Ziewal Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2017 Wypaliłem na płytę soft potem włożyłem do napędu i samo się wygrało [emoji6]
Masmix1992 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 A czy mógł bys powiedzieć jak ? ja z youtube wziąłem pliki nagrałem na płytę normalnie oraz obrazem iso i nie czytalo mi plyty
Ziewal Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zrobiłem tak jak piszesz ale po włożeniu płyty długo czekałem aż ruszyło wgrywanie
muunv Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Podwójne też są fajne ale do tego trzeba zmienić jeszcze dokładkę na taką od rs4 Od S4 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
blade13 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Szkoda, ze nie ma jedynej słusznej opcji w Audi - Quattro...
Ziewal Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2018 Nie latam bokami więc mi to nie przeszkadza
Kacza Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Piszesz, że jest na full... .. Do fula do jej jeszcze sporo brakuje Wojteczku:)
Ziewal Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Opublikowano 8 Lutego 2018 Jeżeli masz resztkę rozumu (w co wątpię) to nje udzielaj się w moich tematach
Ziewal Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Opublikowano 13 Maja 2018 (edytowane) Coś tam się działo przez ostatni rok głównie pozdyłem się rdzy i odprysków z błotników maski i zderzaka z zewnątrz nie było aż takiej tragedii ale od środka już gorzej a to był ten lepszy błotnik zamienniki ok dało się spasować a i blacha gruba maska miała sporo odbrysków tak samo zderzak więc pomalowany cały przód dodatkowo zrobione odpryski na górnym rancie nad szybą i pomalowany tylny zderzak i listwy pod drzwiami, poprawiłem też gniazdo usb zakupione od małych chińskich rączek i powiem, że póki co działa idealnie i telefon szybko się ładuje dołożone też aux ale kiepsko to gra a dokładnie to cicho ? dziś też założone dystanse H&R 15mm w planach dokładka przedniego zderzaka z Cupry i założenie w końcu talerzyków od a4 b5 bo leżą i się kurzą Edytowane 13 Maja 2018 przez Ziewal 1
Karasik2 Opublikowano 13 Maja 2018 Opublikowano 13 Maja 2018 skąd brałeś zamienniki błotników? fajna robota
Ziewal Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Opublikowano 13 Maja 2018 (edytowane) A w sklepie kupiłem firmy Tong Yang Edytowane 13 Maja 2018 przez Ziewal
Mungooo Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 Witam kolego gdzie robiłeś swap skrzyni? Jaki koszt?
Ziewal Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Opublikowano 20 Lipca 2018 RobinCar w Strachocicach koło Łodzi, koszt 4 tys ale odkupili ode mnie multi za 1200 więc w sumie zapłaciłem 2800 ?
Ziewal Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Opublikowano 13 Lutego 2019 (edytowane) W aucie odpukać nic po za wyrobioną ośką w klapie regulacji przy EGR nic się o dziwo nie dzieje (w przeciwieństwie do paska ) nie długo idzie do wymiany wraz z olejem i kompletem filtrów w zeszłym tygodniu zakupione tarcze i klocki na przód Zimmermana i od razu wymiana, niestety jakiś totalny debil bo inaczej nie można nazwać tak kogoś kto przy poprzedniej wymianie tarcz, użył na śruby trzymające jarzmo kleju i gdyby dał go na 2-3 zwoje to jeszcze ok ale ten ku**s zamoczył wszystkie śruby w tym kleju i żeby je odkręcić to musiałem po dwóch godzinach zrezygnować z wymiany u ojca w garażu i pojechać do znajomego na podnośnik, tam dopiero przedłużka 1,5 metra na klucz i 5 minut walki z każdą jeb... śrubą (siłownię zaliczyłem) Jeszcze wymiana tylnej piasty z racji huczącego łożyska najbliższe plany to prawdopodobnie odnowienie skór Edytowane 15 Lutego 2019 przez Ziewal
lewiatan1989 Opublikowano 17 Lutego 2019 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zacne Audi mnie też w mojej czeka wymiana tylnej piasty bo jedna szpila nie trzyma ? obym nie miał takich przygód jak Ty bo tyłu jeszcze nie ruszałem. Co do "szpeców " robiących przy hamulcach to są różne dziwne historie - ja jak moją lalunie kupiłem to miała świeżo wymienione tarcze na przodzie i klocki na ATE - super cieszyłem się miesiąc bo po miesiącu zaczęło ostro szorować - okazało się, że były założone tarcze 280 mm zamiast 288 i klocek zużywając się wisiał na tarczy powodując szuranie Pozdrawiam! i do zobaczenia na 3miejskich drogach
Ziewal Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Opublikowano 18 Lutego 2019 No i dlatego to co mogę to robię w aucie sam ?
Ziewal Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) Okazało się, że mam również pękniętą prawą zwrotnice ?, kupiłem od tego samego sprzedawcy i od tego samego auta i co ciekawe również kometną z zaciskiem, jarzmem tarczą i klockami i co najważniejsze to są to zaciski 320 no to postanowiłem wypiaskować i pomalować proszkowo a do sprzedania niebawem będą kompletne zaciski z jarzamami, tarczami i klockami ? Edytowane 2 Maja 2019 przez Ziewal
jolley Opublikowano 24 Maja 2019 Opublikowano 24 Maja 2019 W dniu 14.07.2017 o 15:32, Ziewal napisał: Cena 150 zł za znaczek 2x1 cm skutecznie zachęciła mnie do odnowienia lakierem do paznokci efekt całkiem całkiem Mody na plus ! Nieźle lecisz z tematem ! Powiedz, jak siedzi ten znaczek w kierownicy? Na zatrzask? Można go po prostu podwadzić a poźniej bez problemu wpiąć? Pozdro
Ziewal Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Opublikowano 25 Maja 2019 Jest wciśnięty, weź mały śrubokręt i podważ
Rekomendowane odpowiedzi