masz co do tego Audi ciekawie,ciekawie..będzie co podziwiać będę śledził
Opublikowano 23 Lipca 20179 l Autko fajne ale jak dla mnie to gryzą się takie rzeczy jak czerwone nitki mieszka i ręcznego a białe na kierze. A z zewnątrz całe "czorne" lampy a lusterka, grill i szyby chrom
Opublikowano 25 Lipca 20179 l Autor Krotko mowiac,auto mialo ostatnio serwis a wiec : - Wymiana Oleju LM SHT 5W40 - Wymiana Filtru Oleju - Wymiana Filtru Kabinowego - Czyszczenie Wkladki K&N - Załozenie podstawki pod czujniki - Zalozenie zegara DEPO 4W1 - Nabicie Klimatyzacji oraz Odgrzybianie - Wymiana Tarcz Przod i Tył razem z klockami --- > Zimmerman Sports 345mm/300mm/Ferodo DS Performance/Ferodo Premier - Przeglad Oraz inne rzeczy..... I tutaj jest taka sytłacja ze został wymieniony filtr paliwa ale okazalo sie ze przez filtr paliwa mieszanka jest za uboga i za bogata. Filtr Mahle i niestety musialem wrocic do Filtru starego,dziwna sytłacja ale zaczeły sie dziac cuda z autem takie jak falowanie obrotow na jalowym. Z tym jeszcze bede musial dojsc co jest przyczyna,czy to firma Mahle robi slabe filtry czy cos innego. Druga sprawa jest to ze w aucie byl zamontowany Kolektor Wydechowy CHINOL i jak okazalo sie zostal popekany,tak wiec na dniach bede go wymienial i tutaj wpadl wyrob spawany razem z bandazem Calkiem mozliwe ze bedzie tez troche podkrecany dol,poniewaz okazalo sie ze w aucie dol jest słabszy niz na seryjnej turbinie,wiec to mozliwe ze ulegnie zmianie Autko dostalo jeszcze fanty w postaci kilku przydatnych rzeczy ktore chcialem poprostu przetestowac : - AUTHENTIC PREMIUM - WOSK 200G - ANTI-FOG SPRAY - 180ML - Wheel Dust Blocker - 200 ml - Farba Foliatec do zaciskow - Zarowki H11 w halogen --- > LED COB H11 72W 8000 lm A teraz zdjecia Edytowane 25 Lipca 20179 l przez Mizur138