Rampage Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam serdecznie Niestety nie znam średnicy jakie mam aktualnie. Mechanik mi dziś wskazał że tarcze są w katastrofalnym stanie i zaproponował mi zakup TRW lub Brembo. Pytanie która opcje opłaca się wybrać bardziej? Ogólnie budżet mam nie za duży a z tego co mi wiadomo TRW są droższe. Chciałbym chętnie przeczytać opinię osób które miały już styczność z przedstawionymi markami. Wiadomo, że chodzi o bezpieczeństwo nie tylko moje. Brembo koszt - same tarcze 110zł sztuka Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez Rampage
WYSKUN Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 ja u siebie zmienialem tarcze klocki bo też były w opłakanym stanie i mechanik założył mi wszystko z textara. Hamują normalnie, nie piszczą. jest ok. Ale nie mam porównania do innych
bialy986 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 O hamulcach jest pełno tematów.Wiadomo że każdy się zastanawia co zakładać,ale większość osób poleci Ci Ferodo lub Textar.W dziale z ogłoszeniami chłopaki handluja częściami i bez problemu dobiorą Ci części,z rabatem i szybką wysyłką ;-) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Toksichny Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Ja zawsze wychodziłem z założenia, że "oryginały" są najlepsze. Sam sprawdziłem kilka razy TRW i zdarza się, że mogą szumieć. Co do Brembo, jest to marka, ale nie wiem jak sprawuje się w Audi. Polecam mimo wszystko BOSCH'a.
jacek70 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 A co powiecie o Ate Power Disk na przód ?
Dev Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 17 minut temu, jacek70 napisał: A co powiecie o Ate Power Disk na przód ? Dziadostwo nie warte swojej ceny
jacek70 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zobaczymy ile wytrzymają . Na razie złego słowa powiedzieć o nich nie mogę. Siadły dobrze , klocki biorą na całej powierzchni , no i hamulec mam o wiele lepszy niż na.starych zardzewiałych tarczach. Czas pokaże.
Maszczu Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Mialem Textary , teraz mam ATE to tak. Textar lepiej hamuje ale bardziej się zdziera i syfi felgi . ATE sa trwałe ale potrafią piszczeć. Ja wrócę do Textarow
jacek70 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Z tym piszczeniem to niema zasady. Tarcza Ate power disk + klocek Ferrodo i jest cicho. Nic nie piszczy i hamuje ( jak na razie)☺
Dev Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, jacek70 napisał: Z tym piszczeniem to niema zasady. Tarcza Ate power disk + klocek Ferrodo i jest cicho. Nic nie piszczy i hamuje ( jak na razie)☺ na jakim rozmiarze ?
Dev Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 eeeeeeeeee..... cza było dac od razu 320mm
jacek70 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Co zrobić kasa kasa . Nie stać mnie na 320. A z ciekawości ile taki zestaw u Ciebie ?
Rekomendowane odpowiedzi