Gamling Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 A ja się spotkałem, przełącznik przy ESP występuje chyba tylko kiedy są też czujniki z przodu. Natomiast co do pikania to nie mam 100% pewności na pewno w s6 jest rozróżnienie na strony oraz przód i tył i sygnał dobiega z głośników radiowych. Wydaje mi się, że w B7 jeśli są też czujniki z przodu to jest identycznie.
tklimczak Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2009 hmm na ori to nie wygląda na prosta sprawę z montowaniem.. z tego co wskazuje etka jest troszkę rezania.. pytanie do tych co posiadają ori parktronic czy w okolicy przycisku esp jest tez przycisk do parktronica? wkleiłem sreena z ETKI w pierwszym poście i tam nie ma żadnych przycisków, zestaw z rys. przedstawia komplet elementów do doposażenia w parktronik
m@riucha Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 kurde, tylko najgorsze jest to, że jak widzę pocharatany zderzak to zawsze ma czujniki to nie ja , ja już taki kupiłem. Ja mam parktronic ori z przodu i z tyłu i mam przycisk do jego wyłączania w razie potrzeby
mk4 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 dokładnie tak jak pisze kolega m@riucha jest przycisk w konsoli i tu masz przycisk numer 7
tklimczak Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2009 dobra, a czy ktoś pytał już może w ASO ile kosztuje ori parktronik (tylko na tył z brzęczykiem) wraz z profesjonalnym montażem?
pre_pl Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 nie kupuj w aso, szukaj czujników na allegro, sterownika również... Pozostanie wiązka, można w kufatec.de kupić
Cristoforo Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 polecam sklep http://www.bowi.com.pl:80/_0m/czujnik-parkowania-wysw-led-ii_5665t.html
pre_pl Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 polecam sklep http://www.bowi.com.pl:80/_0m/czujnik-parkowania-wysw-led-ii_5665t.html przecież to nie jest ori
Cristoforo Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ale jest alternatywą dla mniej zamoznych
scrat Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 dobra, a czy ktoś pytał już może w ASO ile kosztuje ori parktronik (tylko na tył z brzęczykiem) wraz z profesjonalnym montażem? W zimowej promocji Audi jest za 897 PLN... bez montażu Tutaj link do katalogu: http://www.audi.pl/download/zima_2008.pdf
tklimczak Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 polecam sklep http://www.bowi.com.pl:80/_0m/czujnik-parkowania-wysw-led-ii_5665t.html chciałbym jednak ori
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 mk4mógłbyś zapodać nr części tylniego głośniczka, bo w moim coś zaczęło trzeszczeć i chyba się przepala więc trzeba będzie zamówić nowy w ASO...
tklimczak Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 mk4mógłbyś zapodać nr części tylniego głośniczka, bo w moim coś zaczęło trzeszczeć i chyba się przepala więc trzeba będzie zamówić nowy w ASO... to nie będzie brzęczyk z poz. 4 z pierwszego postu?
HiRide Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ja bym z checia wymienil swoje brzeczyki na inne np z nowej bmw 5.Tam ten dzwiek jest delikatny i bardzo przyjemny dla ucha
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 mk4mógłbyś zapodać nr części tylniego głośniczka, bo w moim coś zaczęło trzeszczeć i chyba się przepala więc trzeba będzie zamówić nowy w ASO... to nie będzie brzęczyk z poz. 4 z pierwszego postu? A no faktycznie, nie zauważyłem To dziś to pośrubcze
mk4 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 mk4mógłbyś zapodać nr części tylniego głośniczka, bo w moim coś zaczęło trzeszczeć i chyba się przepala więc trzeba będzie zamówić nowy w ASO... numer "czujnik ostrzegawczy tonowy" 8E0 919 279 załączam tez foto
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 mk4mógłbyś zapodać nr części tylniego głośniczka, bo w moim coś zaczęło trzeszczeć i chyba się przepala więc trzeba będzie zamówić nowy w ASO... numer "czujnik ostrzegawczy tonowy" 8E0 919 279 załączam tez foto Dzięki wielkie
ramzespp Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ten głośniczek widziałem jakiś czas temu na allegro za około 30 zł
Młody Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 A ja mam pytanko :> mam oryginalny zderzak tył od S4 z czujnikami i teraz została mi sama wtyczka od czujników co jeszcze muszę do tego dokupoić ? ma ktoś numery części? albo lepsze zdjęcie z etki bo to w pierwszym poscie mało wyraźne
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 A ja mam pytanko :> mam oryginalny zderzak tył od S4 z czujnikami i teraz została mi sama wtyczka od czujników co jeszcze muszę do tego dokupoić ? ma ktoś numery części? albo lepsze zdjęcie z etki bo to w pierwszym poscie mało wyraźne A tam od razu zaraz mało wyraźne http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0109/etkab010.jpg
Rekomendowane odpowiedzi