cysiek18 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Mogłeś jeszcze wyrzucić pomarańczowe szkiełka kierunków Z czarnym środkiem lampy od razu przód lepiej wyglada, mody na plus Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
KoJ@K Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Pacz @FroS-t i ucz się, jak powinny u Ciebie lampy wyglądać tyle, że te pomarańcze jeszcze do wyjepki
pksmlody Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 @cysiek18 @KoJ@K Pomarańcza definitywnie zostaje, bo bardziej mi się podoba
KoJ@K Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Spoko spoko, napisałem tylko swoje zdanie, ale tak też mi się podoba
pksmlody Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 Rozumiem, jasne. Właśnie dużo ludzi jest zdania, że wywalenie pomarańczowych szkiełek kierunków odmładza wygląd auta itd. A mi się osobiście bardziej podobają kierunki z pomarańczowym kolorem i jestem zadowolony że tak to wygląda
FroS-t Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 11 godzin temu, KoJ@K napisał: Pacz @FroS-t i ucz się, jak powinny u Ciebie lampy wyglądać tyle, że te pomarańcze jeszcze do wyjepki Pacze pacze i oczom nie wieże
pksmlody Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 @FroS-t a co Ci padło na wzrok Leszek?
FroS-t Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 6 godzin temu, pksmlody napisał: @FroS-t a co Ci padło na wzrok Leszek? No ja tak pacze i pacze na te lampy w odzewie na wpis Kojaka
pksmlody Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 Myślałem że już nowy rok swietujesz Jeżeli myślałeś nad tym modem to działaj. Efekt super, przód auta zupełnie inaczej wygląda. Nie wspominając o jakości światła...
FroS-t Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Nie myślałem, znaczy w sumie myślałem ale teraz nie mam czasu na zdjęcie zderzaka i bawienie się z lampami, pewnie coś z nimi zrobie prędzej czy pózniej
cinkers Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Soczewki z B8 lift + porzadne zarniki dzialaja cuda. Też to mialem w B7 i roznica mnie powalala [emoji16] jak cos to mam gdzieś soczewki z b8 lift bo mi zostaly. Ale efekt jest mega i zalowalem, że tak pozno sie na to zdecydowalem. Gratki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pksmlody Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2018 A pięknego dnia dzisiejszego, jakaś je*ana ku*wa zostawiła mi na parkingu taką oto niespodziankę: Ręce opadają... Masakra. Na razie będę z tym żył. Do malowania są też ranty błotników bo ruda, maska bo odpryski i grill bo z plastiku schodzi farba. Wszystko zrobię za jednym zamachem ale za radą kuzyna lakiernika nie w zimę, a na wiosnę. Wr.
muunv Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zadnych kamer, swiadkow?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pksmlody Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2018 Takie miejsce, że nic. Niestety.
FroS-t Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Typowe polaczki, ro***bać i sp***dolić....... wspólczuje... Edytowane 6 Stycznia 2018 przez FroS-t
pksmlody Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2018 Dzięki Leszek. w tym roku i tak chciałem ogarnąć lakier na maksa. Zobaczymy jak się uda.
jolley Opublikowano 18 Stycznia 2018 Opublikowano 18 Stycznia 2018 No! Przebrnąłem przez cały temat. Przede wszystkim gratuluję tak zadbanej furki. Nie żałujesz PLN'ów Całość świetnie się prezentuje Sam zastanawiam się "oczernić" moje bixy. Jaki koszt wyszedł? Ile soczewki a ile robota?
pksmlody Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2018 @jolley dzięki!!! Hm koszt modów spokojnie znajdziesz na forum, wszystkie graty kupowane od chłopaków, a robocizną zajął się @kaju i @bidzio1 A robota? Panie, pół dnia i było gotowe
pksmlody Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Opublikowano 20 Marca 2018 Było szybkie, malutkie modzenie, więc wstawiam foteczki (byle jakie niestety). Jak zwykle podziękowania dla @kaju za ogarnięcie tego bajzlu Jedziemy: 1. Air Bag Off Jeszcze nie do końca działa, bo brakło zaślepki w konsolę, ale jest, siedzi - "dojdziemy do tego"... 2. Moduł zegara radiowego z B8 Palemka na swoim miejscu 3. Start enginge RS4 !!! Całość na ori nowych częściach... Mod cieszy mnie jak ganianie za piłką po osiedlu za dzieciaka... 4. Czyszczenie RNS-E (napęd/ekran) RNS-E na sprzedaż. Ogłoszenie pojawi się w odpowiednim dziale. Info na PW. A w domku... "Knorki" zadowolone że wróciłem po całym dniu nieobecności...
Rekomendowane odpowiedzi