Opublikowano 10 Października 20178 l Tak też myślałem. Gdy już uda Ci sie takiego znaleźć mam nadzieje, że pochwalisz sie tym na forum [emoji6]W sensie że oczekujesz ode mnie dzwonienia po agentach i liczenia ofert u nich i na webie aby Ci coś udowodnić? Proszę Cię [emoji6] Tapatalknięte z Tapatalka
Opublikowano 10 Października 20178 l 3 godziny temu, Ghostveri napisał: Znajdziesz. Spróbuj. Błędnie założyłem, że skoro namawiasz mnie do szukania agenta u którego oferty beda lepsze niz te zawierane przez internet sam juz takiego znalazłeś i ze przedstawisz go reszcie forumowiczy ( jakiś nr tel., e-mail bądź współrzędne gps gdzie go szukać ) Nie proszę Cie byś cokolwiek za mnie wyliczał, sam robie to kilka razy w roku dlatego wiem, że oferty zawierane z pominięciem pośredników są najtańsze. Jesli jednak trafie na takiego o którym mowisz, na pewno dam znać
Opublikowano 10 Października 20178 l dzwoniłem do CUKu, byłem osobiście w placówce w CUKu i są rozbiezne oferty co do tego samego ubezpieczyciela, byłem też w dwóch małych agencjach tam to wogóle chore kwoty , skorzystałem z kontynuacji w MTU rok temu oc+nnw 650zł teraz zapłaciłem 710zł, rok temu dali mi dodatkową zniżkę marketingową 10% w tym roku d*pa jasiu nie zależy im na starym kliencie, a dodam że 3 lata temu też u nich mialem oplacane oc na inne auto. Chciałem dodzwonic się do nich na infolinie i porozmawiać ale po 3 probach siedzenia 10min na telefonie darowałem sobie - takie to są realia szukania najtańszej oferty na rynku, jak masz kogoś znajomego/rodzina w ubezpieczalni to może i coś wyskubiesz taniej.
Opublikowano 10 Października 20178 l 11 godzin temu, Onyks napisał: Może i mają ale nigdy nie spotkałem takiego który chciałby je dać... musiałeś trafiać na samych złych agentów, :))
Opublikowano 10 Października 20178 l ciężko porównać polisy oc, na jej kwotę mają wpływ różne czynniki np kod pocztowy, stan cywilny, data wydania prawojazdy, marka samochodu oczywiście kazda firma ma cos po swojemu i oczywiście przebieg wcześniejszych ubezpieczeń. Edytowane 10 Października 20178 l przez chrisx
Opublikowano 12 Października 20178 l Panowie help za pare dni mi sie konczy ubezpieczenie obecnie OC NNW + Mini AC w link4 za 1080,00 tydzien temu miałem lekko zahaczyłem lusterkiem lampe na parkingu mi nic a nic a na kloszu lampy pajączek (nowy merol lampa pewnie ze 2500) oswiadczenie spisane i dziś dzwonie do LINK4 bo sie umowa konczy i powiedzieli ze przez tą szkodę 2348,00 za to samo szok Gdzie tu uciekać by było taniej ??
Opublikowano 13 Października 20178 l Spróbuj przeliczyc w AXA, tam dla nowych klientów mają dobre oferty .
Opublikowano 13 Października 20178 l 10 godzin temu, Karasik2 napisał: za pare dni mi sie konczy ubezpieczenie na przyszłość to nie czeka się do ostatnich dni, tylko wykupuje 1-2tyg szybciej własnie, żeby ustrzec się takich niespodzianek jaka Cie spotkała.
Opublikowano 13 Października 20178 l Tylko wyliczenie nowe dostałem wczoraj a ta niby szkodę tydzień temuWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 Października 20178 l 1 godzinę temu, Karasik2 napisał: Tylko wyliczenie nowe dostałem wczoraj a ta niby szkodę tydzień temu coś kręcisz, kontynuacje ubezpieczenia przysyłają z reguły na miesiąc przed końcem wygaśniecia umowy, a piszesz że za parę dni Ci sie konczy i przysłałi Ci nowe wyliczenie, czyli już jakąs propozycje miałes od link tyle, że szukałes cały czas taniej??? i w tym czasie miałes kolizje
Opublikowano 13 Października 20178 l Tak przesłali wcześniej i było ok ale szkoda byl niedawno przez co składka wzrosła ponad 100% jak dzwoniłem się upewnić o składce to wcześniej kolizja nie była ujetaWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 Października 20178 l W dniu 13.10.2017 o 05:45, Onyks napisał: Spróbuj przeliczyc w AXA, tam dla nowych klientów mają dobre oferty . dzieki wyliczyłem u nich i u nich kupiłem jacy jedynie są elastyczni jeśli chodzi o brak ciągłości OC oraz stłuczkę.
Opublikowano 16 Października 20178 l Spróbujcie i agentów i internet i co tam jeszcze macie. Ja jestem właśnie po zakupie oc+nnw+jakieś mini assitance. Pzu dało mi kontynuacje na 1500 z groszami, porównywarki najniżej 1100. U agenta w gefionie za 700zł. Mam 32 lata, krótko prawko późno zrobione, trzecia polisa.
Opublikowano 16 Października 20178 l ostatecznie ziomeczek zajmujący sie ubezpieczeniami wyliczył mi i wyszło w HDI za 519zł OC+Asista'nce do 100km + ochrona zniżek do 2tys zł) lub warta 557zł OC+assistance do 100km + ochrona zniżek do 5tys zł. (link4 jak liczylem sam wyszło 650zł) . nie ma takiej tragedi z tym oc
Opublikowano 17 Października 20178 l U mnie AXA rok temu 397zł, a w tym roku ok 540 zł ;/ Jeszcze się przejdę w jedno miejsce, ale wygląda na to że wywalę prawie 540 zł ;/
Opublikowano 9 Listopada 20178 l Wy to grosze płacicie, pewnie na jakichś wsiach mieszkacie. Mi na full zniżkach 900zł 1.8t na początku tego roku samo OC, a teraz pewnie by jeszcze więcej wyszło.
Opublikowano 10 Listopada 20178 l 15 godzin temu, Emejcz napisał: Wy to grosze płacicie, pewnie na jakichś wsiach mieszkacie. Mi na full zniżkach 900zł 1.8t na początku tego roku samo OC, a teraz pewnie by jeszcze więcej wyszło. A bo Ty miastowy to co się dziwisz
Opublikowano 10 Listopada 20178 l Rozważałem nawet przemeldowanie na wieś, bo różnice są kolosalne. rozważam kupno większego silnika, ale jak mam płacić 2 tys. za OC to już wolę kupić kolejne 1.8t i chipa zrobić tak jak i teraz.
Opublikowano 21 Grudnia 20178 l panowie czy ktoś miał do czynienia z Wartą? mam propozycję by kupić tam AC - ktoś coś może powiedzieć? jakiekolwiek doświadczenia? net huczy, ale wiadomo jak to w necie .....
Opublikowano 13 Stycznia 20188 l Ja dopiero zaczynam w temacie - młody kierowca. I oczywiście 0 zniżek. Kwoty z kosmosu. Jest szansa to ominąć, bo ubezpieczenie droższe niż mój pierwszy samochód.