Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie najdalej byliście swoją A4??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli watek juz byl prosze o usuniecie :) Wiec zaczne powrot z Belgii 1700km oczywiscie zero problemow :naughty: Anglie tez a4 zwiedzila ale to tylko 800km wyszlo lacznie wycieczka oczywiscie takze zero problemow :naughty:

Opublikowano

Do Holandii ( dokładnie 1360 km ) tam się pokręciłem 2 tygodnie troszkę i powrót do domu :naughty:

Opublikowano

Do garazu.. :mysli: 50 m.. :decayed:

Opublikowano

Do garazu.. :mysli: 50 m.. :decayed:

Takie poważne przebiegi robisz ..później jak będziesz sprzedawał nikt nie uwierzy , że przebieg 150 tysięcy :polew::decayed:

Opublikowano

Nad Polskim morzem..., w tydzień czasu 1800 km.

Opublikowano

W tym roku Austria (narty) 2500 km w tydzień

potem Wenecja (majowy weekend) 3200 km

wakacje Chorwacja 3000 km

wakacje Darłowo 1000 km

To mój rekord w ciągu jednego roku.

100 % bezawaryjność :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

3 dniowe tournee polska-niemcy-holandia-niemcy-polska ok 4000 km - spałem wtedy tylko 8 godzin i wypiłem z 10 redbulli :wink4:

Opublikowano

3 dniowe tournee polska-niemcy-holandia-niemcy-polska ok 4000 km - spałem wtedy tylko 8 godzin i wypiłem z 10 redbulli :wink4:

to Ci serducho musiało walić :shocked:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2008, 23:26_________________________________________________a ja byłem nad morzem:) polskim

Opublikowano

ja nie robie ,na razie duzych tras-pierwsza powazniejsza to ode mnie do londynu-jakies ponad tysiac km w dwie strony,potem ode mnie do edynburga czy glasgow-w pierwszym przypadku ponad 300km w dwie strony,drugi jakies ponad 500,ale bylo kilka takich tras w roku...AHL 1,6-londyn i kilka razy glasgow i edynburg-zero problemu :wink4:

-1,8T jak na razie walnalem kilka tras po 300 i mniej km-pelne zadowolenie z jednostki 1,8T :wink4:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2008, 23:45_________________________________________________zapomnialem dopisac,ze w przyszlym roku wybieram sie do niemiec-odwiedzic rodzinke,a potem do polski-napisze wiecej po trasie... :wink4:

Opublikowano

Barcelona, San Sebastian...

Wtedy tylko zawsze zadziwnia mnie, że tankuję pod 59 litrów co kilka godzin... głupie uczucie.

Opublikowano

Mój rekord to 1150km po naszych cudownych drogach w jeden dzień. Od 9:30 do 6:00, czyli prawie 24h.

Opublikowano

kilka razy niemcy po ok 1200km i raz rumunia, węgry (km nie pamiętam) -po tej wycieczce są małe ślady na aucie :kwasny:

Opublikowano

Poznań - Słowenia - Poznań ( tydzień )

nie pamiętam ile km dokładnie, jakieś 1300km przez Słowienię, Austrię, Czechy i nasz piękny kraj,

na powrocie bez noclegu od 9 rano :) w domu o 1 w nocy ( na kawie i red bull'ach)

z autem zero problemów :) tylko muchy na szybie :polew: :polew: jak widać niżej :wink4: :wink4:

http://pl.youtube.com/watch?v=BVLI3YmnlG8

Opublikowano
  • Autor

Poznań - Słowenia - Poznań ( tydzień )

nie pamiętam ile km dokładnie, jakieś 1300km przez Słowienię, Austrię, Czechy i nasz piękny kraj,

na powrocie bez noclegu od 9 rano :) w domu o 1 w nocy ( na kawie i red bull'ach)

z autem zero problemów :) tylko muchy na szybie :polew: :polew: jak widać niżej :wink4: :wink4:

http://pl.youtube.com/watch?v=BVLI3YmnlG8

clio? :shocked: niezly kozak z niego :shocked: a tak z ciekawosci udalo sie wyprzedzic ?? :naughty:

Mój rekord to 1150km po naszych cudownych drogach w jeden dzień. Od 9:30 do 6:00, czyli prawie 24h.

ten wyczyn trzeba docenic bo po autostradzie kazdy potrafi jezdzic :wink4: sam robilem pare razy 800-500km za raz to doszlo jobla dostac ale przynajmniej spac sie nie chce jak na autostradzie :decayed:

Opublikowano

clio? :shocked: niezly kozak z niego :shocked: a tak z ciekawosci udalo sie wyprzedzic ?? :naughty:

jechaliśmy 220 przez kilkanaście minut i zjechał z autostrady, ja też byłem w szoku jak mi koleś starym clio mrugał żebym zjechał na prawy pas

Opublikowano
  • Autor

jechaliśmy 220 przez kilkanaście minut i zjechał z autostrady, ja też byłem w szoku jak mi koleś starym clio mrugał żebym zjechał na prawy pas

ja to tez duzo rzeczy widzialem i tez w szoku bylem ale takiego starego clio i 220.... to dopiero cos :naughty:

Opublikowano

u brata w Irlandii ;) ( 4 dni nie spalem liczac to ze promem troche plynalem i tez nie spalem ... RED BULLE sie spisaly i A4 tez )

czyli jakies 2500km chyba ;p sam bez zmiennika i bez spania po drodze ;)

Opublikowano

Nie dawno. Warszawa - Budapeszt - Praga - Budapeszt - Kraków - Warszawa. Prawie 3000K /

Efekt:

1) odprysk na szybie

2) uszczelniła mi się chłodnica :polew: :polew:

Opublikowano

W ubieglym roku trasa:

Szczecin-przez Swinoujscie(prom)-Ystad-prawie cala Szwecje-alpy Skandynawskie-Norwegia za kolo arktyczne

Szczecin-Swinoujscie 1h-120km, prom (7h-170km-postoj), czas od Ystad do celu 26 godzin (w tym 3 godziny snu) 2100 km

po kilku miesiacach powrot ta sama trasa.

Opublikowano

W zeszłym roku Olsztyn - Ateny - promem na Samos (2 tygodnie na Samos) - Saloniki - Olsztyn. W sumie jakieś 6,5 tys km.