Pawlo 2004 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Z okazji tego ze szykuje mi się weselicho (ale tatą jeszcze nie będę ) zastanawiam się juz od dłuższego czasu jakim samochodem zawieźć siebie i moją przyszłą zonke na tą imprezke Macie jakieś typy?? Jakimi wy autami jechaliście o ile jestescie juz po ślubie Ja rozglądam sie za Q7 lub A8 w najgorszym wypadku A6 mowa oczywiście o nowych modelach ale nie mam zadnego znajomego który by miał takie auto. Mam kolege który ma BMW7 ale chce pozostać wierny swojej marce Pozdro
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 A8 bardzo fajna propozycja. Zresztą - każdy, nowszy model Audi się nadaje;) To już kwestia gustu Twojego i Twojej przyszłej żony:)
wesz82 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ja tam pojadę swoim mimo że nie powinno się ale oboje mamy sentyment do naszego dziadka Jak bym miał już coś wynająć to brałbym A8
miguel. Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 a ja bym poszedl w oldschool http://www.moto.allegro.pl/item514889916_szyk_i_elegancja_bentley_s3_z_1963_r_do_slubu.html nietuzinkowy pojazdz wyróznia sie z tłumu a A8 to sie najeżdze jak zostane prezesem
OLO_GDA Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 myśmy jechalli Allroadem wszyscy sie astanawiaja nad autem jakby to takie wazne bylo bedizesz mial tyle na glowie ze nawet nei zauwazysz czym jedziesz:D znajomy mial to pozyczylem, ale jakbym mial specjalnie pozyczac to bym sie zastanowil dwa razy...
kalik Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Mnie wiózł kolega Toyota Avensis i też było git. Moim zdaniem nie jest ważne czym, a najważniejsze jest z "kim"...
hornet Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Podpinam się do temtu..... mi też się szykuję wesele ....
jarko Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Moim zdaniem nie jest ważne czym, a najważniejsze jest z "kim"... Dokładnie Znajomych na co prawda cywilny wiozłem astrą i też było super
Madas Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 przede wszystkim gratuluje decyzji o ślubie ja jechałem swoim do ślubu kilka lat temu(opel astra kombi) ..... duże wrażenie zrobisz jak podjedziesz Nysą policyjną
Gość mmcv Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 przede wszystkim gratuluje decyzji o ślubie :polew: chyba niezbyt dobrze chcesz dla kolegi oczywiscie zartuje
kalik Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dlaczego jemu ma być lepiej niż nam żonatym?
Gość mmcv Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dlaczego jemu ma być lepiej niż nam żonatym? :naughty:
miron78 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Podpinam się do temtu..... mi też się szykuję wesele .... hornet myślałem że Ty akurat problemu z furą nie będziesz miał............... a ta którą byłęś na letnim zlocie w Kaletce ? coś Ci w niej nie pasi ?
Cristoforo Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 posmigaj bryczką dołącz ze dwie klacze ciekawy efekt
hornet Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Podpinam się do temtu..... mi też się szykuję wesele .... hornet myślałem że Ty akurat problemu z furą nie będziesz miał............... a ta którą byłęś na letnim zlocie w Kaletce ? coś Ci w niej nie pasi ? Ja już nie pracuję w Lukasie więc thalia poszła do lamusa.
Pawlo 2004 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 A nikt mi nie zaproponował Q7 a nad tym autem zastanawiam się najbardziej później A8 ale jak to ktoś napisał ważne z kim a nie czym tam pojade Tak czy siak dzięki za opinie koledzy.
jarko Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Albo jakieś zwykłe auto, albo coś wyszukanego - syrenka, wartburg, duży fiat, czarna wołga
Rekomendowane odpowiedzi