troudyl Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Proszę jeszcze o małą podpowiedź, w którym dziale mogę szukać takich rzeczy jak usuwanie błędów lub kodowanie różnych rzeczy vagiem ( np by mi się swiatła zaraz po przekreceniu stacyjki same nie włączały [chyba tryb skandynawski czy coś]), polecane oprogramowanie do vaga, oraz jak diagnozować auto za pomocą vaga, ktoś tu wspomniało informacjach głosowych, czy to w każdym b6 da się ustawić? Pytam bo vaga mam od kilku dni , a oprogramowane jakieś vwtool, no i teraz poszukuję vag-com 4.9.1. Poprostu chciałbym się nauczyć jak samemu sobie zrobić taka podstawową diagnoze autka Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 http://www.vcds.pl/index.php?mod=site&id=12
PrzemoVKP Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Witam, odświeżę temat... Kto z Warszawy i okolic mógłby pomóc mi w wymianie manetki? Nie mam klucza do zdjęcia kierownicy więc sobie nie poradzę. Zresztą nie posiadam VAG-a więc i tak bym nie odblokował. Stawiam dobrą buteleczkę
wooojt Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 A4 B7 2007r. z kolorowym FISem i RNS-E. Po włączeniu zapłonu komputer pokładowy (FIS) domyślnie wyświetla ekran nawigacji/kompas. Jak zmienić to (np. VCDSem), żeby FIS wyświetlał to, co miałem przed wyłączeniem zapłonu? Nie korzystam z navi, więc chce, żeby cały czas był komputer pokładowy. Teraz muszę po każdym odpaleniu auta zmieniać z navi na komputer. Dzięki za pomoc!
Rekomendowane odpowiedzi