poziek Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 ja z Pozkiem robie spota w Paryżu pod wieża Ktoś jeszcze wpada ? :gwizdanie: hehehe może ktoś się jeszcze ujawni
freon Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Wyjeżdzamy z żoną do Szklarskiej na narty Jedź lepiej do Spindla lub Pecu... Lepsze wszystko. Od ludzi, po śnieg i trunki, klimat i zabawę. Dystans dokładnie ten sam. Ja przez Paryż na północ Hiszpanii (San Sebastian, Bilbao).[br]Dopisany: 24 Grudzień 2008, 23:43_________________________________________________ ja z Pozkiem robie spota w Paryżu pod wieża Ktoś jeszcze wpada ? :gwizdanie: hehehe może ktoś się jeszcze ujawni Jak plan nie padnie, będę 27ego około południa.
jarko Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 ja z Pozkiem robie spota w Paryżu pod wieża Ktoś jeszcze wpada ? :gwizdanie: hehehe może ktoś się jeszcze ujawni To ma być zaproszenie :?:
poziek Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 ja z Pozkiem robie spota w Paryżu pod wieża Ktoś jeszcze wpada ? :gwizdanie: hehehe może ktoś się jeszcze ujawni To ma być zaproszenie :?: szukacie miejscówki ?
jarko Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 ja z Pozkiem robie spota w Paryżu pod wieża Ktoś jeszcze wpada ? :gwizdanie: hehehe może ktoś się jeszcze ujawni To ma być zaproszenie :?: szukacie miejscówki ? Hmmm
mirek31071977 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Opublikowano 26 Grudnia 2008 My z żoną jak zwykle nic.Kilka dni temu się zrodził plan,że jednak ze znajomymi pójdziemy do jakiegoś lokalu.Nie znam szczegółów.Idziemy w ciemno.Ma być skromnie ale fajnie.
miguel. Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 ja z kolei miałem możliwośc do krk na rynek lub zakopca, wybrałem zakopane i mam nadzieje że w tym roku nie bedzie sensacji na gubałówce a tak wogole był ktoś w dużym mieście na rynku w sylwestra, jak to wygląda? Slyszałem ze jak sie ma szczeście to cie obleją szampanem albo dostaniesz butelką w łeb
jarko Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 O tych butelkach też słyszałem, ale nigdy nie byłem na rynku w sylwestra... Co do wyboru Zakopca to życzę powodzenia z dojazdem
miguel. Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 O tych butelkach też słyszałem, ale nigdy nie byłem na rynku w sylwestra... Co do wyboru Zakopca to życzę powodzenia z dojazdem chodzi Ci o zakopianke? panuje jechać nieautem
jarko Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 O tych butelkach też słyszałem, ale nigdy nie byłem na rynku w sylwestra... Co do wyboru Zakopca to życzę powodzenia z dojazdem chodzi Ci o zakopianke? panuje jechać nieautem nieautem :?: a co to Tak, między innymi zakopianka... Poza tym całe rzesze ludzi... Ciężko się poruszać, a ja nie lubię takich wielkich zbiegowisk...
miguel. Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 nieautem :?: a co to Tak, między innymi zakopianka... Poza tym całe rzesze ludzi... Ciężko się poruszać, a ja nie lubię takich wielkich zbiegowisk... nieauto to bus, pkp albo autostop . zależy co mi najbardziej spasuje na wtorek. mam nadzieje że nie bedzie tak tragicznie. zawsze lepsze to niż sylwester z jedynką
domjenick Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 ...a ja siedze w domu,tescie przyjechali na Swieta i zaraz odwoze Ich na lotnisko-sylwek w domu,z dziecmi w drogim pokoju ale i tak niewiele strace,bo anglicy nie potrafia zrobic dobrej ,hucznej imprezy sylwestrowej,przynajmniej tu,gdzie mieszkam...
loco87 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Wypad na pare dni do jakies d*py w krynicy. %%% i glupie blondyny. Będziemy meiszkac na plebani ! Koszt nocki 16pln Ale będzie ogień
poziek Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Wypad na pare dni do jakies d*py w krynicy. %%% i glupie blondyny. Będziemy meiszkac na plebani ! Koszt nocki 16pln Ale będzie ogień siostrzyczki niech wam ładnie poscielą :gwizdanie:
loco87 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 15l wódki i kilogram pasztetu sylwester
dzidzius666 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 ja mam zamiar wybrać się na pilsko do korbielowa,ma być prosiak pieczony,fajerwerki,i dużo atrakcji, jest tylko jedno ale nie mam nart i nie wiem czy warto jechać,czy może ktoś z was był już tam na takiej imprezie i czy można wpożyczyć jakieś narty?i czy warto wogóle jechać?bo to już jutro
Kowi87 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja uderzam na granice z Białorusią do miejscowosci Kodeń. Domówka z dziewczynkami z AWFu
Reggi Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 bo anglicy nie potrafia zrobic dobrej ,hucznej imprezy sylwestrowej,przynajmniej tu,gdzie mieszkam... No to zrób pierwszy krok i rozkręć ten kibel Wypad na pare dni do jakies d*py w krynicy. %%% i glupie blondyny. Będziemy meiszkac na plebani ! Koszt nocki 16pln Ale będzie ogień :polew:
loco87 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja uderzam na granice z Białorusią do miejscowosci Kodeń. Domówka z dziewczynkami z AWFu Dziewczyny z awuefu ( I %....kot)
Rekomendowane odpowiedzi