Mizur138 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Co sie stalo? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkOgólnie to sprawa wyglądała tak że oponę 225/35/19 Jak się założyło na 9J to był bardzo duży naciąg i wulkanizator powiedzial że za duży jest. (Potem wrzucę zdjęcia jak to wyglądało) no to raczej winna opony gdyż zimową jest twardsza itp aż tak się nie znam ale no źle to wyglądało. Więc trzeba było na szybko zamówić felgi o szerokości 8.5j no i tym właśnie sposobem wpadły rotory. A pompei ida nap sprzedaż. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karasik2 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Taniej i lepiej było by ci opony wymienić na 235..Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Taniej i lepiej było by ci opony wymienić na 235..Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu TapatalkaTa opona nie wejdzie do b7 z 9 cali. Przynajmniej u mnie. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karasik2 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 a takie fajne te pompeje wrzuć fotki jakieś jak teraz stoi furmanka ... vosseny jeszcze trzymasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 a takie fajne te pompeje [emoji14] wrzuć fotki jakieś jak teraz stoi furmanka ... vosseny jeszcze trzymasz?? Tak. Auto stoji na letnim setupie. A z rotorami będzie mniej więcej tak wyglądać bo wybrałem te same co na zdjęciu. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 3 godziny temu, Mizur138 napisał: Ogólnie to sprawa wyglądała tak że oponę 225/35/19 Jak się założyło na 9J to był bardzo duży naciąg i wulkanizator powiedzial że za duży jest. (Potem wrzucę zdjęcia jak to wyglądało) no to raczej winna opony gdyż zimową jest twardsza itp aż tak się nie znam ale no źle to wyglądało. Więc trzeba było na szybko zamówić felgi o szerokości 8.5j no i tym właśnie sposobem wpadły rotory. A pompei ida nap sprzedaż. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Głupoty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Głupoty... Prawdopodobnie głupoty i taki fachowiec ale najwyżej jak się nie sprzedadzą to będą jako letnie. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karasik2 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 rzeczywicie kij nie koło ale jak dasz 235/40 to bedzie szarsza przeciez a rotory jakie ET masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 rzeczywicie kij nie koło ale jak dasz 235/40 to bedzie szarsza przeciez a rotory jakie ET masz?Musiał by ktoś się wypowiedzieć na ten temat bo my rozmawiamy o 19. Rotor z tego co pamiętam et42 i 8.5j Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 fake vossen sprzedałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 fake vossen sprzedałeś ?Jak coś to pw.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Wkoncu znalazl sie czas zeby zabrac sie za autko i isc dalej z planem. A wiec aktualnie pakiet zima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Kurwat, za***iście wygląda z tymi rotorami, Twoje zimówki to Fele o jakich marzę na lato Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 4 minuty temu, karol1981 napisał: Kurwat, za***iście wygląda z tymi rotorami, Twoje zimówki to Fele o jakich marzę na lato Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka Miały byc srebne ale wpadły te No i troche Tyl mnie wkurza bo jednak opona 225/35 jest mniejsza od 235/35 i tutaj trzeba krecic bo wyglada jak koza,na poczatku mialem wrazenia jak by tam siedziala 18'' . Przod natomiast fajnie siadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Siadło dobrze, nie narzekaj Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Gdzie brałeś fele? Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karasik2 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Tak naprawdę jest jedno podium w felgach Vossen ctv Rotor Pompei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Ale to nie ori 9J ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Ale to nie ori 9J ? Są i ori 8.5j et 43 Gdzie brałeś fele? Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka Felgi kupione u Dawmaca. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Furka obejrzana na żywo. Jest kox Kiera robi robotę, zresztą rotor tez Wysłane z iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi