pawelwor Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 a czemu tego nie wkleił ? Tu zależy dużo od gum . To dobrze, bo oba maja te same gumy
Piotrek81 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 S-line A4 avant rat style... - YouTube!
siara Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 S-line A4 avant rat style... - YouTube! Było chyba z milion razy...
insane_Infinity Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 za***isty temat ..zbieram hajs ...... best toy ever (multicopter) - YouTube
simon__75 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 za***isty temat ..zbieram hajs ......best toy ever (multicopter) - YouTube Ciekawe ile wczesniej sztuk rozbił :) Ale fakt musze przyznac zabawka fajna!
arris_88 Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Dobry filmik z Subaru BRZ. Też chętnie bym latał mojej pani tak po mleko:) Gymkhana BRZ - YouTube
mech15 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 trzy części Media III RP. Część 1 - film dokumentalny - YouTube ---------- Post dopisany at 12:24 ---------- Poprzedni post napisany at 09:58 ----------
dobis Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Ciekawe czy dało by się auto tym zabezpieczyć.
Marcino87 Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 http://www.youtube.com/watch?v=RB3rvNCBg0I:facepalm:
Kamyk Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 panowie próbowałem znaleźć, ale jakoś mi nie idzie, może komuś się uda jakiś czas temu widziałem filmik kierowcy parkującego chyba fiata uno w garażu z tego co kojarzę, to chyba holender facet miał tak ciasny garaż, że złożenie lusterek to pikuś wchodził najpierw do domu otworzyć jakieś drzwi do kuchni, żeby było gdzie wysiąść ... pamiętam, że płakałem ze śmiechu jak to oglądałem ktoś wie, o czym mowa ??? pozdrawiając k.
simon__75 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 panowie próbowałem znaleźć, ale jakoś mi nie idzie, może komuś się uda jakiś czas temu widziałem filmik kierowcy parkującego chyba fiata uno w garażu z tego co kojarzę, to chyba holender facet miał tak ciasny garaż, że złożenie lusterek to pikuś wchodził najpierw do domu otworzyć jakieś drzwi do kuchni, żeby było gdzie wysiąść ... pamiętam, że płakałem ze śmiechu jak to oglądałem ktoś wie, o czym mowa ??? pozdrawiając k. Tu bylo ale link juz nie dziala :/ Jak wyjść z samochodu w garażu niewiele szerszym od samochodu? - Wykop.pl
Rekomendowane odpowiedzi