Gość mmcv Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Leon to dobra decyzja. Troche deska mi sie wsrodku nie podoba ale to dobre auto
HiRide Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Poziu kiedy bedzie ustawka z leonem ? a4 vs leonzawodowiec:naughty:
Yelo Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Poziu kiedy bedzie ustawka z leonem ? a4 vs leonzawodowiec:naughty: Walka do dwóch zwycięstw, Leon podcina przewody hamulcowe
alvaro Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Yelo Leon podcina przewody hamulcowe i wężyki od podciśnień
freon Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ceed uważam za całkiem bezopciachowe auto. Kia to Kia, ale tym autem odcieła się od przywieszki którą miałem w głowie. Moja koleżanka śmiga tym po Polsce jako przedstawiciel handlowy i naprawdę sobie chwali. W środku też niczego sobie. No i cena przystępna.
HiRide Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ceed uważam za całkiem bezopciachowe auto. Kia to Kia, ale tym autem odcieła się od przywieszki którą miałem w głowie. Moja koleżanka śmiga tym po Polsce jako przedstawiciel handlowy i naprawdę sobie chwali. W środku też niczego sobie. No i cena przystępna. Auto juz jest kupione tyle ze nie Kia
freon Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 O, Leon. Leon też jest okej, wygląd nawet lepszy od Ceed, z pazurem, no i VW group. (nie dojechałem do 3 strony wątku )
poziek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2009 Bardzo dziękuję wszystkim za podpowiedzi. Auto już kupione, mamuśka nawet już piszczotliwie o nim się wypowiada: "Lełonek" jak już odbiorę to wstawię fotki i opis...
poziek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2009 Poź napisz przynajmniej jaki silnik, bo rozumiem że nadwozie to II 1.9TDI 105KM czyli żadnych dpfów :gwizdanie: wersja reference
tomaszu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Auto z zapasów, czy zlecona produkcja?
HiRide Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Auto z zapasów, czy zlecona produkcja? jakby byla zlecona to by nie kupil z dnia na dzien kolego-zobacz kiedy powstal temat i kiedy zapadla decyzja
tomaszu Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 jakby byla zlecona to by nie kupil z dnia na dzien kolego-zobacz kiedy powstal temat i kiedy zapadla decyzja jak już odbiorę to wstawię fotki i opis... - jeśli chodzi o ścisłość to auto jeszcze nie jest odebrane... ale domyślam się, że to będzie gotowiec.Poziek, we wtorek przyjedziesz tym cudem?
adamooo Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 no trzeba wypierdzieć siedzenia..co by się mamie lepiej jeździło
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 no trzeba wypierdzieć siedzenia..co by się mamie lepiej jeździło
spanky Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Poź napisz przynajmniej jaki silnik, bo rozumiem że nadwozie to II 1.9TDI 105KM czyli żadnych dpfów :gwizdanie: wersja reference kiedy zmiana softu .... ?
Wihajster Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Poź napisz przynajmniej jaki silnik, bo rozumiem że nadwozie to II 1.9TDI 105KM czyli żadnych dpfów :gwizdanie: wersja reference kiedy zmiana softu .... ? lepiej nie bo mamuska mogła by nie ogarnąc tych kucyków
poziek Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2009 Poź napisz przynajmniej jaki silnik, bo rozumiem że nadwozie to II 1.9TDI 105KM czyli żadnych dpfów :gwizdanie: wersja reference kiedy zmiana softu .... ? za rok
Rekomendowane odpowiedzi