Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gdzie najdalej byliście swoją A4??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wieluń-dubrownik jeden postój, dwa dni w dubrowniku i przelot na wyspę rab, tam dziesięć dni i w dziesięć godzin wieluń. Całość ok 3, 5 tys. km. jazdy w kapeluszu z przyjemnością :polew:

• 1 rok później...
Opublikowano

Ładnie jeździcie panowie :good:. Ja swoim mogę się pochwalić wylotem do mielna jakieś 1000 km w całości i w zeszłym roku Węgry Balaton 1300 km bez jakichkolwiek awarii no może jedna była brak piwka na miejscu i po powrocie hehe :decayed:

A co do tego clio to raz z bratem lecieliśmy a4 do katowic i za nami leciał peugot 106. Przez jakieś 15 minut pruł 220km/h.... potem spuchł :decayed: Nasze autko to bmw 530 D.

POZDRAWIAM

Opublikowano

warszawa-wilno-warszawa 932km

warszawa-janskie laznie, janskie laznie-warszawa, warszawa-janskie laznie, janskie laznie- warszawa 1920km

Opublikowano

Wieluń - Burnley

2000km, 25 godz w tym (2 godz korki, 1,5 prom )

Pozdrawiam :good:

Opublikowano

A ja 2 tygodnie temu w sobote (ponoć najgorszy dzień tej zimy) zaliczyłem wyjazd służbowy swoją a4 do Francji :cool1: .

Trasa:

Sochaczew - Świecko - Hannover - Kolonia - Aachen - Liege - Paris - Le Mans - Angers - Cholet ( coś ok. 2000 km w jedną strone) ale co ciekawsze jechałem z kumplem 34 godziny non stop (3,5 godziny korek w Polsce :wallbash: i 1 godzinka Niemcy) tylko zatrzymanie za potrzebą, jedno tankowanie i dopąpowanie kółeczek. Spalanie zadziwiająco niskie 4,9/100 przy śr. prędkości ok 60km/h. Razem z dojazdami zrobione 4344km.

Opublikowano

Nie często jestem kierownikiem Audi, ale w ubiegłym roku w ciągu 10 dni zrobiłem nim ok. 4tyś.km

min:trasa na Zlot z Kaszub do Bukowiny Tatrzańskiej i z powrotem, tydzień później Kaszuby-Bremen po 2 dniach powrót(w między zahaczyłem Bremerhaven i Hanower) .

Opublikowano

Londyn-Niewiadow-Londyn 4 razy od marca 2009.

Koooolka sie kręcą :good:

Opublikowano

Juszczyn-Wegry-Wegry-Juszczyn łącznie kolo 1000km :tongue4:

Opublikowano

dom - Dusseldorf kilka razy tam i z powrotem (ok 1200km w jedną stronę)

i dużo podobnych tras :wink4:

Opublikowano

1650 km z jedną godzinną przerwą i sporo energetyków 21 godzin non stop za kółkiem polecam :decayed:

Opublikowano

najdalej to z Gdańska do Czech

Ostatnio w największe śnieżyce i po naszych drogach prawie bez przerwy to Gdańsk -Nowa Sól-Gdańsk ok 900km

Opublikowano

ok 1800km z St. Gallen w Szwajcarii przez Berlin z postojem w Międzyzdrojach do Zamościa :D

Opublikowano

Wieluń-Wiedeń-Mostar-Dubrownik-Rab-Plitwickie-Wieluń----3500 km

Na tej trasie jest wszystko, co tygrysy lubią najbardziej-polecam :good:

Opublikowano

pozwólcie, że wtrącę, audiką jeszcze daleko nie byliśmy (bo daleko to jest za granicą i to nie zawsze :tongue4: ) ale np paskiem ahu to do hamburga, po hamburgu miesiąc i do domu, tj łącznie koło 2500 się zakręciło i też zero awarii.

Ale kuzyn audi a4 1Z tą trasę pokonywał kilka razy w miesiącu, pracował tam i potrafił przyjechac w sobotę wieczorem do domu i w niedzielę wracac spowrotem, żeby w poniedziałek iśc do pracy. Zrobił w ciągu roku niecałe 70kkm i z poważnych napraw to wymienił 4 razy skrzynie biegów... ale chłopak miał szczęście w nieszczęściu bo zawsze awaria była w polsce i na długich weekendach. Ale za dużo wariował tj redukcja z 5 na 3 przed przejazdem kolejowym i skakał :polew: śmigał nią 3 lata. Skrzynie ogólnie wymienił 5 razy a jak mu znowu siadła to zawieźliśmy 3 skrzynie do znajomego mechanika i poskładał je odpowiednio i autko jeździ do dziś. Ale już u kogo innego :wink4:

Opublikowano

a moja niunia była w Rumuni pod Mołdawską granica w Iasi :)

Opublikowano

Ja byłem w najdłuższej trasie

Zawiercie - Madryt

i powrót

Madryt - Zawiercie,

sama trasa bez dojazdów i przejażdzek na miejscu

to bagatela

6000 km. (3000 w jedną)

jazda praktycznie non-stop od 8 rano do 24 dnia następnego.

przerwa na spanie ok 3 godziny,bo nie miałem kierowcy na zmiane i moze 2 godziny straty w PL w kantorze bo nie mieli takiej ilosci kasy :) . Po 20 godzinach jazdy w upale lekko sie linie na drodze rozmywają :D do tego jak zobaczyłem TIRa w rowie to odpuściłem i trzeba było odpocząć.

Opublikowano

moja niunka nalatalem troszke przez 2 lata 8 razy do angli i spowrotem,5 razy do niemiec raz bulgaria, 3 razy wlochy i francja raz fillandia ale nie wodeczka :tongue4: przez ten czas 2 usterki raz kapec z rozwalona felga kawal blachy odpadl z tira i zarypal w kolo raz spalona zarowka. niunia sie sprawoje

Opublikowano

moim AHH najdalej byłem na Litwie wycieczka 5 dniowa , około 1100 km w obie strony :hi:

Opublikowano

ja jakieś 2 miesiące temu trzasnąłem trasę... Eindhoven - Dortmund - Tarnowskie Góry - Kielce - Warszawa - Gliwice (Knurów)... czyli jakieś 2k kilometrów ponad z kilkoma sprawami po drodze.. :gwizdanie: w 24h bez zmiennika :good:

Opublikowano

ja we wrześniu 2009 zrobiłem Opole, Dusseldorf x 4 bez żadnych problemów tylko ostatnim razem jak wracałem to zarobiłem fotke na a7 dodam że jazda tylko nocą(mniej patroli) :>