kamil-vag Opublikowano 22 Września 2018 Opublikowano 22 Września 2018 9 godzin temu, Adam87 napisał: I mówisz, że fajnie te żarówki świecą??? Na biało Świecą na biało i zaktualizuj ten moduł mówię, bo ten soft po kupnie słabo działa, a po aktualizacji dużo lepiej...
Adam87 Opublikowano 22 Września 2018 Autor Opublikowano 22 Września 2018 No faktycznie ten moduł ma wejście takie jak w starszych telefonach pod ładowarkę.. także zaktualizuje Dzięki Kamil
Adam87 Opublikowano 24 Września 2018 Autor Opublikowano 24 Września 2018 Godzinę temu, slim44 napisał: dołożył bym czarny sufit Jak najbardziej jest obecny
Adam87 Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Opublikowano 6 Listopada 2018 Jako, że jestem w PL to trzeba coś podziałać przy autku..? Pakiet oświetlenia z klamkami leży już.. yyy .... długo, więc trzeba wreszcie zmontować, co by w zime i wogule wieczorami było jasno?
Adam87 Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Opublikowano 6 Listopada 2018 Na szczęście tak Ale nie byłoby rezania bez problemów W nowej wiązce brakuje mi kabli do tych przycisków co są od alarmu..
kamil-vag Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 No to poprzekładaj ze starej brakujące przewody
audifan123 Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 fajne auto widać że bardzo doinwestowane 1
MarcinL Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Ja trochę się nalutowałem, bo mi kostki głośniczków małych nie chciały wyjść i musiałem lutować. Tak samo modyfikacja diod, a drzwi pasażera urwałem kilka zaczepów A i jeszcze kostka do przycisku szyby pasażera nie pasowała, to też musiałem przelutować. Tył, to już mi Kaju zrobi na wiosnę z całą elektryką. Wolę się tego nie tykać, bo całe auto trzeba rozbierać.
Adam87 Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Opublikowano 6 Listopada 2018 1 godzinę temu, audifan123 napisał: fajne auto widać że bardzo doinwestowane Dzięki? staram się, żeby było ładnie i praktycznie?
Adam87 Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Opublikowano 6 Listopada 2018 6 minut temu, MarcinL napisał: Ja trochę się nalutowałem, bo mi kostki głośniczków małych nie chciały wyjść i musiałem lutować. Tak samo modyfikacja diod, a drzwi pasażera urwałem kilka zaczepów A i jeszcze kostka do przycisku szyby pasażera nie pasowała, to też musiałem przelutować. Tył, to już mi Kaju zrobi na wiosnę z całą elektryką. Wolę się tego nie tykać, bo całe auto trzeba rozbierać. Mnie też ten syczek nie chciał wyjść.. A od pasażera jeszcze niewiem jak to.. Dam znać?
Adam87 Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Opublikowano 6 Listopada 2018 Od pasażera też inna kostka Przelutuje się
MarcinL Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 29 minut temu, Adam87 napisał: Od pasażera też inna kostka Przelutuje się Kolory te same także nie ma problemu.
Adam87 Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Opublikowano 6 Listopada 2018 Przód zrobiłem Rano kawka, wc i rezanie tylnych drzwi.. Musze jeszcze klamki zostawić sobie (te aluminiowe co się chwyta) bo te co kupiłem mają takie delikatne ryski a moje jeszcze nie
MarcinL Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 33 minuty temu, Adam87 napisał: Przód zrobiłem Rano kawka, wc i rezanie tylnych drzwi.. Musze jeszcze klamki zostawić sobie (te aluminiowe co się chwyta) bo te co kupiłem mają takie delikatne ryski a moje jeszcze nie Od razu przerabiales podświetlenie klamek?
Adam87 Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) 1 minutę temu, MarcinL napisał: Od razu przerabiales podświetlenie klamek? Tzn?? Podświetlane klamki kupiłem z zestawem także tylko wymiana Edytowane 6 Listopada 2018 przez Adam87
MarcinL Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 2 minuty temu, Adam87 napisał: Tzn?? Podświetlane klamki kupiłem z zestawem także tylko wymiana Na mocniejsze bo ori słabo świeci.
Adam87 Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) 4 minuty temu, MarcinL napisał: Na mocniejsze bo ori słabo świeci. Ahaa Nie.. gadałem z @karol1981 i mówił żeby ten plasticzek prowadzący światło obwinąć w folię alu i będzie git Jak kiedyś będzie wydawało mi się za słabe to wzmocnie .. narazie zostaje? Edytowane 6 Listopada 2018 przez Adam87
Rekomendowane odpowiedzi