afroo. Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Lampy lampami ale ten gwint to się tutaj marnuje na takiej wysokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Lampy lampami ale ten gwint to się tutaj marnuje na takiej wysokości. Kolego tyl moge nizej obsadzic ale juz wtedy bedzie mi tarl blotnik o opone bo z jednej strony kolo wystaje 2-3 mm bardziej. Przy zaladunku trze o opone na chopkach itp. Dystan 10 mm bede jeszcze próbował wlozyc 5mm i 8mmWysłane z S7 Edge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dodaje filmik jak dane lampy swieca w nocy. Naszczescie uporałem sie z problemem z jednym wystajacym kolem okazalo sie ze to wina negatywu ktory byl mniejszy niz po prawej stronie. https://www.youtube.com/watch?v=4QhNTd9XN5g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidlive Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 lampki dają radę powiem Ci ze im bardziej się temu autu na fotach przyglądam tym bardziej mi szkoda ze go sprzedałem, naprawdę wyjątkowy samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Następny element ukladanki i tutaj pytanie czy blenda pod tablice podchodzi od s lina pod rs ??? Wysłane z S7 Edge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Gdzie dorwales grill i czy wiele €€? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 38 minut temu, Mizur138 napisał: pytanie czy blenda pod tablice podchodzi od s lina pod rs ??? Podchodzi. A grill taki se.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Gdzie dorwales grill i czy wiele €€? [emoji14]Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPisz do Stanleya[emoji1] 350 €€Wysłane z S7 Edge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Widziałem właśnie ogłoszenie Stanleya i sam się zastanawiałem ale ciągle nie mogę się zdecydować czy iść w grill S czy RS skoro całe body chcę od Esy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Dnia 1.04.2017 o 11:02, Mizur138 napisał: Własnie dzis do nich pisałem i jestem mega zadowolony z tego co mi powiedzieli i calkiem mozliwe ze odrazu silnik bedzie zrobiony na 500hp. Ja robiłem swap u Czornego, jak masz pytania to pisz pw, może coś z 2.7 podpowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) 2 godziny temu, Mizur138 napisał: Następny element ukladanki i tutaj pytanie czy blenda pod tablice podchodzi od s lina pod rs ??? Ehh, piękny jest 42 minuty temu, Animal napisał: Widziałem właśnie ogłoszenie Stanleya i sam się zastanawiałem ale ciągle nie mogę się zdecydować czy iść w grill S czy RS skoro całe body chcę od Esy. Zderzak przedni w esce masz taki sam jak s-line tyle, że grill inny i nawet tańszy więc wiesz zdesio S-line/S z grillem RS wygląda mega Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez Norbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Co do zderzaka to mam tego świadomość ale ciągle nie wiem, które rozwiązanie wybrać Dlatego jestem ciekaw jak to siądzie u Łukasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ja robiłem swap u Czornego, jak masz pytania to pisz pw, może coś z 2.7 podpowiem [emoji6] Dzis sie odezwie bo mam kilka pytan [emoji1]Wysłane z S7 Edge Zawartość dodana 0 minutes later Zderzak przedni w esce masz taki sam jak s-line tyle, że grill inny i nawet tańszy więc wiesz zdesio S-line/S z grillem RS wygląda mega No zobaczymy jak to bedzie wygladac mam nadzieje ze spasuje sie idealnie[emoji1]Wysłane z S7 Edge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 10 godzin temu, Mizur138 napisał: Pisz do Stanleya 350 €€ Wysłane z S7 Edge nie skojarzyłem Cię z fejsa zazdroszczę mocy, u mnie sporo mniej hp bo niuton już nieznacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Panowie co myslicie o tych alu bo mysle czy nie zamienic Replik CVT na ori Audi S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Akurat widziałem dziś na żywo w graficie, fajne ale chyba CVT łądniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Dnia 3.05.2017 o 19:37, karol1981 napisał: Akurat widziałem dziś na żywo w graficie, fajne ale chyba CVT łądniejsza No odpuscilem szukam czegos ciekawszego a przy okazji wpadła kiera do montazu Jak cos to mam na sell z poduszka kiere od B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidlive Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Ile cenisz ta kiere ale bez poduchy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Ile cenisz ta kiere ale bez poduchy ? Chce odrazu komplet sprzedac. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 (edytowane) Wkoncu zamontowałem Grill RS4 i dokladke do tylniego zderzaka w graficie. Tutaj zdjecie jak to teraz wyglada. Edytowane 19 Maja 2017 przez Mizur138 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi