Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie warto wykupić OC po podwyższeniu cen?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule. PZU podniosło mi w tym roku cenę o jakieś 50%. Gdzie szukać taniego OC? Warta? Link4? Macie jakieś doświadczenie po podwyżkach?

Opublikowano

Idź do punktu, gdzie wyliczają wszystkie dostępne firmy i wybierz sobie najtańszą...

Opublikowano

Wszystkie firmy ubezpieczeniowe podniosły składki OC. Jedynie można coś ugrać wybierając pełną polisę OC+AC+ASSISTANCE i zmieniając ubezpieczyciela. Idź do jakiejś multiagencji i wybierz tą polisę, która będzie najtańsza

Wysłane z mojego Galaxy S7 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Multiagencje nie zdzierają z klientów jak biura podróży? Naprawdę warto tam iść?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Multiagencje nie zdzierają z klientów jak biura podróży? Naprawdę warto tam iść?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Warto, jak będzie ktoś ogarnięty w temacie i dobrze pogadasz to dostaniesz bardzo dobrą ofertę :)

Opublikowano

Biura z ubezpieczeniami... opłaca się tylko, jak znajomy prowadzi. Jak byłem w kilku punktach to powstrzymywałem się od śmiechu. Ceny porównywalne do rankomatu.pl. Czasem jakąś zniżkę wynajdą, ale trzeba trafić dobrze.

Dla porównania za zeszły rok wyliczyli mi składkę na OC w rankomacie na 1100, najniższa w punkcie ubezpieczeń to 1140 czy jakoś tak. Jak zacząłem szukać na własną rękę i po prostu wydzwaniałem do firm to ceny też generalnie porównywalne do rankomatu były, dało się wynegocjować coś za 1000 lub kilka zł mniej.

Natomiast propozycja z mBanku przebiła wszystkich- 800zł :)

Co ciekawe- ubezpieczenia dostarcza AXA a mBank jest tylko pośrednikiem. Jak wyliczyłem na stronie AXA to wyszło mi 1200 :) Więc polecam sprawdzić kalkulatror na stronie mBanku.

Ubezpieczam się 2 rok z rzędu, czasami jak dzwoniłem dla porównania u innych ubezpieczycieli i powiedziałem ile proponuje mi mBank to pytali się czy przypadkiem to nie jedna z 2 rat :D Nie mogli uwierzyć.

Jeszcze tylko podpowiedź: w kalkulatorze podajcie jakiś ściemniony numer komórkowy i mail bo spamują i bombardują telefonami.

Opublikowano

OC miałem na B-klase w warcie 2009r za 500 zł za poprzedni rok, przyszła oferta już 740 zł,

w ergo hestii za ten rok zapłaciłem 540 zł, także szukać szukać szukać

Opublikowano

Wiesz co roku wartość OC podnosi sie niestety co jest absurdem bo auto traci na wartości, a opłaty rosna ale co zrobić znajdź dobrego doradcę lub punkt oferujący duży wachlarz ubezpieczeń

Opublikowano

Biura z ubezpieczeniami... opłaca się tylko, jak znajomy prowadzi. Jak byłem w kilku punktach to powstrzymywałem się od śmiechu. Ceny porównywalne do rankomatu.pl. Czasem jakąś zniżkę wynajdą, ale trzeba trafić dobrze.

Dla porównania za zeszły rok wyliczyli mi składkę na OC w rankomacie na 1100, najniższa w punkcie ubezpieczeń to 1140 czy jakoś tak. Jak zacząłem szukać na własną rękę i po prostu wydzwaniałem do firm to ceny też generalnie porównywalne do rankomatu były, dało się wynegocjować coś za 1000 lub kilka zł mniej.

Natomiast propozycja z mBanku przebiła wszystkich- 800zł :)

Co ciekawe- ubezpieczenia dostarcza AXA a mBank jest tylko pośrednikiem. Jak wyliczyłem na stronie AXA to wyszło mi 1200 :) Więc polecam sprawdzić kalkulatror na stronie mBanku.

Ubezpieczam się 2 rok z rzędu, czasami jak dzwoniłem dla porównania u innych ubezpieczycieli i powiedziałem ile proponuje mi mBank to pytali się czy przypadkiem to nie jedna z 2 rat :D Nie mogli uwierzyć.

Jeszcze tylko podpowiedź: w kalkulatorze podajcie jakiś ściemniony numer komórkowy i mail bo spamują i bombardują telefonami.

Dokladnie tak jak kolega piszę. Wiadomo, że każdy chce zarobić.

Osobiście najkorzystniejszą oferte udało mi się wyliczyć w Rankomacie.pl - o 250 zł więcej tą samą ofertę wyliczył mi agent ubezpieczeniowy - wnioskuję ze to jego prowizja :D

Opublikowano

Popytaj w ergo hesti, mi znajoma wyliczyła 650zł z NW + Assistance

Opublikowano

Ergo Hestia właśnie dzwoniłem na moje b6 od wartości 16300 OC +AC 2602zł

Chyba wezmę a AXA, no chyba że ktoś poda jakiś konkret dlaczego by tam nie wziąć. Miał ktoś jakieś przeboje z AXą ??

AXA

16300zł wartość pojazdu

bez amortyzacji

zamienniki

nnw pasażer

Kosztorys

5% udział własny

kradzież

1388zł na rok.

Opublikowano

Ja mam 400zł więcej wiecej niż w zeszłym roku, za pakiet oc ac nnw. Ręce opadają ;)

Opublikowano

5% udział własny

dopłać do ubezpieczenia i bierz bez udziału własnego, takie moje dobre słowa

Opublikowano

Hestia, OC rok temu 380zł, obecnie 640..

Opublikowano
  • Autor

Ja do tej pory płaciłem niecałe 500 zł w PZU, a teraz dostałem ofertę na 800 zł. Poszukam w takim razie na własną rękę i dam znać co z tego wyszło. Do końca roku jeszcze trochę czasu mam.

Opublikowano

W Pzu trzeba trafić po prostu na dobrego agenta a nie załatwiać to przez telefon bądź w ich głównych placówkach. Dostałem od nich list z wyceną nowego OC na kwotę 980 zł.. telefonicznie to samo, dopiero jak pojechałem do znajomego z Pzu to wyliczył mi na niższą kwotę 530 zł. Jak ktoś z Bielska-Białej lub okolic to mogę dać namiary na pw

Opublikowano

We wrześniu kupowałem ubezpieczenie w multiagencji , mam zwyżkę za stłuczkę 2 lata temu , i zapłaciłem za OC 700zł w Avivie, dlatego napisałem że trzeba dobrze gadać bo oni mają sporo zniżek do zaoferowania.

Opublikowano

Rok temu mbank 320 zl z nnw, teraz axa 396 zl samo oc ;/

Opublikowano

Bez tragedii.

Opublikowano

Ja dziś wziąłem na A4 w AXA właśnie przez neta ;) Rok temu Proama 450 zł, teraz AXA 450 zł z NNW Kierowcy i Pasażerów ;) Także nie jest źle i jestem zadowolony tym bardziej, że każdy ze znajomych się żalił, że 100-200 więcej płacił. Mają też zniżkę na 2 auto a już wkrótce będę Lupo ubezpieczał, więc też się przyda te dodatkowe 5%.